Energie update Rode Maan levenspad 6 - 18 februari 2020: De loop van je leven veranderen

Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen? Elke stap is er één, hoe klein hij ook lijkt. Vandaag beginnen we aan de laatste vier paden van de Tzolkin. Ze geven je de energie terug die jij hebt geïnvesteerd in jezelf de afgelopen Tzolkinronde. 

De energie van het Rode Maan levenspad geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om boven je oude zelf uit te stijgen zodat je straks vanaf 30 maart helemaal klaar bent voor een nieuwe Tzolkinronde waarin je vanuit je nieuwe zelf verder kan groeien en creëren.

De energie van Rode Maan in 2020

Dit jaar is het Rode Maan pad extra van invloed, omdat Rode Maan het gidsende zegel is van de jaarenergie Rode Hemelwandelaar toon 4. Rode Hemelwandelaar helpt je om je grenzen te verleggen en buiten de gebaande paden een nieuwe comformzone te vinden. Toon 4 helpt je juist om je grenzen heel goed te bewaken en te focussen op wat echt bij jou past.

Elke keer als je moeite hebt met je grenzen verleggen of bewaken, kun je de energie van Rode Maan gebruiken om weer in je kracht te komen. Kortom: de kwaliteiten van Rode Maan en het Rode Maan pad wijzen je de weg om in 2020 een nieuwe vorm te vinden en een nieuwe comfortzone. 

De loop van je leven veranderen

Rode Maan helpt je herinneren wie je werkelijk bent, zodat je vol vertrouwen in het leven en in jezelf de flow van je leven kunt volgen, wat zich ook aandient. Wil je de loop van jouw leven veranderen en in een nieuwe flow terecht komen, dan is het Rode Maan levenspad daar bij uitstek de gelegenheid voor.

Het Rode Maan levenspad helpt je ook om jezelf te zuiveren van emotionele reacties de je beperken. Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Houd je vast aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan maak jij jezelf gereed voor een toekomst die beter past bij wie je werkelijk bent.

Meer flow in je leven

Meer ondersteuning bij de Rode Maan energie vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van de cursus én van het Rode Maan levenspad waarmee deze 52-dagen cursus start. Je kunt je vandaag en morgen nog aanmelden.

Vind je het te kort dag, maar wil je wel graag deze online cursus doen, meld je dan alvast aan voor de cursus die start op 30 maart op Rode Draak toon 1. Er start dan weer een hele nieuwe Tzolkin ronde.

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn

PS: Wat 2020 jou persoonlijk te brengen heeft, kun je binnenkort lezen in het nieuwe e-boek Jaarenergie en levenspadhoroscopen 2020. In de loop van het Rode Maan pad zal het in de webwinkel staan. Ben je geabonneerd op de nieuwsbrief, dan ontvang je bericht zodra het beschikbaar is.

DNAfirmaties Rode Maan levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 30 maart start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Ik wens je vertrouwen in jezelf en jouw flow toe.

Elvira van Rijn

Dagenergie

31 mei 2020

Blauwe Nacht
Blauwe Nacht

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 6 - 18 februari 2020: De loop van je leven veranderen"

Plaats een reactie