Jaargroep 

Keerpunt in je leven 

Een Tzolkinronde, 260 dagen, 20 levenspaden, 9 maanden lang ga je op avontuur. De Tzolkin is je kompas en de groep is je vangnet, spiegel, steun in de rug, uitdager, gids, kortom: het aangename, liefdevolle gezelschap waarmee jij dit jaar optrekt en een nieuwe wending aan je leven geeft. Ga je mee op avontuur?

Voor wie?

Je staat op een keerpunt en wilt een nieuwe wending geven aan je leven. Dat keerpunt gaat over een thema dat je zelf aandraagt, bijvoorbeeld je gezondheid, zelfliefde, werk, geld, relaties, familie. Je vindt het belangrijk om aandacht te geven aan je persoonlijke ontwikkeling en hebt dat ook al op verschillende manieren gedaan. In de jaargroep gaat het erom dat je concreet maakt hoe jij graag wilt leven, werken en liefhebben. 

Je bent op je plek in deze groep als je:

 • weet dat het gaat om… DOEN, stappen nemen, jezelf overwinnen,
 • weet dat je het ZELF moet doen én dat je het niet alleen hoeft te doen,
 • het fijn vindt om een kompas te hebben waarmee je op koers blijft,
 • bereid bent in jezelf te investeren en in de spiegel te kijken,
 • affiniteit hebt met Maya wijsheid en de Tzolkin als kompas voor je leven
 • al eerder hebt ervaren dat de energie van een groep jou in je kracht zet.

De ervaring leert dat het raadzaam is voorafgaand aan de jaargroep de Startcursus Tzolkin als kompas te volgen.

Doel

Aan het eind van het jaar heb je jouw intentie concreet gemaakt in je dagelijks leven. Oude patronen die aan het begin van het jaar nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. De toekomst ligt open en de weg is vrij voor het leven dat jij graag wilt leven.

Het programma

De jaarenergie helpt ons de stroom te volgen. Het thema van 2017 is ‘Ik ben de spiegel'. 2017 is het begin van een nieuwe cyclus van 13 jaar. Het is tijd om een nieuwe start te maken en te doen wat je hart en ziel blij maakt.

Het programma bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten en indidivuele begeleiding. Dit is een programma waarin jij en je nieuwe intentie centraal staan en de Tzolkin het middel is. Het brengt je inzicht, bewustwording en verandering. 

We komen zes keer bij elkaar: vijf losse dagen en halverwege het traject een intensive van vier aaneengesloten dagen. Tussen de bijeenkomsten door spreek je met elkaar af om per telefoon, skype of live opdrachten te doen, ervaringen te delen en elkaar te steunen.

We gebruiken de persoonlijke profielen en creatieve werkvormen zoals schrijven, SoulCollage®, het levenswiel en de natuur om nieuwe inzichten te krijgen. Zo vind je zelf de antwoorden die jou verder helpen op je pad. 

Je wordt deze periode individueel begeleid op basis van de dagenergie. Elke 13 dagen (elk levenspad) doe je per mail verslag van je ervaringen. Daarop ontvang je per mail feedback zodat jij op koers blijft of je koers kunt bijstellen.

In het intakegesprek maken we een eerste opzet voor jouw persoonlijke  programma. Dat stellen we op maat samen uit de on-line Maya wijsheid cursussen. Daarnaast gebruiken we de Maya wijsheid boeken en kaarten. Bij aanvang schaf je in ieder geval een van de boeken aan ter ondersteuning. Het andere materiaal schaf je aan als jij daaraan toe bent.

Praktisch

Begeleiding: Elvira van Rijn

Tijden bijeenkomsten 10.00 - 16.00

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 9 deelnemers. 

Deelname: 1.295,- Je betaalt het bedrag verdeeld over de eerste 6 maanden in gelijke delen. De eerste betaling voor aanvang van de individuele begeleiding.

Inclusief: persoonlijke begeleiding, on-line cursussen, creatief materiaal, handouts en gratis updates van profielen die je al in bezit hebt.

Exclusief boeken, kaarten, profielen, eventuele overnachtingen tijdens de vierdaagse. De lunch verzorgen we met elkaar.

Planning Jaargroep 2017

Start individuele begeleiding: tussen 7 maart en 7 april. Na de intake via skype of telefoon ga je direct van start met de on-line begeleiding.

Bijeenkomsten met de groep:

 • Vrijdag 7 april (Creatieprofiel)
 • Vrijdag 19 mei (Geboorteprofiel)
 • do t/m zo: 29, 30 juni, 1 en 2 juli (Levenspadprofiel)
 • Vrijdag 22 september (Creatieprofiel vervolg)
 • Vrijdag 20 oktober (Creatieprofiel vervolg)
 • Vrijdag 24 november (Passie Missie Visie profiel) 

Planning Jaargroep 2018

volgt

Dagenergie

25 september 2017

Rode Slang
Rode Slang

Toon 8
Toon 8

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.