Visie en Missie 

Het droombeeld van Maya wijsheid is een maatschappij waarin het welzijn, geluk en de kracht van het individu wordt gezien als ons grootste kapitaal. 

WAT?

Maya wijsheid helpt mensen om hun eigen kwaliteiten en drijfveren te vinden én leven zodat ze moeiteloos en met plezier optimaal bijdragen aan het collectief.

WAAROM?

Van jongs af aan worden we gestimuleerd individuele keuzes te maken en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op onze bijdrage aan de maatschappij. We willen alle potentie benutten die er is. Toch twijfelt bijvoorbeeld 70% van de jongeren over wat de juiste studiekeuze is en heeft een op de zeven werknemers in Nederland last van burn-outklachten. Hoe kan dat?

Onbewust zijn we nog enorm gericht op het collectief en leren we op allerlei manieren dat we daaraan ondergeschikt zijn. Of het nu gaat om het onderwijs, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven of de overheid: vaak is het belang van de groep belangrijker dan ons individuele belang. Ook in onze persoonlijke omgeving is de ongeschreven regel vaak dat loyaal zijn aan familie, vrienden, het sportteam belangrijker is dan loyaal zijn aan jezelf. Dat levert veel innerlijke strijd op bij het maken van keuzes: Welk belang gaat voor en wie is daarbij gebaat?

HOE?

De visie van Maya wijsheid is dat het individuele belang niet zozeer belangrijker is dan het groepsbelang maar dat we de groep dienen door ons individuele belang te dienen. Daarom willen we mensen wereldwijd faciliteren om zich bewust te worden van hun kwaliteiten en drijfveren. We reiken praktische handvatten aan om elke dag vanuit eigen kracht te leven, groeien en creëren.

 

Dagenergie

20 februari 2018

Rode Hemelwandelaar
Rode Hemelwandelaar

Toon 13
Toon 13

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl