EEN BOEK CADEAU VOOR JOU

Het is inmidels 14 jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met de Tzolkin kalender. Ik had nog nooit gehoord van de oude Maya's maar werd gegrepen door deze oude wijsheid. Dit was het begin van een ontdekkingsreis die me meer bracht dan ik destijds durfde dromen.

De Tzolkin kalender heeft me geholpen om mijzelf beter te leren kennen en werd een kompas voor mijn dagelijks leven. Ik ontdekte hoe de kalender als het ware de brug vormde tussen universele wijsheid en mijn eigen wijsheid. En zo leerde ik stap voor stap meer vertrouwen op wat ik intuïtief wist en voelde. Het allerleukste is dat het leren en ontdekken nooit stopt.

Ik gaf spontaan door wat ik leerde omdat het me zo raakte en zo werd mijn ontdekkingsreis ook mijn dagelijks werk. Onderweg heb ik heel wat overtuigingen overboord moeten gooien over mijzelf, over werken, en over de Tzolkin kalender. 

Afgelopen weken ontstond er spontaan een nieuw boek. Ik heb het moeiteloos en met veel plezier geschreven. Cursisten uit de MAYA WIJS community hebben me geholpen om de foutjes eruit te halen en het nog mooier te maken. Dank je wel allemaal.

En nu deel ik het graag met jou. Dit E-book is een cadeautje waarmee je kunt ontdekken of Maya wijsheid en de Tzolkin kalender bij je passen: voor jezelf en misschien ook voor je werk als professional in mensenwerk.

Je krijgt het zonder dat je iets hoeft achter te laten zoals je e-mailadres. Voel je vrij het te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn.

DOWNLOAD HIER JOUW EXEMPLAAR

(TIP: lees je dit blog in de app en werkt de link niet, download dan de nieuwste versie van de Maya wijsheid app. Daarin is het probleem met de linkjes opgelost.)

Ik wens je veel leesplezier en mooie ontdekkingen!

Elvira van Rijn

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "EEN BOEK CADEAU VOOR JOU"

Plaats een reactie