Maya wijsheid jaarenergie 2017

2017 is het jaar van de waarheid! Het afgelopen jaar is er al veel aan het licht gekomen wat lange tijd verborgen bleef. Dat zal ook in 2017 nog wel even doorgaan. Het is het jaar waarin we geconfronteerd worden met ons eigen spiegelbeeld. Alles wat we te zien en horen krijgen, hebben we met elkaar gecreëerd om alle facetten van het leven te leren kennen.

2017 is ook het jaar dat ons terugleidt naar de bron, onze soulmates en naar ons verlangen om onze missie hier op aarde te manifesteren. Het gaat niet meer alleen om verlangen en dromen maar om doen. Daadwerkelijk ons verlangen vormgeven in het dagelijks leven. En het gaat ook om klein beginnen, zodat we groots zijn met elkaar. Het gaat om jou en om wat jij zelf doet. Hoe jij met je daden een nieuwe toekomst laat zien en daarin voor anderen de spiegel bent.

Het nieuwe jaar begint op Witte Spiegel toon 1, de eerste dag van het Witte Spiegel levenspad. De energie van deze dag en dit hele pad is gedurende heel 2017 ons kompas voor persoonlijke groei en creatie. Het is het pad dat ons leidt naar het hart van de Tzolkin: de bron waar alle energie vandaan komt en weer naar terugkeert. Welke kansen krijgen we toegespeeld in het nieuwe jaar en hoe past dit jaar in de creatiecyclus die we elke dertien jaar doorlopen?

Kinvers 2017 - Witte Spiegel toon 1

Ik ben de spiegel

Voor mijzelf en anderen

Ik maak helder onderscheid

Tussen mijn waarheid en die van jou

Met mijn daden ben ik de spiegel

Voor een nieuwe toekomst

Zo trek ik aan en ontvang ik

Wat nodig is voor een nieuw begin

Een nieuw begin

Het afgelopen jaar hebben we een periode van dertien jaar afgerond. 2016 was een toon 13 jaar en met deze energie hebben we onszelf naar een hoger niveau getild door zaken af te maken of af te ronden. De energie van Rode Hemelwandelaar hielp ons los te breken uit oude systemen, grenzen te verleggen. Dat was zichtbaar in de wereld. Denk aan Brexit, Trump, de enorme vluchtelingenstroom.

Soms liet het nieuwe zich al zien maar zette het nog niet door. Losbreken, daar ging het om in het groot en in het klein. Veel mensen verlegden hun grenzen en besloten een nieuwe toekomst op te bouwen. Ze verkochten hun huis of stopten met hun baan of onderneming. Ze vonden tijdelijk werk of een tijdelijke woonplek. Andere maakten de reis naar binnen en ruimden hun figuurlijke huis op: oude pijn en oude overtuigingen die hen ervan weerhield werkelijk aanwezig te zijn met een 'ja'. Toon 13 was de opmaat en nog geen nieuw begin. Dat was soms frustrerend, maar wie zich hiervan bewust was, had juist tijd en ruimte om werkelijk af te ronden en te landen op aarde.

2017 is een toon 1 jaar. Wat zich in 2016 al heeft aangekondigd, kan nu echt van start gaan. Dit is het jaar om alles in het werk te stellen om veranderingen in jezelf en anderen te bevorderen en het onderste uit de kan te halen. Temeer omdat we niet alleen aan een nieuw jaar beginnen maar ook aan het begin staan van een nieuwe cyclus van dertien jaar.

Het jaar van de waarheid

Witte Spiegel brengt helderheid over waarheid en illusie. Hoe zie jij de wereld om je heen? Er zijn nogal wat verschillende realiteiten waarbij je je kunt aansluiten, zoals de realiteit van oorlog, van financiële crisis en tekort of de realiteit van liefde en overvloed. Bedenk dat we al deze realiteiten met elkaar hebben gecreëerd vanuit een collectief zielsverlangen om ervaringen op te doen. Vanuit dat perspectief is iedere realiteit niet meer of minder dan het antwoord op een verlangen en is de ene realiteit niet beter dan de andere.

Wat jij ziet om je heen resoneert met jouw zielsverlangen de ervaringen op te doen om een bewust mens te zijn en jouw plek in te nemen met al jouw kwaliteiten en talenten. Dit wil niet zeggen dat je moet blijven hangen in een realiteit die jou niet gelukkig maakt. Focus op de realiteit waarin jij het beste tot je recht komt met al jouw kwaliteiten en talenten. Zo word je een magneet voor een nieuwe toekomst.

Het blijft nodig daarbij het verleden te betrekken. Alles wat je vorig jaar of de afgelopen dertien jaar nog niet hebt afgerond, neem je mee naar de toekomst - bewust of onbewust. Hoe jij de toekomst ziet, heeft alles te maken met jouw verleden. Wil je een nieuwe toekomst, dan moet je de kijk op jouw verleden ook bijstellen. Te vaak zeggen we: "Zand erover, ik begin gewoon opnieuw", zonder dat we ons verleden echt hebben geaccepteerd en de diepere waarheid hebben onthuld of doorgrond. Wees eerlijk naar jezelf en bovenal trouw aan je hart. Elke waarheid die jij over jouw verleden in liefde onthult, vormt een stap op weg naar een nieuwe toekomst.

Of de weg vrij is voor een nieuwe toekomst kun je nagaan door te kijken naar gebieden in je leven waar het stagneert. Dat zijn de gebieden waar je niet trouw bent geweest aan je hart en het pad van je ziel. Je kunt altijd opnieuw kiezen!

Drie handvatten voor het dagelijks leven

Hoe vertaal je de jaarenergie van Witte Spiegel toon 1 naar het dagelijks leven. Ik heb drie praktische tips voor je.

1. Concentreer je!

Concentratie is een kwaliteit van mensen die zijn geboren in de middenkolom. Die concentratie hebben we in 2017 hard nodig, want het wordt een intens jaar dat ons zal leren hoe we in het hier en nu kunnen leven. Ben je te veel met de toekomst bezig, laat je je afleiden door onzekerheid over de toekomst, wil je te ver vooruit kijken, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten.

2. Omarm het verleden

Soms weet je niet welke losse eindjes je nog weerhouden om een nieuwe toekomst tegemoet te gaan. Dit jaar zullen ze zich ongetwijfeld aandienen. Herken ze, omarm ze, doe er iets mee. Zonder aanvaarding en acceptatie van het verleden is er geen nieuwe toekomst. 

3. Wees bereid en open om te ontvangen

Een nieuw begin hoef je niet per se zelf te initiëren. Bereidheid om te doen wat daarvoor nodig is, is het belangrijkste. Open jezelf om te ontvangen wat op je pad komt. 2017 is de magneet die aantrekt wat nodig is voor een nieuw begin!

Terug naar de bron

Het Witte Spiegel levenspad bevindt zich grotendeels in de middenkolom van de Tzolkin. In deze kolom komen het verleden en de toekomst samen in het hier en nu. Realiseer je dat je de toekomst hier en nu creëert door je nu te gedragen zoals past bij de toekomst die je graag wilt. Uitstel heeft geen zin meer. De toekomst is nu! Het is tijd om van je dromen daden te maken. En je mag klein beginnen zodat de weg zich stap voor stap kan openbaren. We hebben immers dertien jaar de tijd en tegelijkertijd geen seconde te verliezen!

Het Witte Spiegel levenspad eindigt in het hart van de kalender op brondag Witte Hond toon 13. Witte Hond is het zegel van hart en ziel en leert ons trouw te zijn aan onszelf. In 2017 kun je genieten van het leven en de toekomst naar je toe halen door je pad en je hart te volgen en op elk moment tevreden te zijn met jezelf en hoe het nu is.

Vraag hier het gratis profiel van de Jaarenergie 2017 aan

Maya wijsheid geeft je het profiel van de Jaarenergie 2017 cadeau. Met praktische handvatten op basis van de creatiedriehoek voor dit jaar. Je ontvangt het direct na aanmelding als PDF bestand in je mailbox.

Naam:
Email:
 

©Elvira van Rijn

Dagenergie

28 september 2021

Gele ster
Gele ster

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

15 reacties op "Maya wijsheid jaarenergie 2017"

Gravatar
Ralph
De helft van die 13 jaar waren denk ik voor mij want binnenkort heb ik een periode van ' 7 jaar ' volbracht' (de Ring is 7 jaar geleden 'opgeroepen', de betrokken 'straat' of 'deur' ging open in 2012).
en, o ja, de Rode Hemelwandelaar heeft idd ook vast weer het één en ander uitgespookt... ;)

Wat eruit is komen rollen kun via 'Mijn Boek' terugvinden. Het beste begin je dan hier: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1869273109992471&set=t.100007293991735&type=3&theater

...je 2e alinea, die over een nieuwe toekomst opbouwen ervaarde ik persoonlijk dan weer als iets minder... :(
maar toch, graag gedaan en nog veel geluk!
 

Gravatar
anita
Ik ben hier om mijn ervaring om u allen te delen. over de manier waarop ik terug mijn man, zijn we getrouwd voor meer dan 9 jaar en hebben twee kinderen gekregen. ding waren goed met ons en we zijn altijd blij. tot op een dag mijn man begon te gedragen op een manier die ik niet kon begrijpen, ik was erg in de war door de manier waarop hij mij en de kinderen te behandelen. later diezelfde maand dat hij niet naar huis terug te komen en hij noemde me dat hij een scheiding wil, ik vroeg hem wat heb ik verkeerd gedaan om dit te verdienen van hem, alles wat hij zei dat hij een scheiding dat hij mij haten en willen niet willen om me weer te zien in zijn leven, ik was gek en ook gefrustreerd weet niet wat ik moet doen, ik was ziek voor meer dan 2 weken als gevolg van de scheiding. ik houd zoveel van hem dat hij alles voor mij was zonder hem mijn leven is onvolledig. Ik vertelde mijn zus over mijn huidige conditie en ze vertelde me over Dr Goko de liefde arts, ik contact met hem voor de terugkeer van mijn man terug naar mij, hij vertelde me dat mijn man zijn genomen door een andere vrouw, dat de dame wierp een spreuk op hem, dat is de reden waarom hij mij haten en willen ook ons ​​te scheiden. Toen gaf hij me ook de zekerheid dat in de komende 48 uur mijn man gaat om terug te keren naar mij en de kinderen, nadat hij afwerking uitdrijven de ban in de komende 48 uur mijn man belde me een excuses aan mij over de telefoon en zei dat hij nog steeds van me houdt zo veel dat hij niet weet wat over hem heen kwam. Maar vandaag mijn man en mijn hele familie zijn nu weer blij. dank u Dr Goko voor wat je gedaan hebt. Ik zou vandaag niets zijn geweest als niet voor uw hulp. contact met hem dr.gokosspiritualc aster@gmail.com  

Gravatar
Noiram Sginök
Hoi Elvira, wat een mooie blog. Klopt zo met wat ik doormaak. Bedankt voor de jaarenergie.

Noiram
 

Gravatar
Gonda
Ik ben dubbel benieuwd. Het Witte Spiegelpad is mijn persoonlijke levenspad en per 1 januari ga ik het oude achter me laten, stoppen als ZZP-er en mijn kennis en ervaringen ergens anders inzetten. Wat dat gaat zijn mag nog blijken, maar potentie en perspectieven zijn er. Dus een jaar vol mooie uitdagingen voor deze Gele Ster ;-)
Ik heb het jaarprofiel intussen al ontvangen
 

Gravatar
Frank Vethaak
Elvira, hartelijk dank voor het heldere verhaal en het profiel van 2017.
Heb een fijne afronding van 2016 en een mooie start van 2017.
 

Gravatar
Lucia Kwaak
Graag zou ik uw informatie ontvangen.
Daarvoor mijn hartelijke dank.
Vriendelijke groet, Lucia Kwaak
 

Gravatar
Edith Marsman
Dank je wel Elvira, gelukkig maakte Corrie mij vandaag attent op deze nieuwsbrief die je vandaag gestuurd hebt. Ik roep vanuit wat mij leidt al de hele tijd 2016 is het jaar van de verandering en 2017 het jaar van de vernieuwing. En dan lees ik dit ook nog eens een keer. De Mayawijsheid zuigt mij steeds meer naar zich toe. Alles schuift in elkaar als een puzzel. Ik ben blij.Ik kijk met vreugde uit naar oud en nieuw en naar 2017. En dat op deze wensdag.......  

Gravatar
Charlott de Mes
Lijkt me leuk te weten  

Gravatar
Elisabeth
Dankjewel Elvira,

2016 was voor mij heel veel oude pijn tegenkomen en opruimen..Heel moeilijk ,maar het hielp wel te lezen dat het een proces was,een pad.
Ik wens je een mooi 2017 toe.
 

Gravatar
Gert Pasman
Elvira, wat een mooie vooruitzichten en hoezo het past als een nieuwe jas?!!
Vandaag toon 7, mijn wens is duidelijk geworden, mede dankzij de soulcollage!


 

Plaats een reactie