Energie update Gele Krijger levenspad 11 - 23 oktober 2020: Van dromen naar doen

Hoe is het gegaan met je dromen in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je veel geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat, geeft je nog een extra zetje om de brug te slaan van dromen naar doen. 

Ook al is je droom nog maar zo pril, je kunt altijd iets kleins doen waardoor jij daadwerkelijk de eerste stap maakt om vastberaden stap voor stap jouw droom waar te maken.

Je innerlijke leiding volgen

Zelfs de kleinste stap richting je droom kan nieuwe inspiratie geven maar ook onvermoede angsten losmaken. Hoe ga je daarmee om? Vanuit angst en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat, richt je je gemakkelijk op anderen voor leiding. Je stemt je handelen af op want anderen denken en weten om zo meer zekerheid te krijgen. En daar begint de ellende: als je leeft op de kracht van een ander ga je er allebei op achteruit. Jullie verliezen allebei aan kracht omdat je de energie van de ander verkeerd gebruikt.
Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

Ieder zijn deel en plek

De bestemming van dit pad is Gele Ster toon 13: je eigen plek innemen zodat er harmonie onstat. Ieder levert zijn beste bijdrage en krijgt zijn deel. In dit verband wil ik graag een bericht delen dat ik deze week ontving van Mark Elmy uit Guatemala van wie ik al veel heb geleerd over de klassieke Tzolkin. Het is een oproep om te delen vanuit jouw overvloed.

"Ik zou graag iets willen zeggen over de tragedie die is gebeurd in onze gemeenschap van San Marcos la Laguna. Op de avond van 6 oktober 2020 viel een enorm rotsblok van de top van een van de bergen en verwoestte ongeveer 12 huizen, waarbij 4 mensen omkwamen en verscheidene gewond raakten. Ik wil je vragen om te helpen zorgen voor degenen die hun huis zijn kwijtgeraakt en degenen die geëvacueerd zijn in geval van een nieuwe aardverschuiving, wat zeer waarschijnlijk is als we zware regenval krijgen. Aangezien dit traditioneel het natste deel van het regenseizoen is, lijkt dit ook zeer waarschijnlijk. Na net uit de presidentiële beperkingen te zijn gekomen vanwege de pandemie, voelt het alsof de stad opnieuw wordt getroffen, dit keer met een zeer fysiek aanwezige tragedie. Utz Familia opgericht om via donaties te helpen bij de voedseldistributie tijdens de pandemie. Ze hebben hun infrastructuur al en zorgen ervoor dat elke donatie een verschil maakt voor de lokale gemeenschap hier. Je kunt hun gofundme-pagina hier vinden als je wilt doneren."

Boulder

This is the biggest boulder which came crashing down the mountain, destroying homes and lives. Picture credit: Nehemias Sancoy

Ik krijg regelmatig bedankjes van lezers voor alles wat ik deel in de nieuwsbrief, in de app en op social media. Ik zou het heel fijn vinden als je jouw dankbaarheid tastbaar zou willen maken door een donatie aan deze gemeenschap waar veel Maya's wonen. DONEER HIER

Elvira van Rijn

 

PS: Afgelopen vrijdag ging de 3e herziene druk van mijn eerste boek Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek naar de drukker. Hoera!! Ik kijk ernaar uit om het echt in mijn handen te houden én het op te sturen naar iedereen die het al heeft besteld!

En intussen kwam de 2e druk uit van Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek. Dit is het boek dat we gebruiken bij de online cursus met de dagenergie en bij een aantal verdiepingsworkshops. Ik heb daaraan geen nieuwe inhoud toegevoegd, maar wel wat handigheidjes erin verwerkt die ik samen met cursisten in het gebruik heb ontdekt.

DNAfirmaties Gele Krijgerpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele krijger

Dag 1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Dag 12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 24 oktober en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode MaanWitte WindBlauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 juni 2021

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Krijger levenspad 11 - 23 oktober 2020: Van dromen naar doen"

Plaats een reactie