gele krijgerGele Krijger levenspad 5 - 17 december 2017

Hoe is het gegaan met je dromen in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je veel geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Wie droomt over de toekomst, komt ook verhalen uit het verleden tegen. Speelden ze een rol voor jou de afgelopen dertien dagen? Sommige verhalen kun je beter loslaten omdat ze je gevangen houden in het verleden en alleen maar zorgen voor herhaling van datgene wat je juist niet wilt. Lukte het om je gehechtheid aan het oude in te ruilen voor het onbekende nieuwe verhaal dat zich stap voor stap gaat ontvouwen en dat je nog niet kent?

De brug van dromen naar doen

Het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat, geeft je nog een extra zetje om de brug te slaan van dromen naar doen en van oud naar nieuw. Stel je open om te ontvangen wat je nodig hebt om je dromen daadwerkelijk te leven. Ook al is je droom nog maar zo pril, je kunt altijd iets kleins doen waardoor jij daadwerkelijk de eerste stap maakt.

Waar komt jouw leiding vandaan?

Zelfs de kleinste stap richting je droom kan allerlei onvermoede angsten losmaken. Hoe ga je daarmee om? Vanuit angst en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat, richt je je gemakkelijk op anderen voor leiding. Je stemt je handelen af op want anderen denken en weten. En daar begint de ellende: een ander weet niet wat goed is voor jou. Als je leeft op de kracht van een ander, krijg jij verkeerde informatie en die ander loopt leeg omdat je zijn of haar energie verkeerd gebruikt. Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

Het is soms een hele klus om de ruis in je hoofd uit te schakelen en te weten naar welke stem je moet luisteren. De Tzolkin is dan een fijn kompas om af te stemmen en op koers te blijven. Hoe dat kompas werkt voor 2018 hebben 150 deelnemers aan de inspiratieavonden de afgelopen weken ervaren.

Nog steeds heb je de mogelijkheid om goed voorbereid het nieuwe jaar te beginnen. In de Maya wijsheid nieuwsbrief lees je hoe je met de Tzolkin als kompas optimaal afstemt op de bron en jouw eigen koers voor 2018 bepaalt.

Ik wens je de wijsheid en het lef toe om je dromen te doen!

Elvira van Rijn 

 

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Bestel Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en meld je aan voor de online e-Wenscursus met de dagenergie en de laatste vier paden van deze Tzolkinronde: Rode Maan, Witte Wind (jaarpad van 2018), Blauwe Adelaar en Gele Ster.

Je ontvangt 52 dagen achtereen een inspiratiemail met informatie over de dagenergie en aanvullende liedjes, filmpjes en kleine opdrachten. Je ontvangt een gratis exemplaar van het Maya wijsheid voor je levensreis logboek waarin je je eigen ervaringen bijhoudt. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

deelname: 49,95

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail