Energie update Witte Tovenaar levenspad 12 - 24 april 2020: Over de nieuwe manier van DOEN en ZIJN

De afgelopen tijd zijn vele fundamenten waarop onze maatschappij is gebouwd veranderd in drijfzand. Hoe is het met jouw fundament? Lukte het je in het Rode Draakpad om te blijven vertrouwen dat je wordt gedragen door het leven en gesteund door de kosmos?

Het Witte Tovenaarpad dat vandaag begint is een belangrijk pad om bewust te beleven, omdat het heel veel zegt over de nieuwe cyclus van dertien zonnejaren die op 26 juli 2019 is begonnen.

De energie van het zonnejaar reikt ons handvatten aan om materieel te groeien en bloeien. Dat onze manier van economisch groeien een enorme uitputtingsslag is, was allang duidelijk. Meer dan ooit is nu duidelijk dat het de hoogste tijd voor een nieuwe manier van groeien en bloeien. Een manier die samen mogen ontdekken en beoefenen. En de Tzolkin is daarbij een prachtig kompas.

Een nieuwe manier van DOEN en ZIJN

De energie van Witte Tovenaar en alle andere witte zegels reikt een nieuwe manier van DOEN en ZIJN aan voor deze dertien jarige cyclus. Die nieuwe manier is overgave, loslaten, vertragen, verstillen en verbinden met datgene wat je hart blij maakt. Als je met deze kwaliteiten bewust leert leven, kun je daar nog jaren plezier van hebben.

Een van de dingen die heel helder worden momenteel is dat we allemaal veel invloed hebben. We zijn niet alleen, maar staan wereldwijd met elkaar in verbinding. Het virus verspreidt zich niet zelf, dat doen wij. Die invloed hebben we ook op de manier waarop we onze maatschappij opnieuw vorm gaan geven. Het virus maakt ook geen onderscheid: we zijn allemaal even belangrijk. We hebben dus allemaal een even grote rol en evenveel invloed op de toekomst. Ieder op onze eigen manier.

Een oude indianenwijsheid zegt: We are the ones we've been waiting for. Jij bent degene op wie je hebt gewacht. Een uitspraak die helemaal past bij Witte Tovenaar.

Laat de Tovenaar door jou heen werken

Witte Tovenaar geeft je de wijsheid om vanuit jouw essentie je bijdrage te leveren aan het grote geheel. Dat is precies waarover het de komende dertien jaar zal gaan: jouw bijdrage leveren vanuit de kracht en wijsheid die je in jezelf hebt ontwikkeld de afgelopen dertien jaar.

Wanneer je je realiseert dat jij werkelijk het verschil kunt maken door te doen waar je hart blij van wordt, gaat de Witte Tovenaar als vanzelf door jou heen werken. Je hoeft niets te forceren, niets of niemand te redden. Zodra jij iets positiefs toevoegt, gaat jouw energie zich verspreiden en trekt nog meer moois aan. Dat is de magie van de Tovenaar. Hoe klein je bijdrage ook lijkt vanuit je denken, vanuit het hart bezien is het altijd groots.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk?

De wijsheid van Witte Tovenaar is niet de intellectuele kennis waaraan we zoveel waarde hechten in onze westerse cultuur. Het is de wijsheid en het weten dat voortkomt uit een afstemming van je geest en je hart. Het is niet voor niets dat er de zoveel hartzeer wordt aangeraakt en verwerkt, want het weten van de Tovenaar komt tot je via een open hart dat vol vertrouwen is.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk voor de magie van Witte Tovenaar? We hebben dertien jaar de tijd om de werking van Magie te leren kennen, dus neem je tijd. Ik geef je graag drie tips:

TIP 1: Sta jezelf toe ​​'niet te weten'. Zo opent de deur van je geest zich naar een weten dat voorbij je denken gaat.

TIP 2: Leer jezelf beter kennen. Zo maak je de verbinding met jouw eigen wijsheid krachtiger.

TIP 3: Maak ruimte voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen. 

TIP 4: Ga door met innerlijk schoon schip maken en orde op zaken stellen in je hart, in je hoofd en in je huis. Met alles wat je achterlaat, maak je ruimte voor datgene wat verrassend veel beter is dan je ooit had kunnen bedenken.

De DNA spiraal van jaarenergieën volgen

Ik werk nu al een tijdje met twee jaarenergieën: die van het kalender jaar (1 januari) en van het zonnejaar (26 juli). Mijn ervaring is dat deze combinatie je in verbinding brengt met de essentie van wie je werkelijk bent en heel behulpzaam is om in samenwerking met de kosmos je eigen wijsheid en potentieel te activeren. 

Ik vind het zo'n bijzonder proces dat ik er vandaag een gratis webinar aan wijd. Je bent van harte welkom! 

Ik wens je een mooie Paasdagen toe en een magische herstart van het zonnejaar.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Tovenaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte tovenaar

Dag 1. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 2. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 3. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 4. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 5. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 6. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 7. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 8. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 9. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 10. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 11. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 12. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 13. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus Leven en groeien met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 21 mei. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

4 juni 2023

Witte Wind
Witte Wind

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Witte Tovenaar levenspad 12 - 24 april 2020: Over de nieuwe manier van DOEN en ZIJN"

Gravatar
Dieuwertje
Geweldig. Wat mooi dat dat nu begint op eerste Paasdag. En voor mij als Witte Tovenaar.
Ben heel benieuwd naar vanmiddag. Ik heb de affirmaties geprint en ga het doen terijwl ik ben.
 

Plaats een reactie