Innerlijk Licht e-festival 2020

Van 1 - 11 november kun je een enorme boost aan inspiratie krijgen. Samen met 15 anderen geef ik voor jou een gratis workshop tijdens het Innerlijk Licht e-festival. Dit festival wordt ONLINE georganiseerd door mijn collega Luz van Commit Happinez en het wordt een geweldige week vol inspiratie en energie.

Algemene banner Elvira van Rijn

Onze intentie is om je tijdens het e-festival, via de verschillende sessies waar je uit kunt kiezen, helemaal in je kracht te zetten.

Om je de inspiratie te geven om echt helemaal voor jouw zielsmissie te gaan.

Om je te herinneren aan de prachtige bron van geluk en liefde die in je schuilt.

Om je al het vertrouwen te geven dat jij nodig hebt om helemaal JA te zeggen tegen een leven vanuit wie jij werkelijk bent.

Want je allermooiste leven wacht op je :)

En dit is - meer dan ooit - de tijd om ​de stappen te gaan zetten die je daar​ naartoe brengen.

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN HET ONLINE INNERLIJK LICHT E-FESTIVAL 2020

Laat je licht schijnen - 4 november 11.00

Op 4 november om 11.00 geef ik de workshop Laat je licht schijnen

Workshop banner Elvira van Rijn

Heb jij de neiging om jezelf kleiner te maken of in te houden terwijl je ook wilt stralen en voluit leven? In deze workshop activeren we jouw lichte, creatieve zelf. Want jouw licht en creatie energie willen vrijuit de wereld in stromen.

De oude Maya’s waren experts in werken met licht- en creatiekracht. Hun heilige kalender, de Tzolkin telt precies zoveel dagen als een zwangerschap duurt: de creatie van een mens. Deze kalender laat zien dat we allemaal één zijn en ook uniek. En dat niemand anders dan jij jouw licht kan laten stralen. Ook nu nog geeft deze eeuwenoude kalender dagelijks handvatten om licht te leven, te zijn wie je echt bent.

In deze workshop leer ik je hoe je op een heel eenvoudige manier jouw licht laat stralen en je creatie energie vrij baan geeft. Zodat je elke dag opnieuw vanuit je eigen kracht en wijsheid je bijdrage levert aan de wereld. Gewoon door te zijn wie je bent.

Ervaar de kracht van delen en verbinden

Samen met duizenden gelijkgestemden kun je je tijdens dit ONLINE event laten inspireren door workshops en meditaties waarin we o.a. bezig gaan met het helen van je blokkades, het transformeren van je zelftwijfel en het gebruiken van je intuïtie om te weten welke richting je uit moet. Je hoeft er de deur niet voor uit want het is allemaal te volgen in je eigen huiskamer.

Ik heb er superveel zin in om er samen met alle workshopgevers en met jou een geweldige week van te maken.

van 1 t/m 11 november kun je alle 22 workshops GRATIS volgen!

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN AAN HET ONLINE INNERLIJK LICHT E-FESTIVAL 2020

Ik verheug me erop om je te ontmoeten bij mijn workshop. Tot dan!

Elvira van Rijn

Dagenergie

25 november 2020

Rode Draak
Rode Draak

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl

Maya wijsheid boeken en kaarten

De Maya wijsheid boeken en kaarten helpen je om zelf te leren leven en groeien met de Tzolkin. Maak je eigen profiel, volg de de levenspaden en speel met de creatiekaarten.