Dag buiten de tijd & start Zonnejaar: 25 en 26 juli 2020

Het is wel duidelijk dat we ons in een tijd van grote transformatie bevinden. Er is een ommekeer gaande die zeer voelbaar is, maar waarvan we echt nog niet weten waar het heen gaat. Het kan alle kanten op!

Mij helpt het enorm om te weten dat we volgens de Dreamspell Tzolkinkalender vorig jaar zijn begonnen aan een nieuwe creatiecyclus van dertien jaar. Dat we aan het begin staan van iets wat heel mooi kan worden en dat het er nu nog niet hoeft te zijn, geeft rust. We gaan komend zonnejaar de tweede stap maken in deze creatiecyclus; het wordt een jaar met veel kansen voor transformatie. Je moet ze alleen wel herkennen om ze te kunnen benutten. 

De nieuwe jaarenergie ondersteunt ons bij deze transformatie met nieuwe hulpbronnen én ook nieuwe valkuilen. De dagenergie van 26 juli - start van het zonnejaar - ondersteunt ons een heel jaar lang bij alles wat mag groeien en bloeien op de voedingsbodem die je in de eerste helft van 2020 hebt gecreëerd.

Extra bijzondere dagen

Op zaterdag 25 juli was het Witte Spiegel toon 1. Het is de allereerste dag van het pad dat ons leidt naar het hart van de kalender, het midden van het midden. Het is het pad dat energie geeft om terug te keren naar je eigen bron en het verlangen van je ziel, om vandaaruit een nieuwe toekomst tegemoet te gaan.

barley field 1684052 640Op zondag 26 juli startte het nieuwe zonnejaar op Blauwe Storm toon 2. De energie nodigt uit te vernieuwen en overbodige ballast achter je te laten. Toon 2 is de energie van de omslag van de ommekeer die jou helpt op de weg terug naar je eigen zielsverlangen.

Wil je de de consequenties van de energie wisseling voor jezelf helder krijgen, meebewegen? Tot 19 augustus kun je de workshop alsnog doen door je aan te melden voor de opname. 

Online workshop

In de online workshop vertel ik je alles over de hulpbronnen van Blauwe Storm toon 2 en neem ik je mee in het Witte Spiegelpad dat ons een heel jaar lang energie geeft om te groeien. Ook kijken we naar het grote plaatje van de cyclus van 13 zonnejaren waarin we ons bevinden. En natuurlijk activeer je de energie van het nieuwe Zonnejaar in jezelf, zodat je het komend jaar ruimte kunt maken voor groei en bloei in balans.

Aanmelden

  • Deelname: 47,- Je ontvangt direct na betaling de betalingsvestiging in je mailbox. Daarna ontvang je van ons een aparte mail met link naar de opname van de workshop.
  • TIP: Houd je spam box in de gaten. Het blijkt dat bij sommigen de mail met de link daar terecht komt.

Vraag je je af hoe de jaarenergie van zonnejaar en het kalenderjaar zich tot elkaar verhouden? Lees dan mijn blog ‘Hoe nieuwjaarsdag je dichter bij jezelf brengt.

Dagenergie

29 november 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Dag buiten de tijd & start Zonnejaar: 25 en 26 juli 2020"

Plaats een reactie