Energie update Rode Maan levenspad 22 mei - 3 juni 2019: Go with the flow

Hoe was jouw landing op je eigen plek aan in het Gele Krijgerpad? Hoe graag je ook zou willen dat die zacht en aangenaam is, soms word je letterlijk geconfronteerd met een keiharde landing en beland je zoals twee van mijn cursisten in het ziekenhuis. Als je zo hard terecht komt, is het een hele kunst om te blijven vertrouwen dat je - hoe jouw landing ook is geweest - kracht en wijsheid kunt halen uit je ervaringen zodat je meer en meer jouw eigen plek kunt innemen. Deze twee dames hebben me de afgelopen week laten zien dat ze, ondanks alles wijsheid halen uit wat er is gebeurd. Dames, deze update is speciaal voor jullie!

Vertrouwen in jezelf

Vandaag beginnen we aan de laatste vier paden van de Tzolkin. Ze geven je de energie terug die jij hebt geïnvesteerd in jezelf de afgelopen Tzolkinronde. Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen? Elke stap is er één, hoe klein hij ook lijkt.

De energie van het Rode Maan levenspad geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om boven je oude zelf uit te stijgen zodat je straks vanaf 13 juli helemaal klaar bent voor een nieuwe Tzolkinronde waarin je vanuit je nieuwe zelf verder kan groeien en creëren.

De loop van je leven veranderen

Je mogelijkheden om te groeien en creëren zijn oneindig. Wat je realiseert, wordt voor een groot deel bepaald door het verleden en de beperkende overtuigingen die je je bewust of onbewust hebt eigen gemaakt. Ze bieden de garantie dat het verleden zich in de toekomst herhaalt.

Wil je de loop van jouw leven veranderen en in een nieuwe flow terecht komen, dan is het Rode Maan levenspad daar bij uitstek de gelegenheid voor. Het Rode Maan helpt je namelijk herinneren wie je werkelijk bent, zodat je vol vertrouwen in het leven en in jezelf de flow van je leven kunt volgen, wat zich ook aandient.

Het Rode Maan levenspad helpt je ook om jezelf te zuiveren van emotionele reacties de je beperken. Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Houd je vast aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan maak jij jezelf gereed voor een toekomst die beter past bij wie je werkelijk bent.

Meer flow in je leven

Meer ondersteuning bij de Rode Maan energie vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van de cursus én van het Rode Maan levenspad waarmee deze 52-dagen cursus start. Je kunt je vandaag en morgen nog aanmelden.

Vind je het te kort dag, maar wil je wel graag deze online cursus doen, meld je dan alvast aan voor de cursus die start op 13 juli op Rode Draak toon 1. Er start dan weer een hele nieuwe Tzolkin ronde. Bovendien is het Rode Draak pad dit keer een extra bijzonder pad omdat daarin de DAG BUITEN DE TIJD valt. Ik heb weer iets bijzonders georganiseerd rondom deze dag en het begin van het nieuwe zonnejaar. HIER lees je er alles over.

DNAfirmaties

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 13 juli start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Ik wens je vertrouwen in jezelf en jouw flow toe.

Elvira van Rijn

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 22 mei - 3 juni 2019: Go with the flow"

Plaats een reactie