Jaargroep 

Keerpunt in je leven 

Een Tzolkinronde, 260 dagen, 20 levenspaden, 9 maanden lang ga je op avontuur. De Tzolkin is je kompas en de groep is je vangnet, spiegel, steun in de rug, uitdager, gids, kortom: het aangename, liefdevolle gezelschap waarmee jij dit jaar optrekt en een nieuwe wending aan je leven geeft. Ga je mee op avontuur?

Voor wie?

Je staat op een keerpunt en wilt een nieuwe wending geven aan je leven. Dat keerpunt gaat over een thema dat je zelf aandraagt, bijvoorbeeld je gezondheid, zelfliefde, werk, geld, relaties, familie. Je vindt het belangrijk om aandacht te geven aan je persoonlijke ontwikkeling en hebt dat ook al op verschillende manieren gedaan. In de jaargroep gaat het erom dat je concreet maakt hoe jij graag wilt leven, werken en liefhebben. 

Je bent op je plek in deze groep als je:

  • weet dat het gaat om… DOEN, stappen nemen, jezelf overwinnen,
  • weet dat je het ZELF moet doen én dat je het niet alleen hoeft te doen,
  • het fijn vindt om een kompas te hebben waarmee je op koers blijft,
  • bereid bent in jezelf te investeren en in de spiegel te kijken,
  • affiniteit hebt met Maya wijsheid en de Tzolkin als kompas voor je leven
  • al eerder hebt ervaren dat de energie van een groep jou in je kracht zet.

De ervaring leert dat het raadzaam is voorafgaand aan de jaargroep de Startcursus Tzolkin als kompas te volgen.

Doel

Aan het eind van het jaar heb je jouw intentie concreet gemaakt in je dagelijks leven. Oude patronen die aan het begin van het jaar nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. De toekomst ligt open en de weg is vrij voor het leven dat jij graag wilt leven.

Het programma

De jaarenergie helpt ons de stroom te volgen. Het programma bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten en indidivuele begeleiding. Dit is een programma waarin jij en je nieuwe intentie centraal staan en de Tzolkin het middel is. Het brengt je inzicht, bewustwording en verandering. 

We gebruiken de persoonlijke profielen en creatieve werkvormen zoals schrijven, SoulCollage®, het levenswiel en de natuur om nieuwe inzichten te krijgen. Zo vind je zelf de antwoorden die jou verder helpen op je pad. 

Je wordt deze periode individueel begeleid op basis van de dagenergie. Elke 13 dagen (elk levenspad) doe je per mail verslag van je ervaringen. Daarop ontvang je per mail feedback zodat jij op koers blijft of je koers kunt bijstellen.

In het intakegesprek maken we een eerste opzet voor jouw persoonlijke  programma. Dat stellen we op maat samen.

Praktisch

Begeleiding: Elvira van Rijn

Tijden bijeenkomsten 10.00 - 16.00

Planning Jaargroep 2019

De eerstvolgende jaargroep start in 2019. Het komende jaar (2018) neem ik de tijd om een vernieuwd programma te laten ontstaan. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten voor meer informatie.

Wil je al eerder mee in de stroom van de jaarenergie? Dan is het volgende programma een goed alternatief:

  1. De Startcursus Tzolkin als kompas 
  2. De Nieuwjaarsworkshop ✮ in januari 2018 en het vervolg in september.
  3. De Levensloopworkshop 
  4. Een van de Levenspadvierdaagsen ✮ in de zomer van 2018.

In de agenda vind je een overzicht van geplande data. Heb je een vraag of wil je advies, mail me gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je je telefoonnummer doorgeeft en wanneer je het beste te bereiken bent, bel ik je om even te overleggen.

Dagenergie

22 oktober 2018

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 10
Toon 10

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl