Maya wijsheid netwerkwandelingen

Vier keer per jaar kun je aan het begin van het nieuwe seizoen meewandelen met Maya wijsheid en op een bijzondere plek in de natuur gelijkgestemden ontmoeten op verschillende plaatsen in het land. 

Herfst netwerkwandeling 21 september 

  • Arnhem, Sonsbeek met Elvira van Rijn
  • Heerenveen, Oranjewoud met Neeltje de Witte
  • Doetinchem, Slangenburg met Annemieke Tijmstra

Winter netwerkwandeling 21 december

  • Arnhem, Sonsbeek met Elvira van Rijn
  • Heerenveen, Oranjewoud met Neeltje de Witte
  • Doetinchem, Slangenburg met Annemieke Tijmstra

Lente netwerkwandeling 21 maart 2018

locaties volgen

Ontmoeten en verbinden met gelijkgestemden

Heb je een cursus of workshop(s) gevolgd, een Maya wijsheid profiel of boek gelezen? Wil je graag anderen ontmoeten waarmee je jouw ervaringen kunt delen, dan ben je van harte welkom. We proberen op uiteenlopende locaties wandelingen te organiseren, zodat je je netwerk kunt opbouwen in je eigen regio. Er is voor en na de wandeling alle tijd om elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen.

Op pad met je intentie voor het nieuwe seizoen

Tijdens de wandeling ga je op pad met jouw persoonlijke intentie voor het nieuwe seizoen. We gebruiken de natuur, jouw eigen wijsheid en de 20 Tzolkin zegels om je intentie te ondersteunen. Op een krachtplek in de natuur krijg je met behulp van de DNAfirmaties op een ontspannen manier nieuwe inzichten over jezelf en het seizoen dat voor je ligt. Na afloop is er ruimte om je ervaringen te delen.

De bijeenkomst wordt begeleid door een van de Maya wijsheid begeleiders. Ervaren professionals, opgeleid in leven en werken met de Tzolkin vanuit de missie en visie van Maya wijsheid. Ze combineren hun werk op hun eigen unieke manier met Maya wijsheid. Heb je vragen over de Tzolkin of over je ervaringen, dan kun je daarmee bij hun terecht.

Paktische informatie

We verzamelen bij een bezoekerscentrum of horecagelegenheid voor een korte introductie. Van daaruit vertrekken we voor de wandeling waarna we binnen of op het terras gezamenlijk afsluiten.

Data: 21 maart, 21 juni, 21 september, 21 december

Tijd: 10.30 - 13.00

Deelname: 37,- 

Aanmelden

Keuze:
Naam:
Telefoon:
 Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden
 

Dagenergie

25 juli 2017

Blauwe Nacht
Blauwe Nacht

Toon 11
Toon 11

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.