away 3024773 640

Wandelworkshop 

Vier keer per jaar kun je aan het begin van het nieuwe seizoen deelnemen aan een Maya wijsheid wandelworkshop op een bijzondere plek in de natuur op verschillende plaatsen in het land.

Vertrekpunt is jouw intentie voor het nieuwe seizoen. Elke workshop is een magische ervaring. Je krijgt aanwijzingen via de dagenergie, de natuur, de Tzolkin zegels en via je eigen lichaamswijsheid en maakt de weg vrij om jouw intentie waar te maken. 

Locaties

  • Arnhem, Sonsbeek met Elvira van Rijn
  • Bergen (NH), met Margreet Balder
  • Doetinchem, Slangenburg met Annemieke Tijmstra
  • Heerenveen, Oranjewoud met Neeltje de Witte

Voor wie?

Als Maya wijsheid jou inspiratie en inzichten geeft, is deze ochtend een unieke kans om samen met gelijkgestemden je intentie voor het nieuwe seizoen kracht bij te zetten. 

Netwerken met je DNA

In 2001 kwamen de Russische onderzoekers Fosar en Bludorf tot de conclusie dat je het DNA van de mens kunt zien als een biologisch internet. Ze ontdekten dat het overgrote deel - meer dan 90 procent - van ons DNA precies hetzelfde is opgebouwd als taal en dus ook onze taalregels volgt. Dit DNA reageert op radiogolven, de trillingsfrequentie van onder andere het gesproken woord.

Geïnspireerd door de kracht van woorden, gedachten en de twintig zonnezegels van de Maya Tzolkin kalender ontstonden in 2014 de DNAfirmaties: krachtige zinnen die je oorspronkelijke kracht en je helende vermogens aanspreken. Als je ze hardop uitspreekt steek je als het ware het licht in al je cellen aan. Dat heeft een harmoniserende en zuiverende werking.

Tijdens de workshop ga je op pad met jouw persoonlijke intentie voor het nieuwe seizoen. We gebruiken de natuur, jouw eigen wijsheid en de 20 Tzolkin zegels om je intentie te ondersteunen. Zo krijg je op een krachtplek in de natuur op een ontspannen manier nieuwe inzichten over jezelf en het seizoen dat voor je ligt. Na afloop is er ruimte om je ervaringen te delen en ontvang je feedback op jouw ervaring.

De bijeenkomst wordt begeleid door een van de Maya wijsheid begeleiders. Ervaren professionals, opgeleid in leven en werken met de Tzolkin vanuit de missie en visie van Maya wijsheid. Ze combineren hun werk op hun eigen unieke manier met Maya wijsheid.

Paktische informatie

We verzamelen bij een bezoekerscentrum of horecagelegenheid voor een korte introductie. Van daaruit vertrekken we voor de wandeling waarna we binnen of op het terras gezamenlijk afsluiten.

Data: 21 maart, 21 juni, 21 september, 21 december

Tijd: 10.30 - 13.00

Deelname: 37,- 

Aanmelden

Keuze:
Naam:
Telefoon:
 Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden
 

Dagenergie

25 mei 2018

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 3
Toon 3

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.