Energie update Geel Zaad levenspad 1-13 juli

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je voorbereid op een nieuwe toekomst. Kon je spelen en onbevangen in het hier en nu zijn? Of had je nog moeite om te genieten van elk moment? Ook al lijkt het er in de verste verte niet op dat je vooruitgang boekte, je mag er helemaal op vertrouwen dat je in het Blauwe Aap levenspad precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven.

Plant de zaden van je dromen

Het Geel Zaad levenspad dat we vanaf 1 juli bewandelen, schenkt je de oogst van alles wat je hebt getransformeerd in de periode die startte met het Rode Slang levenspad. Je hebt een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jij de zaden van je dromen kunt planten. Vraag je eens af wat jij hebt gezaaid, en wat je nu kunt oogsten. Is de bodem waarin je zaait vruchtbaar? En wat doe jij om het zaad te laten ontkiemen. Deze dagen geven energie om te groeien en bloeien en helpen je door je laatste weerstanden heen te breken. Net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst.

Kosmische download

Je groeikracht wordt in dit levenspad gevoed vanuit de kosmos. Het Geel Zaad levenspad bevat namelijk tien poortdagen, de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijgen we nieuwe energie en informatie toegespeeld. Een soort download van kosmische energie. Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat het lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Laat de toekomst maar naar je toe komen, ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is. Het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

En dan... het rijpingsproces

Als je het rijpingsproces van je zaden wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Dat is best nog een hele kunst, kan ik uit eigen ervaring zeggen. Want de druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. De online cursus met de dagenergie helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je hierbij geeft. Onderaan deze pagina lees je er meer over.

DNAfirmaties

geel zaad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw droomzaden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 14 juli en gaat over de levenspaden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Geel Zaad levenspad 1-13 juli"

Plaats een reactie