Energie update Rode Maan levenspad 4 - 16 september

Vandaag beginnen we aan de laatste vier paden van de Tzolkin. Ze geven je de energie terug die jij hebt geïnvesteerd in jezelf de afgelopen Tzolkinronde. Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen?
De energie van het Rode Maan levenspad geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen zodat je straks vanaf 26 oktober helemaal klaar bent voor een nieuwe spiraalronde van groei en creatie.

Herinner je wie je werkelijk bent

Jouw mogelijkheden om te groeien en creëren zijn oneindig. Wat je realiseert, wordt voor een groot deel bepaald door het verleden en de beperkende overtuigingen die je je bewust of onbewust hebt eigen gemaakt. Ze bieden de garantie dat het verleden zich in de toekomst herhaalt.
Wil je de loop van jouw leven veranderen en in een nieuwe flow terecht komen, dan is het Rode Maan levenspad daar bij uitstek de gelegenheid voor. Het Rode Maan helpt je namelijk herinneren wie je werkelijk bent, zodat je vol vertrouwen in het leven en in jezelf de flow van je leven kunt volgen, wat zich ook aandient.

Terug naar je zuiverste zelf

Het Rode Maan levenspad helpt je ook om jezelf te zuiveren van beperkingen. Als je in het Gele Krijger levenspad veel lef nodig had om stappen te zetten, kan het zijn dat er deze dertien dagen nog oude emoties boven komen. Je systeem geeft ze vrij omdat je ze niet meer nodig hebt. Je hebt immers stappen genomen die passen bij een nieuwe versie van jezelf.
Wat helpt is deze emoties de ruimte geven, vanuit het vertrouwen dat ze vrij komen om jou los te laten. Laat ook de verhalen los die erbij hoorden. Soms ben je er zo aan gehecht dat je bent gaan geloven dat ze je verder helpen. Het tegendeel is waar. Houd je vast aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan maak jij jezelf gereed voor een toekomst die beter past bij wie je werkelijk bent.

Wil je meer lezen over Rode Maan energie, lees dan nog eens mijn blog over het nieuwe Rode Maan zonnejaar dat 26 juli van start ging.

Meer ondersteuning bij de Rode Maan energie vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van de cursus én van het Rode Maan levenspad waarmee deze 52-dagen cursus start.
Je kunt je vandaag en morgen nog aanmelden. Vind je het te kort dag, meld je dan alvast aan voor de cursus die begint op 26 oktober op Rode Draak toon 1. De eerste dag van weer een nieuwe Tzolkinronde.

DNAfirmaties

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op Rode Maan toon 1 - 4 september - start de cursus over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en Gele Ster. Op 26 oktober start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 4 - 16 september"

Plaats een reactie