Energie update Blauwe Nacht levenspad 9 - 21 augustus

Hoe ben jij trouw gebleven aan jezelf de afgelopen periode in het Witte Hond levenspad? En kon je mild zijn voor jezelf als dat niet lukte? Leven met hart en ziel is geen doel maar een dagelijkse oefening waarmee je in het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat weer een volgende stap kunt maken.

Naar binnen keren

Blauwe Nacht brengt je naar binnen. Blauwe Nacht staat voor je huis, letterlijk en figuurlijk: de plek waar je woont maar ook figuurlijk de plek waar je ziel woont. Blauwe Nacht helpt je om je thuis te voelen bij jezelf, vrij te zijn en te geloven in een overvloed aan mogelijkheden. Daar in jouw binnenwereld, waar je ziel woont, ben je het dichtst bij de droomwereld waarin alle mogelijkheden voor je open liggen. Deze dertien dagen ontvang je energie om deze droomwereld te verkennen. Stilte is de sleutel om toegang te krijgen tot deze wereld.

Opruimen en delen

En als je merkt dat het helemaal niet stil is vanbinnen, dan is het tijd om op te ruimen. Het is namelijk ook de plek waar je vervelende ervaringen opbergt als je ze niet kunt of wilt aanzien en onrust is een aanwijzing dat het tijd is om dat alsnog te doen. Die onrust laat jou weten: je bent er klaar voor. Dus verwelkom alles wat je tegenkomt, het dient zich aan om ruimte te maken, zodat je in de stilte die daarna ontstaat beter contact kunt maken met jouw dromen en ze delen met anderen. Want dat is de eerste stap om ze daadwerkelijk waar te maken!

De maan helpt mee

De prachtige en krachtige bloedmaanverduistering van 27 juli heeft de kracht om je te helpen met het opruimen van je huis zodat je meer ruimte hebt voor jezelf, je ziel en je dromen. De energie werkt nog steeds door op alles wat je daar veilig hebt opgeborgen tot het juiste moment om ze op te ruimen. En als je vergeten was wat je daar had opgeborgen, dan helpt de maan energie je herinneren.

Zoals beloofd heb ik een blog geschreven over de energie van het Zonnejaar: Rode Maan toon 13. Een belangrijk zegel komend jaar. Ben je benieuwd naar de invloed van Rode Maan in jouw leven? In de vierdaagse Levenspadworkshop die ik eind augustus nog twee keer geef, komen alle 20 zegels en de invloed die ze op jou hebben aan bod.

DNAfirmaties

blauwe nacht

Dag 1. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de scheppingDag 

Dag 2. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 3. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 4. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 5. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 6. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 7. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 8. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 9. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 10. Gele Mens - Ik creëer

Dag 11. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 12. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 13. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooie dromen toe de komende dertien dagen!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start 4 september en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Blauwe Nacht levenspad 9 - 21 augustus"

Plaats een reactie