Witte Wereldoverbrugger levenspad

14 - 26 april 2018

In welke nieuwe, onbekende gebieden ben jij beland in het Rode Hemelwandelaar levenspad? Kon je de moed verzamelen om je grenzen te verleggen? Nieuw gebied verkennen kan heerlijk zijn, bijvoorbeeld als je op vakantie bent of eindelijk je droomhuis hebt gevonden. Maar het kan ook heel onwennig aanvoelen, bijvoorbeeld als je sinds jaren weer alleen bent omdat je kinderen de deur uit zijn of omdat je niemand kent in je nieuwe woonplaats. Je kunt niet terugvallen op je routines en het lijkt alsof je helemaal opnieuw moet beginnen. En dan was de afgelopen weken ook nog Mercurius retrograde. De planeet die ervoor zorgt dat de focus ligt op het verleden en op schoon schip maken. Stappen nemen in de toekomst werkt dan niet, behalve als het gaat om zaken afmaken die al langer lopen. Mercurius gaat op 15 april weer direct en dan kunnen we weer vooruit kijken.

Bruggen bouwen

En nu het Witte Wereldoverbrugger levenspad is begonnen is de grote vraag: durf je los te laten en afstand te nemen zonder dat je weet wat je daarvoor terug gaat krijgen? Deze dertien dagen kun je optimaal benutten door ruimte te maken voor nieuwe verbindingen. Jouw taak is om ruimte te maken zodat er genoeg plek is voor het nieuwe. De kunst om het te laten gebeuren zonder je er al te veel mee te bemoeien. Kun jij de lege ruimte verdragen en de controle loslaten?

Je voor een tijdje terugtrekken uit je vaste ritme, ontspannen en plezier maken helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Door niets te doen en van een afstandje naar jezelf te kijken wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je nu bent.

Witte Wereldoverbrugger helpt je om twee werelden te verbinden: oud en nieuw, begin en eind, zichtbaar en onzichtbaar, leven en dood, mens en engel. Witte Wereldoverbrugger beweegt zich op de grens tussen deze twee en leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden.

Nieuwe verbindingen

De afgelopen drie maanden heb ik weer met veel plezier de training Tzolkin als kompas 1 gegeven. Wat ons enorm raakte was hoeveel het ieder afzonderlijk bracht om in verbinding met elkaar te zijn. Er kwam extra kracht vrij om juist ook de verbinding met onszelf te vernieuwen. Ik nodig je dan ook van harte uit om nieuwe verbindingen met jezelf en anderen aan te gaan in een van de workshops of cursussen van de komende tijd. De energie van verbinding is krachtiger dan ooit! Kijk in de agenda voor het programma van de komende maanden.

Ik wens je overgave toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

people 2599687 640

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

7. Gele Mens - Ik creëer

8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je op voor de cursus vanaf 23 mei of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op.

Naam:
Startdatum:
 

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail