Energie update Gele Mens 10 - 22 mei

Hoe heb jij gebruik gemaakt van de transformerende kracht van het Blauwe Storm levenspad? Lukte het er plezier in te houden terwijl de vernieuwing zich aandiende? Hoe je het ook hebt ervaren, realiseer je dat je werd ondersteund bij alles wat in jouw leven vraagt om vernieuwing en verandering. De storm ruimt overbodige ballast op zodat je fris en hernieuwd verder kunt. Nu is het tijd om even rustig adem te halen en stil te staan bij jezelf.

Hoe wil je verder?

Het Gele mens levenspad helpt je bewust te kiezen hoe je verder wilt gaan. Datgene wat is overgebleven na de storm vormt de voedingsbodem voor jouw toekomst. Het is aan jou wat je hierop laat groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Tijd dus om bewust stil te staan bij jouw intenties. Realiseer je dat jij degene bent die verantwoordelijk is voor wat je denkt, zegt en aandacht geeft op andere manieren.

Wat wil je nu?

Gele Mens vraagt jou wat jij wilt. Soms maken we die vraag veel te groot. Als je niet weet wat je wilt met de rest van je leven, doe dan een paar stappen terug en haal een paar keer bewust adem. Sta bewust stil bij wat je op dit moment wilt. Waaraan heb je nu behoefte? Niet voor de rest van je leven, maar voor vandaag, of voor dit moment. Dat is het begin van weten wat je wilt. Met kleine zorgvuldig genomen stappen kom je vaak verder dan met reuzensprongen.

Richt je aandacht

Bewust je aandacht richten op groei is wat het Gele Mens levenspad ons brengt. Nog 13 dagen en dan beginnen we alweer aan de vier paden in het hart van de Tzolkin. Het is een transformerende tijd die heel intens kan zijn. De dagenergie kan je dan echt helpen om dicht bij jezelf te blijven.

Een fijne manier om je aandacht heel bewust te richten is de online cursus met de dagenergie e-wenscursus die op 23 mei start met het Rode Slang levenspad. Het logboek waarin je dagelijks een alinea schrijft om te onthouden wat er die dag gebeurde en de kleine opdrachten en oefeningen maken je eigen wijsheid wakker. Zo word je ontvankelijker voor aanwijzingen die jou verder brengen op je pad en gaat het toeval voor je werken.

DNAfirmaties

Elke dag van het Gele Mens levenspad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele mens

1. Gele Mens - Ik creëer

2. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

3. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

4. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

5. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

6. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

7. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

8. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

9. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

10. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

11. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

12. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

13. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooie gedachten toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 23 mei en gaat over de levenspaden: Rode Slang, Witte Spiegel, Blauwe Aap en Geel Zaad. Elke Tzolkinronde helpen de vier paden in het hart van de kalender jou om je huid te vernieuwen, zodat je weer lekker in je vel zit. Klaar voor datgene wat past bij de nieuwe jij!

  • Het Rode Slang pad met 10 poortdagen
  • Het Blauwe Aap pad en Witte Spiegel pad in de middenkolom
  • Het Geel Zaad pad met 10 poortdagen

Deze bijzondere periode helpt je zaken uit het verleden te integreren, onopgeloste zaken alsnog onder ogen te zien, mild te zijn voor jezelf, je dromen te leven en ontvankelijk te zijn voor het nieuwe dat je daarmee aantrekt. Dit zeggen deelnemers over de cursus:

Ellen: 'Het brengt me dichter bij mezelf en het voelt alsof ik meer geaard ben. Ik krijg meer grip op de dagenergie en hoe die bij me binnenkomt.'

Annemarieke: 'Ik doe nu voor de 2e keer mee aan de online cursus en heb je nog niet gemaild hoe inspirerend en wijs ik je dagelijkse mails vind. Iedere keer weer ontdek ik iets nieuws en ervaar nieuwe inzichten, samenhangen en opbouw van de tzolkin door wat je schrijft.'

Thea: 'Mijn hele kijk op het leven, de tijd en mezelf is behoorlijk verschoven.'

Jacqueline: 'Je fijn geschreven begeleidende teksten en tips zijn voor mij een enorme inspiratie geweest om weer te gaan tekenen en schrijven. Iedere ochtend was ik benieuwd naar je mail. Doordat ik weer in mijn creativiteit kwam heb ik een mooie stap kunnen zetten met een opdrachtgever voor een samenwerkingsverband.'

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Gele Mens 10 - 22 mei"

Plaats een reactie