Maya wijsheid wandelworkshop 

buiten naar binnen

Vier keer per jaar kun je aan het begin van het nieuwe seizoen meewandelen met Maya wijsheid en op een bijzondere plek in de natuur meedoen aan een workshop. Tijdens deze wandeling ga je op pad met jouw intentie voor het nieuwe seizoen. We gebruiken de natuur, jouw eigen wijsheid en de 20 Tzolkin zegels om je intentie te ondersteunen. Je ervaart een praktische methode die je gemakkelijk thuis kunt toepassen om op een ontspannen manier nieuwe inzichten te krijgen over jezelf en het seizoen dat voor je ligt.

Deze workshop is voor iedereen die een vernieuwende manier wil ervaren om de Tzolkin te gebruiken voor persoonlijke groei en creatie. Het resultaat van de workshop kun je vergelijken met een persoonlijk consult.

We verzamelen bij een bezoekerscentrum of horecagelegenheid voor een korte introductie. Van daaruit vertrekken we voor de wandeling waarna we binnen of op het terras gezamenlijk afsluiten.

Data: 21 maart, 21 juni, 21 september, 21 december

Tijd: 10.30 - 13.00

Deelname: 37,-

Begeleiding: de workshop wordt verzorgd door een van de Maya wijsheid begeleiders, opgeleid in leven en werken met de Tzolkin vanuit de missie en visie van Maya wijsheid.

Zomerworkshop 21 juni

Heerenveen, Oranjewoud met Neeltje de Witte

Doetinchem, Landgoed Slangenburg met Annemieke Tijmstra

Herfstworkshop 21 september 

Arnhem, Sonsbeek met Elvira van Rijn

Heerenveen, Oranjewoud met Neeltje de Witte

Winterworkshop 21 december

Arnhem, Sonsbeek met Elvira van Rijn

Lenteworkshop 21 maart 2018

locatie volgt

Aanmelden

Keuze:
Naam:
Telefoon:
 Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden
 

Dagenergie

23 juni 2017

Blauwe Aap
Blauwe Aap

Toon 5
Toon 5

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.