Energie update Gele Ster levenspad 30 juni - 12 juli 2019

Wat bracht jou hoop en licht voor de toekomst de afgelopen periode? Met alles wat jij met hart en ziel hebt gedaan, heb jij de wereld een beetje mooier gemaakt.

Vrede en verzoening

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, helpt je bij de volgende stap. Dit pad gaat over de sleutel tot vrede en verzoening. In 2019 bewegen we ons ondersteund door de jaarenergie stap voor stap op weg naar harmonie. We zijn allemaal deel van het grote geheel, met onze eigen kwaliteiten en ons eigen falen en het verlangen om te leren en ervaren. Je bent precies goed zoals je bent en anderen zijn dat ook.

Je eigen plek innemen

Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we doen wat echt bij ons past. Je hoeft niet overal goed in te zijn en je hoeft zelfs niet per se te doen waar je goed in bent geworden. Soms is dat nu eenmaal niet wat het beste bij je past. Je mag altijd opnieuw kiezen wat je wilt doen of leren. Waarvan ga jij echt stralen?

Het spoor volgen naar de toekomst

Dit is het moment om een helder beeld van je toekomstige zelf te maken. Zo opent zich de poort naar een nieuwe toekomst. Dertien dagen lang geeft het Gele Ster levenspad aanwijzingen en signalen over wat jou doet stralen, over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Dus let goed op en laat je verrassen. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst.

Dichter bij jezelf komen

Deze zomer kun je volop genieten van mooie Maya wijsheid workshops die je dichter bij jezelf en je eigen plek brengen. Je bent van harte welkom op 25 en 26 juli bij de workshops rondom de Dag buiten de tijd en het nieuwe zonnejaar om nieuwe inspiratie op te doen. Niet alleen voor het komende zonnejaar, maar om een cyclus van 13 jaar af te sluiten en een mooi begin te maken met de nieuwe cyclus. Wat daaraan zo bijzonder is, lees je in een speciaal blog dat ik hierover schreef.

Profiteer nog van het laagste deelnamebedrag door je voor 1 juli aan te melden voor de vierdaagse workshop 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap' in augustus of het traject Je eigen plek innemen dat start in september. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten als jij dit jaar ook een keerpunt in je leven wilt laten zijn.

Ik wens je een stralend pad toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele ster

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

5. Gele Mens - Ik creëer

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 13 juli start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Gele Ster levenspad 30 juni - 12 juli 2019"

Plaats een reactie