Energie update Witte Hond levenspad 12 - 26 april 2019: Leef met hart en ziel!

Is het je gelukt om het toeval voor je te laten werken in het Rode Aarde levenspad? Het is elke keer weer verrassend wat er naar je toe komt als je niet nadenkt maar gewoon je voeten volgt op het pad dat jou het meest pleziert.

Welke weg je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad dat je helpt om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is. Mocht je jezelf de afgelopen tijd hier of daar voorbij gerend zijn, dan helpt dit pad je om terug te keren naar je eigen zachtheid. We zijn immers nog steeds bezig met die zachte landing waarover ik in mijn blog van 31 maart schreef.

Lief zijn voor jezelf

Je hoofd leegmaken, wachten op wat je invalt. Ik vind het een hele kunst in een wereld waarin ik continu word geconfronteerd met verwachtingen over prestaties. Vooral die van mijzelf. Zo heb ik mezelf tijden onder druk gezet om iets nieuws te schrijven omdat mijn eerste boek uitverkocht raakt.

Hoe ik er ook over dacht. Het wilde niet. Nu heb ik het losgelaten. Ik kan alleen nog maar schrijven als mijn ziel dat wil, er klaar voor is. Mijn denken kan daar niets mee en dat hoeft ook niet meer. Dat geeft rust en ruimte! Waar kun jij jezelf nog meer rust en ruimte geven, zachter zijn voor jezelf?

Je ziel aan het roer

Te vaak gebruiken we ons denken waarvoor het niet is bedoeld: keuzes maken, beslissingen nemen. Het is misschien een vreemde gedachte, maar beslissingen komen niet uit je hoofd. De argumenten om ze te rechtvaardigen wel. Beslissingen maak je op een andere manier en daarbij staat niet je denken aan het roer maar je ziel. Hoe je ziel tot je spreekt, verschilt per persoon. Het Witte Hond levenspad helpt je trouw te zijn aan je ziel en leven met hart en ziel.

Vernieuwen

Daar waar je nog niet in contact bent met je ziel, helpt de energie van dit pad je om jezelf te vernieuwen, ruimte te maken voor een nieuwe verbinding met jezelf. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je deze dagen in jezelf ervaren. Die onrust mag je omarmen, er gewoon laten zijn, zodat duidelijk kan worden wat de onderliggende bedoeling ervan is, wat je mag ont-dekken. Dus wees vooral lief voor jezelf en voor anderen.

Gelijkgestemde zielen

In het Witte Hond levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Hoe meer je het pad van je ziel gaat bewandelen, des te gemakkelijker ontmoet je verwante zielen die op de een of andere manier hetzelfde pad lopen.

Grote kans dat je gelijkgestemden ontmoet bij een van de komende workshops Afstemmen op je eigen wijsheid. In het Witte Hond pad op 17 april op Witte Tovenaar toon 5 en op 19 juni in het Blauwe Adelaarpad op Rode Aarde toon 3. Je geef je hart en ziel een groot cadeau door erbij te zijn. Je bent van harte welkom.

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte hond

Dag 1. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 2. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 3. Gele Mens - Ik creëer

Dag 4. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 5. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 6. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 7. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 8. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 9. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 10. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 11. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 12. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 13. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je veel zachtheid en liefde voor jezelf toe!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

  

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 22 mei en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

 

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Witte Hond levenspad 12 - 26 april 2019: Leef met hart en ziel!"

Plaats een reactie