6 februari - 29 maart 2020: Tijd om boven je oude zelf uit te stijgen

We zijn alweer een maand onderweg in 2020. Na de intense periode rondom de middenkolom heb je vanuit de Tzolkin kalender energie ontvangen om opnieuw te aarden, trouw te zijn aan jezelf en je ziel en je te verbinden met je dromen. Zijn de contouren van jouw plannen in 2020 al zichtbaar aan het worden? Nog steeds helpt de jaarenergie Rode Hemelwandelaar toon 4 je om je grenzen te verleggen en jouw eigen vorm te vinden.

Vanaf 6 februari breekt er weer een nieuwe periode aan waarin de energie je ondersteunt om boven je oude zelf uit te stijgen. Het is tijd om de brug te slaan van je oude naar je nieuwe zelf. Ik deel graag met je wat er gaande is, zodat jij je kunt afstemmen op alle ondersteuning die vanuit de Maya Tzolkin kalender voorhanden is.

Onthechten en opnieuw verbinden

In de periode van 6 februari tot 29 maart krijgen we nieuwe energie aangereikt vanuit de laatste vier paden van deze Tzolkinronde: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en tot slot het Gele Ster levenspad. In deze periode helpt de energie jou om om boven je oude zelf uit te stijgen, te onthechten van oude verhalen en vanuit je nieuwe vrije zelf te verbinden en delen met anderen. Samen sta je sterker als je dit doet vanuit de verbinding met gelijkgestemden op je pad.

Juist in een overgangsperiode is het belangrijk om bewust te leven, rustig blijven waarnemen hoe het met je gaat. Bewust je nieuwe intenties te voeden en oude patronen achter je te laten. Vertragen helpt daarbij om uit je automatimen te stappen.

Elke Tzolkinronde krijg je weer nieuwe kansen om je eigen vorm te vinden. Misschien verzucht je wel eens 'Wanneer is het nou eindelijk klaar met het verleden?' Je mag een leven lang leren. Als je loslaat dat iets ooit klaar hoeft te zijn, geeft dan enorm veel verlichting. De Tzolkin kalender helpt je om in de flow te blijven, signalen op te vangen, de stroom te herkennen die je verder brengt op je levenspad.

Handvatten voor een nieuwe flow

Ik geef je graag extra handvatten om deze periode in een heel nieuwe flow terecht te komen. Een flow die voorbij gaat aan je denken, waarin je samenwerkt met de kosmos en waarin je natuurlijke zelf kan opbloeien.

1. Leef met de dagenergie

Op de website en in de gratis Maya wijsheid app vind je dagelijks een korte omschrijving van de dagenergie. Lees deze aan het begin of aan het eind van de dag zodat je meer afgestemd raakt op samenwerken met de kosmos en met de stroom mee zwemmen. 

2. Stem af op je nieuwe zelf

De dagelijkse extra info, praktische tips en opdrachtjes van de Online cursus met de dagenergie helpen je om af te stemmen op je nieuwe Zelf. Doorat je je eigen logboek bijhoudt, ben je nog alerter op valkuilen en meer afgestemd op de signalen die jou dichter bij je nieuwe zelf brengen.

Volg de vier paden van 6 februari - 29 maart op weg naar de laatse dag van deze Tzolkin kalenderronde Gele Zon toon 13. 

AANMELDEN ONLINE CURSUS MET DE DAGENERGIE

3. Neem je eigen plek in

creatiekaartenOok in 2020 blijft het belangrijk om je eigen plek in te nemen. Het jaarzegel van 2019 Gele Ster (Ik neem mijn eigen plek in) heeft een bijzondere connectie met het jaarzegel van 2020 Rode Hemelwandelaar (Ik ben een ontdekkingsreiziger). Het is de steun in de rug die je vooruit helpt. De plek waar jij tot bloei komt is jouw eigen plek. 

Net als vorig jaar verwacht ik dat er dit jaar veel aandacht zal zijn voor systemisch werk: familie opstellingen, bedrijfs opstellingen, gezondheidsopstellingen. Ben je bekend met systemisch werk en een fan van de Tzolkin, dan raad ik je aan eens te experimenteren met de Maya wijsheid creatiekaarten. Je kunt ze zowel voor vloer- als tafelopstellingen gebruiken.

MEER INFO EN BESTELLEN CREATIEKAARTEN

Ik wens je een mooie tijd toe!

Elvira van Rijn

PS 1: e-boek Jaarenergie en levenspadhoroscopen 2020 in aantocht

Binnenkort verschijnt het eerste e-book Jaarenergie en Levenspadhoroscopen met alle 20 levenspadhoroscopen voor 2020. Ik vraag nog even je geduld. Binnenkort zijn de Nieuwjaarsworkshops afgerond en komt het e-book Jaarenergie en levenspadhoroscopen 2020 beschikbaar in de webwinkel. Tot die tijd is het misschien leuk om je horoscoop van 2019 te lezen. Je kunt nu zelf zien of ie is uitgekomen. Je vindt jouw horoscoop in het artikel over het pad waarin je bent geboren.

NAAR HOROSCOPEN 2019

Ps 2: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Dagenergie

29 september 2020

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

2 reacties op "6 februari - 29 maart 2020: Tijd om boven je oude zelf uit te stijgen"

Gravatar
nachca. ik heb dezelfde kin als jij elvira. blauwe storm en blauwe aap. daar kwam ik net achter
20 jaar geleden volgde ik de een workshop van Peter Toonen, Mijn zoon wees me op zijn boek.
Steeds meer begreep ik dat er zoveel wijsheid in de kalender zit.
maar het blijft een studie
ik ben geboren op 18 december 1947 en jij ??

nachca
 

Gravatar
Elvira van Rijn
Weet je dat Peter Toonen ook is geboren in het (ons) Blauwe Aap pad? Gele Mens toon 2. Niet verwonderlijk dat we deze interesse delen ;-)  

Plaats een reactie