Rode Draak levenspad

8 - 20 februari 2018

Welke aanwijzingen heb je in het afgelopen Gele Ster levenspad gekregen over jouw toekomst: een toekomst waarin je gaat stralen doorddat je jouw eigen plek inneemt en precies doet wat bij je past? Met alles wat naar je toe is gekomen, begin je vandaag weer aan een heel nieuwe cyclus van 260 dagen.

Oermoeder

Het Rode Draak levenspad is het eerste levenspad van een nieuwe Tzolkinronde. Rode Draak energie is die van de oermoeder die voedt, draagt, accepteert wat is en voor alles een praktische oplossing heeft. De grote kunst deze dagen is om het leven te accepteren zoals het komt. Je hoeft niets anders te doen dan als een moeder goed zorgen voor jezelf en ZIJN met wat er is.

Zorgen voor jezelf

Zorg goed voor je lichaam en luister naar de signalen die je van je lichaam krijgt zodat je er bewust mee kunt omgaan. Soms moet ernaar handelen en soms juist niet omdat er nog pijn uit het verleden in je lichaam is opgeslagen die zorgt voor herhaling van oude patronen. Om goed voor jezelf te kunnen zorgen is bewustzijn en zelfkennis nodig. Wat heeft je lichaam je te vertellen en wat doe je ermee. Gebruik je de signalen om iets ouds of iets nieuws te creëren?

Emoties mag je laten ZIJN zonder eraan te hechten. Zo kom je los van de verhalen die daarmee zijn verbonden. Als je ze blijft herhalen, creëer je hetzelfde wat je altijd al kreeg.

Creatieve oerbron

Als alles er mag zijn, geef je jezelf de veiligheid die nodig is om nieuwe deuren te openen en nieuwe dingen te laten ontstaan vanuit jouw creatieve oerbron, alles op de juiste tijd. Dus koester jezelf, stap uit oude patronen en verken nieuwe gebieden in jezelf en om je heen!

Ik wens je een mooie nieuwe start toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

maternity 2252154 640

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder  

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op.

Naam:
Startdatum:
 

 

 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail