Energie update Rode Slang levenspad 7 - 19 februari 2019

Afgelopen maandag schreef ik het al in mijn Blog: vandaag is het begin van een transformerende tijd van 52 dagen. Het Gele Mens levenspad heeft je de afgelopen periode geholpen om keuzes te maken die dicht bij jezelf liggen. Daarmee heb je nieuwe mogelijkheden voor de toekomst gecreëerd.

Kies je voor iets nieuws, dan is er meestal iets ouds dat niet meer bij je past. Het Rode Slang levenspad helpt je bij de eerste transformerende stap: het verleden achter je laten zodat je straks echt je eigen plek kunt innemen.

Lekker in je (nieuwe) vel

Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! Je wordt deze dertien dagen geholpen om weer lekker in je vel te zitten. Klaar voor datgene wat past bij jou en jouw eigen plek. Alles wat echt bij jou past wakkert het vuur van passie aan en geeft energie. Waarvan krijg jij energie?

Luisteren naar je gevoel is niet altijd handig

Het Rode Slang levenspad helpt je om een heel oud vermogen opnieuw te leren gebruiken: je instinctieve gevoel dat wordt aangestuurd door je oerbrein. In onze denk-maatschappij wordt het gevoel nog sterk ondergewaardeerd. We leren op school al om te navigeren op wat we denken in plaats van op wat we voelen. Daardoor wordt het steeds lastiger om je gevoel te herkennen en ernaar te handelen.

Luisteren naar je gevoel kan je ook precies de verkeerde kant op wijzen waardoor je blijft hangen in routines en oude patronen. Je doet eenvoudigweg wat je doet omdat je het altijd zo deed. Zelfs als je dat eigenlijk niet meer wilt.

Als je voluit wilt leven, is het dus niet altijd handig om je gevoel te volgen. Je hebt je bewustzijn dus hard nodig om deze oerprogramma's te doorbreken. Je leeft nu en niet in het verleden, dus luister naar je lichaam en kies bewust wat je met de signalen wil doen.

Kosmische downloads

Het Rode Slang levenspad kent tien poortdagen (de zwarte vakjes). Het zijn dagen waarop we gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangen. Die informatie ontvangen we in ons lichaam zonder dat we er woorden aan kunnen geven. Dus volg de signalen, laat je gevoel spreken, laat je ingesleten gewoontes los. En als je een steuntje in de rug kunt gebruiken, geef je dan op voor de online cursus met de dagenergie die vandaag begint: 52 dagen inspiratie om in de flow te blijven.

Ben je al vertrouwd met de dagenergie en wil je verdiepen. Meld je dan aan voor de online verdiepingscursus met het Rode Slang levenspad waarbij je dit pad in alle Tzolkin tellingen volgt. Een transformerende cursus waarin je ontdekt hoe jij creëert. Je bent van harte welkom!

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode slang

1. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

2. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

3. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

4. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

5. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

6. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

7. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

8. Gele Mens - Ik creëer

9. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

10. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

11. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

12. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

13. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je energie en passie toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Vandaag start de cursus met de levenspaden: Rode Slang, Witte Spiegel, Blauwe Aap en Geel Zaad. De eerst volgende cursus start op 31 maart met de levenspaden Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Rode Slang levenspad 7 - 19 februari 2019"

Gravatar
dorus
niet naar je gevoel luisteren, laat je gevoel spreken, niet altijd naar je gevoel luisteren,
moet dan opeens denken aan dat fijne liedje van Peter Schaap uit de seventies..
adem mijn adem, voel wat ik voel en jij zult mij zijn, vrij zijn...deze nacht en..
ik denk dat je alleen maar kunt voelen wat je voelt, dat is toch intuïtie...
jezelf daarin ook niet veroordelen, ook niet over wat je denkt...
al met al is het toch een combinatie van je hoofd, hart en onderbuik...
je genen, je erfenis van je ouders, jouw kijk daarbij op het leven...
magie.
Heerlijk, laat die slang maar lekker kronkelen en glijden de komende 13 dagen.
Kus van Dorus

 

Plaats een reactie