Extra update 21 mei - 11 juli: Tijd om een nieuwe weg in te slaan

We hebben de afgelopen tijd veel te verduren gehad door alles wat niet meer kan en anders moet. Het lijkt wel of er steeds meer onzeker wordt. Hoe is het met jou? Sta je nog stevig op je eigen fundament of is er van alles aan het verschuiven?

We kunnen niet terug naar hoe het was en het lijkt erop of we ook niet echt vooruit kunnen omdat alles zo onzeker is. Toch is er veel wél mogelijk. Ik neem je graag mee in de energie van de komende periode van 52 dagen zodat je kunt gaan bouwen aan een nieuw fundament voor de toekomst.

Een nieuwe weg

Volgende week, op 21 mei starten we met de tweede serie van vier paden in deze Tzolkinronde. Je word daarin ondersteund om een nieuwe weg in te slaan. Hoe nieuw die weg is, verschilt per persoon.

Vraag je eens af op welke fundamenten jij nog verder kunt bouwen en waar vasthouden aan het oude alleen maar meer onzekerheid met zich meebrengt. Het gaat er de komende tijd om dat je meer aandacht gaat geven aan het nieuwe en wat wel kan, dan aan het oude en wat niet meer kan. Daarmee zorg je ervoor dat je het heft in eigen hand houdt, dat je niet hoeft te wachten op iemand die je gaat redden.

Open voor verandering

In onzekere tijden willen we graag concrete plannen en acties om ons zekerheid te verschaffen. Maar bij grote veranderingen is jouw bereidheid om los te laten, flexibel te zijn en niet weten veel belangrijker. Dat is namelijk wat nodig is om datgene mogelijk te maken wat je nu nog niet kunt bedenken.

Merk de momenten op dat je je echt rijk, dankbaar en gezegend voelt en sta stil bij dat gevoel zodat je het nog wat extra aandacht kunt geven. Misschien wil je er zelfs wel uitgebreid de tijd voor nemen. Het is namelijk heel belangrijk 'werk' om jouw goede gevoel te voeden door vaker en meer te doen wat jou dat gevoel geeft. Zo word je een magneet voor alles wat bij jouw nieuwe toekomst hoort. Zie deze tijd als overgangstijd waarin het oude niet meer terug komt en het nieuwe nog de ruimte moet krijgen. Die ruimte kun jij op deze manier zelf maken.

Sta jezelf toe te experimenteren en ontdekken. Het hoeft niet meteen in een keer de juist weg te zijn die je inslaat, elke ervaring maakt je wijzer over wat werkt en niet werkt.

In je nieuwe flow komen

Ik geef je graag extra handvatten om deze periode in een nieuwe flow terecht te komen. Op een manier die voorbij gaat aan je denken, waarbij je samenwerkt met de kosmos en waarin je natuurlijke zelf kan opbloeien.

Bedenk dat we nog steeds in een toon 1 zonnejaar zitten en dat wat er nu gaande is in de wereld en in jouw leven hoort bij een proces waarvoor we 13 jaar de tijd hebben. Doe het dus vooral ook rustig aan, zodat je kunt wennen en bijsturen. Voor veel mensen is vertragen nog steeds beter dan voortvarend van start gaan. De Tzolkin helpt je daarbij.

1. Dag voor dag

Wil je bewust dagelijks de subtiele signalen opvangen die jou verder brengen op je pad, meld je dan aan voor de online cursus met de dagenergie van 21 mei tot 28 juni. Je doorloopt daarin het Rode Hemelwandelaarpad, het Witte Wereldoverbruggerpad, het Blauwe Stormpad en het Gele Menspad.

MEER INFO EN AANMELDEN

2. Samen stilstaan bij je nieuwe toekomst

Samenkomen, delen en verbinden geeft nieuwe inspiratie, inzichten en ruimte voor jouw nieuwe fundament en voor onverwachte wonderen.

De online Cirkel van wijsheid is een plek om je daarbij te ondersteunen. De cirkel van 20 mei is inmiddels volgeboekt. Je bent zeer welkom bij de volgende online bijeenkomst.

  • 12 juni BLAUWE ADELAAR TOON 10 in het Witte Wereldoverbruggerpad

De Cirkel is voor iedereen waardevol, maar ben je zelf op geboren op een dag met Blauwe Adelaar en/of toon 10 energie of in het zelfde pad, dan is deze ochtend extra interessant voor jou.

Ik wens je een mooie tijd toe en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Dagenergie

13 augustus 2020

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Extra update 21 mei - 11 juli: Tijd om een nieuwe weg in te slaan"

Plaats een reactie