Energie update Rode Aarde levenspad 31 maart - 12 april 2019

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Heb je de signalen opgemerkt die waren verbonden met de toekomst? Op jouw kersverse vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst zich nu gaan ontvouwen.

Laat het toeval voor je werken

Datgene wat zich heeft laten zien de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en wat zich nog niet heeft aangediend vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee aan de slag.

Intussen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment op je pad wat jij nodig hebt voor je volgende stap.

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

Opnieuw de energie van dit zonnejaar

Op de laatste dag van dit levenspad Rode Maan toon 13, is het precies 260 dagen geleden dat er een nieuw zonnejaar begon op 26 juli 2018. Het was nogal een event want dit nieuwe begin ging gepaard met een bloedrode maansverduistering op 27 juli tussen twee zonne-eclipsen in.

Het is de energie van deze dag die ons tot 26 juli 2019 ondersteunt bij groei en vruchtbaarheid op ieder gebied in ons leven. Wat ik toen schreef in mijn blog over het nieuwe zonnejaar is de moeite waard om opnieuw te lezen. Het is een mooi moment om de stand op te maken en opnieuw af te stemmen waar je staat nu we één kalenderronde in dit zonnejaar doorlopen hebben.

Geduld oefenen

De zaden zijn geplant, we bevinden ons in een toon 13 zonnejaar. Dat kan betekenen dat in jouw leven de aarde braak lijkt te liggen, en dat er behalve een sprietje dat hier of daar opkomt niet veel lijkt te gebeuren.

Het heeft dus geen zin om te ploegen, alles wat jouw zaden nodig hebben is jouw goede energie: aandacht, liefde en warmte zodat ze tot bloei kunnen komen. De Tzolkin helpt je keer op keer verbinden met de bron in jezelf waar die voedende energie vandaan komt.

Landen op je eigen plek

In mijn blog van 28 maart krijg je zicht op de energie van de komende 52 dagen en hoe je na een intense periode onderweg bent naar een landing op je eigen plek. Natuurlijk geef ik ook tips hoe je de Tzolkin kunt gebruiken om er een een zachte landing van te maken.

Op 3 april ga ik na een pauzejaar weer een Tzolkinronde lang met nieuwe groep op avontuur rond het thema 'Je eigen plek innemen'. Had je ook graag willen meedoen dan heb ik goed nieuws voor je. Na de zomervakantie start er een extra groep, precies op Gele Ster toon 3, de jaarenergie van 2019. En... je kunt nu al beginnen met de voorbereidingen. Hier lees je er alles over.

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode aarde

Dag 1: Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 2: Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 3: Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 4: Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 5: Ik ben mijn eigen moeder

Dag 6: Ik ben mijn eigen vader

Dag 7: Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 8: Ik ben het volledige potentieel

Dag 9: Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 10: Ik ben het begin en het einde

Dag 11: Ik ben de helende hand

Dag 12: Ik neem mijn eigen plek in

Dag 13: Ik laat mijn licht schijnen

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je mooi toeval toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De cursus die op 31 maart start gaat over de levenspaden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten. De eerst volgende cursus start op 22 mei.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Rode Aarde levenspad 31 maart - 12 april 2019"

Plaats een reactie