22 mei - 12 juli 2019: Tijd om boven je oude zelf uit te stijgen

We zijn alweer twee weken onderweg in het tweede kwartaal van 2019. Nog steeds word je door de jaarenergie Gele Ster toon 3 in beweging gebracht om je eigen plek in te nemen. Waar sta je op dit moment?

Vanaf 22 mei breekt er weer een nieuwe periode aan waarin de energie je ondersteunt om boven je oude zelf uit te stijgen. Het is tijd om de brug te slaan van je oude naar je nieuwe zelf. Ik deel graag met je wat er gaande is, zodat jij je kunt afstemmen op alle ondersteuning die vanuit de Maya Tzolkin kalender voorhanden is.

Landen op je eigen plek

Na de intense periode rondom de middenkolom heb je vanuit de Tzolkin kalender energie ontvangen om opnieuw te aarden, trouw te zijn aan jezelf en je ziel en je te verbinden met je dromen. Is het je al duidelijk geworden op wat voor manier jij jouw eigen plek mag innemen?

Dinsdag 21 mei is een bijzondere dag: Gele Ster toon 13. De jaarenergie Gele Ster toon 3 heeft deze dag de potentie om tot manifestatie te komen met de energie van toon 10 (manifestatie) erbij opgeteld. Het is de energie die jou helpt om volledig aanwezig te zijn, jouw eigen plek in te nemen zodat je er voluit van kunt genieten. Juist op die manier kun je daadwerkelijk dienstbaar zijn.

Misschien heb je een heel concreet beeld bij je eigen plek innemen. Bijvoorbeeld omdat je daarmee bezig bent op je werk of in je familie. Maar als het een heel abstract begrip is, wat kun je dan op de deze dag doen om je eigen plek in te nemen? Leg eens een A4-tje op de grond dat symbool staat voor jouw eigen plek. Ga erop staan en spreek de woorden uit: Ik neem mijn eigen plek in. Wat word je gewaar in jezelf en om je heen? Hoe voel je je? Waar kijk je naar? Neem je tijd.

Het kan zijn dat je nog moet wennen op je eigen plek of dat je je er nog niet thuis voelt. Dan krijg je de komende periode aanwijzingen wat er nog nodig is om die plek helemaal in te nemen. Daarvoor kun je dan de ondersteunende energie van de volgende vier levenspaden gebruiken.

Boven je oude zelf uitstijgen

In de periode van 22 mei tot 12 juli krijgen we nieuwe energie aangereikt vanuit de laatste vier paden van deze Tzolkinronde: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en tot slot het Gele Ster levenspad. In deze periode helpt de energie jou om om boven je oude zelf uit te stijgen, te onthechten van oude verhalen en vanuit je nieuwe vrije zelf te verbinden en delen met anderen. Samen sta je sterker als je dit doet vanuit jouw eigen plek.

Juist in een overgangsperiode is het belangrijk om bewust te leven, rustig blijven waarnemen hoe het met je gaat. Misschien is het al heel lang geleden dat je jouw eigen plek innam, of is een deel van jou daar nog nooit geweest. Hoe meer je gewend raakt, je plek herkent, des te krachtiger je energie wordt en je licht gaat stralen. Dat gebeurt niet als je er hard aan gaat duwen en trekken, wel als je bewust blijft waarnemen en handelen.

Elke Tzolkinronde krijg je weer nieuwe kansen om jouw eigen plek in te nemen. Misschien verzucht je wel eens 'Wanneer is het nou eindelijk klaar met het verleden?' Je mag een leven lang leren. Als je loslaat dat iets ooit klaar hoeft te zijn, geeft dan enorm veel verlichting. De Tzolkin kalender helpt je om in de flow te blijven, signalen op te vangen, de stroom te herkennen die je verder brengt op je levenspad.

Handvatten voor een nieuwe flow

Ik geef je graag extra handvatten om deze periode in een heel nieuwe flow terecht te komen. Een flow die voorbij gaat aan je denken, waarin je samenwerkt met de kosmos en waarin je natuurlijke zelf kan opbloeien.

1. Volg de dagenergie

Op de website en in de gratis Maya wijsheid app vind je dagelijks een korte omschrijving van de dagenergie. Lees deze aan het begin of aan het eind van de dag zodat je meer afgestemd raakt op samenwerken met de kosmos en met de stroom mee zwemmen.

In het boek Maya wijsheid voor je levensreis vind je extra uitleg van de dagenergie aan de hand van citaten van auteurs die zijn geboren in het desbetreffende levenspad. Zij weten als geen ander hoe het werkt met de energie van deze paden en reiken je voorbeelden en tips aan om de energie dag voor dag op een dieper niveau te begrijpen en leven.

2. Volg een online cursus

Er zijn verschillende online cursussen die je helpen om bewust te leven met de dagenergie en de levenspaden. Doen één cursus tegelijk en start op je eigen niveau. Dan haal je er het meeste uit.

  • Cursus met de dagenenergie : volg de vier paden van 22 mei tot 12 juli op weg naar het einde van de Tzolkin kalender Gele Zon toon 13. Volg je de dagenergie al op de app maar wil je er meer verbinding mee wil maken. Dan brengen de dagelijkse extra info, praktische tips en opdrachtjes verdieping en extra handvatten om van de dagenergie te profiteren.
  • De reis van je leven : meld je aan voor een persoonlijk vervolg op de e-wenscursus. Je ervaart wat de dagenergie en levenspaden betekenen voor jouw persoonlijke levenspad en levensloop en vernieuwt de kijk op jezelf. 

NAAR HET AANBOD VAN ONLINE CURSUSSEN

3. Volg een live workshop of programma

Waar gelijkgestemden samenkomen, delen en verbinden gebeuren onverwachte wonderen. Voel je je geroepen, meld je dan aan voor:

  • 19 juni workshop Afstemmen op je eigen wijsheid : Een ochtend om stil te staan bij jezelf, het pad van je ziel en het weten van je hart. De dagenergie ondersteunt daarbij perfect: Rode Aarde toon 3 in het Blauwe AdelaarpadLEES MEER
  • 3 juli themaworkshop Afstemmen op je eigen zaak✮✮: Een middag om je af te stemmen op de energie van jouw eigen bedrijf. Zo wordt duidelijk welke plek jij en je bedrijf ten opzichte van elkaar innemen en wat jij betekent voor je bedrijf en andersom. Deze dag valt op Blauwe Aap toon 4 in het Gele SterpadLEES MEER
  • Verdiepend 9 maanden programma 'Je eigen plek innemen' ✮✮. Sla de brug van wie je was naar wie je wilt zijn. In zes bijeenkomsten en tussentijds individuele begeleiding sla jij de brug van wie je was naar wie je wilt zijn. Dit programma start als we precies een Tzolkinronde onderweg zijn in 2019 op 20 september in het jaarpad van 2019. Je kunt nu al beginnen met de voorbereiding voor dit mooie programma en jezelf gereed maken voor de eerste bijeenkomst. LEES MEER

Wil je wel iets doen met de Tzolkin, maar heb je last van keuzestress? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gerust een korte omschrijving van waar je nu staat, waar je heen wilt en je geboortedatum, dan help ik je kiezen uit het aanbod van Maya wijsheid.

Ik wens je een mooie tijd toe en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "22 mei - 12 juli 2019: Tijd om boven je oude zelf uit te stijgen"

Plaats een reactie