Energie update Rode Aarde levenspad 16 - 28 december 2019

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Het was weer een intens pad met alle poortdagen. Heb je de signalen opgemerkt die waren verbonden met de toekomst? Misschien kun je het allemaal nog niet helemaal bevatten. Wees gerust, dat hoort er helemaal bij. Op jouw kersverse vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst nu gaan groeien in het Rode Aarde levenspad.

Fundament voor 2020 en de komende 10 jaar

Het Rode Aarde levenspad is het laatste pad van 2019 en daarmee ook het laatste pad van dit decennium. Dit pad heeft daarmee een bijzondere functie omdat het het fundament is waarop we de komende tien jaar gaan bouwen.

Rode Aarde energie is de nieuwe aarde energie. Het is de synchroniciteit die ontstaat als je in het hier en nu verbonden bent met hemel en aarde: stevig gegrond en open voor de kosmos. Zo kun je navigeren op de signalen van boven en beneden en ben je precies op het juiste moment op de juiste plaats. Je hoofd heb je dan helemaal niet nodig om te bedenken waar je heen gaat en hoe zaken opgelost moeten worden. Je hoeft alleen de stroom te volgen.

Oefen jezelf om te vertrouwen op synchroniciteit en de stroom van het leven want het Rode Aarde pad reikt je de sleutel aan voor de nieuwe tijd. Hoe doe je dat? Ik geef je graag drie tips.

Tip 1. Stel prioriteiten

In het Geel Zaad levenspad hebben we intense poortdagen beleefd. Daarin heeft zich de toekomst aangediend. Datgene wat op jouw pad is gekomen de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en datgene waar je op hebt gewacht - wat zich dus nog niet heeft aangediend - vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee aan de slag.

Tip 2. Laat het toeval voor je werken

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Deze dagen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment wat jij nodig hebt voor je volgende stap. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

Tip 3. Haal het goud uit het afgelopen jaar én het afgelopen decennium. 

In dit laatste pad van het decennium nodig ik je van harte uit om terug te blikken op de processen van het afgelopen jaar én de afgelopen tien jaar. Alle issues, opgelopen wonden, moeilijkheden van het afgelopen decennium hebben jou geholpen om in 2019 je eigen plek in te nemen en in beweging te komen vanuit je hartsverlangen.

Op de dag van de zonnewende, terugkeer van het licht, ben je van harte welkom om samen met mij het goud te halen uit het afgelopen jaar én de afgelopen tien jaar. In de workshop Afstemmen op OUD & NIEUW op zondag 22 december stem je bewust af op het fundament dat je hebt gelegd om de komende tien jaar op verder te bouwen zodat je licht verder dan ooit kan stralen. Je bent van harte welkom!

INFO EN AANMELDEN WORKSHOP AFSTEMMEN OP OUD EN NIEUW 22 DECEMBER

DNAfirmaties

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode aarde

Dag 1: Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 2: Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 3: Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 4: Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 5: Ik ben mijn eigen moeder

Dag 6: Ik ben mijn eigen vader

Dag 7: Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 8: Ik ben het volledige potentieel

Dag 9: Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 10: Ik ben het begin en het einde

Dag 11: Ik ben de helende hand

Dag 12: Ik neem mijn eigen plek in

Dag 13: Ik laat mijn licht schijnen

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een mooie zonnewende toe en ontmoet je graag die dag!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus Leven en groeien met de dagenergie ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je onwikkelt een mindset waarmee je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De cursus die op 16 december van start gaat over de levenspaden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Het is een speciale ronde omdat hierin de jaarwisseling valt op Rode Hemelwandelaar toon 4 in het Witte Hondpad. De energie van dit pad, vormt ons gezamenlijke gereedschap voor 2020.

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten. De eerst volgende cursus start op 6 februari.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

25 mei 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Aarde levenspad 16 - 28 december 2019"

Plaats een reactie