Energie update Witte Spiegel 5-17 juni

Het Rode Slang levenspad heeft je de kans gegeven om je oude jas uit te doen zodat er een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Is het je gelukt om oeroude patronen te doorbreken? Sommige patronen zijn heel hardnekkig. We worden op het moment enorm geholpen door de energie, dus kijk niet gek op als oude patronen waarvan je dacht dat ze zijn opgelost nog een keer voorbij komen. Ze hebben nog wat extra bevestiging van je nodig dat het nu echt klaar is. Gewoon door je nieuwe jij te blijven als zich iets ouds voordoet.

Op weg naar het hart

In het Witte Spiegel levenspad gaan we op 8 juni de middenkolom van de Tzolkin in. Een periode waarin we tussen het verleden en de toekomst in staan: in het hier en nu. Profiteer ervan door je vooral bezig te houden met integeren en ruimte maken voor nieuwe plannen zonder de toekomst in te vullen. Wat wil je meenemen naar de toekomst en wat laat je achter je? Heb je nog wat op te ruimen? Doe het nu!

Of de weg vrij is voor een nieuwe toekomst kun je nagaan door te kijken naar gebieden in je leven waar het stagneert. Dat zijn de gebieden waar je niet trouw bent geweest aan je hart en het pad van je ziel. Je kunt altijd opnieuw kiezen! Hoe jij de toekomst ziet, heeft alles te maken met jouw verleden. Wil je een nieuwe toekomst, dan moet je de kijk op jouw verleden ook bijstellen. Te vaak zeggen we: "Zand erover, ik begin gewoon opnieuw", zonder dat we ons verleden echt hebben geaccepteerd en de diepere waarheid hebben onthuld of doorgrond. Wees eerlijk naar jezelf en bovenal trouw aan je hart. Elke waarheid die jij over jouw verleden in liefde onthult, vormt een stap op weg naar een nieuwe toekomst.

Bergen verzetten

Als je echt bent afgestemd op het hier en nu, dienen verleden en toekomst zich vanzelf aan op momenten dat ze om jouw aandacht vragen. Je hoeft er niet over te piekeren, aan te duwen of trekken. Dat is een hele kunst, kan ik als ervaringsdeskundige zeggen. Ik ben geboren in de middenkolom en weet dat je in het NU in de middenkolom echt bergen kunt verzetten.

Ik leer je graag hoe je de Tolkin gebruikt om goed afgestemd te zijn, op jezelf, op de bron en op je omgeving. Op 13 juni, Witte Wereldoverbrugger toon 9 van dit levenspad, ben je van harte welkom bij de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Iedereen is welkom, maar als je zelf in de middenkolom bent geboren of op een Wereldoverbrugger of toon 9 dag is dat natuurlijk een extra kans om over jezelf te leren.

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte spiegel

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooie spiegels toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 14 juli en gaat over de levenspaden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Witte Spiegel 5-17 juni"

Plaats een reactie