Energie update Gele Mens levenspad 25 januari - 6 februari 2019

Heb je kunnen genieten van de vernieuwende kracht van Blauwe Storm de afgelopen periode? Met de volle bloedmaan en maansverduistering erbij kon het behoorlijk intens aanvoelen. De diepere bedoeling van alles wat je is overkomen is dat jij dichter bij jezelf komt zodat je jouw eigen plek kunt innemen. Nu is het tijd om even rustig adem te halen en stil te staan bij jezelf en jouw intentie voor 2019.

Hoe wil je verder in 2019?

Het Gele Mens pad dat vandaag van start gaat, is een bijzonder pad. Gele Mens is namelijk het gidsende zegel én pad voor de jaarenergie Gele Ster toon 3. Dat betekent dat je deze dertien dagen wordt ondersteund om je intentie voor 2019 te voeden met jouw aandacht.

Het Gele Mens levenspad helpt je bewust te kiezen hoe je verder wilt gaan. Datgene wat is overgebleven na de storm is de voedingsbodem voor jouw toekomst. Het is aan jou wat je hierop laat groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Tijd dus om bewust stil te staan bij jouw intenties. Realiseer je dat jij degene bent die verantwoordelijk is voor wat je denkt, zegt en aandacht geeft op andere manieren.

Je kunt elke dag opnieuw kiezen

Gele Mens vraagt wat jij wilt. Als je het niet weet, maak je de vraag waarschijnlijk te groot. Doe dan een paar stappen terug en haal een paar keer bewust adem. Sta stil bij wat je op dit moment wilt. Waaraan heb je nu behoefte? Niet voor de rest van je leven, maar voor vandaag, of voor dit moment. Dat is het begin van weten wat je wilt. Met kleine zorgvuldig genomen stappen kom je vaak verder dan met reuzensprongen.

Wil je de gidsende energie van Gele Mens bewust gebruiken om jouw intentie voor 2019 te voeden?

Je bent van harte welkom!

DNAfirmaties

Elke dag van het Gele Mens levenspad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Ben je geboren in het Gele Mens levenspad dan kun je hier lezen wat voor jou belangrijk is en wat 2019 voor jou in petto heeft.

gele mens

1. Gele Mens - Ik creëer

2. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

3. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

4. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

5. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

6. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

7. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

8. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

9. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

10. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

11. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

12. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

13. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooie voeding toe voor jouw intenties!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 7 februari en gaat over de levenspaden: Rode Slang, Witte Spiegel, Blauwe Aap en Geel Zaad. Elke Tzolkinronde helpen de vier paden in het hart van de kalender jou om je huid te vernieuwen, zodat je weer lekker in je vel zit. Klaar voor datgene wat past bij de nieuwe jij!

  • Het Rode Slang pad met 10 poortdagen
  • Het Blauwe Aap pad en Witte Spiegel pad in de middenkolom
  • Het Geel Zaad pad met 10 poortdagen

Deze bijzondere periode helpt je zaken uit het verleden te integreren, onopgeloste zaken alsnog onder ogen te zien, mild te zijn voor jezelf, je dromen te leven en ontvankelijk te zijn voor het nieuwe dat je daarmee aantrekt. Dit zeggen deelnemers over de cursus:

Ellen: 'Het brengt me dichter bij mezelf en het voelt alsof ik meer geaard ben. Ik krijg meer grip op de dagenergie en hoe die bij me binnenkomt.'

Annemarieke: 'Ik doe nu voor de 2e keer mee aan de online cursus en heb je nog niet gemaild hoe inspirerend en wijs ik je dagelijkse mails vind. Iedere keer weer ontdek ik iets nieuws en ervaar nieuwe inzichten, samenhangen en opbouw van de tzolkin door wat je schrijft.'

Thea: 'Mijn hele kijk op het leven, de tijd en mezelf is behoorlijk verschoven.'

Jacqueline: 'Je fijn geschreven begeleidende teksten en tips zijn voor mij een enorme inspiratie geweest om weer te gaan tekenen en schrijven. Iedere ochtend was ik benieuwd naar je mail. Doordat ik weer in mijn creativiteit kwam heb ik een mooie stap kunnen zetten met een opdrachtgever voor een samenwerkingsverband.'

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Mens levenspad 25 januari - 6 februari 2019"

Plaats een reactie