24 oktober - 14 december: Tijd om je licht te laten schijnen!

In deze bizarre tijden worden we geconfronteerd met de beperkingen van structuren en systemen die we ooit in het leven hebben geroepen om ons te ondersteunen. Nu ervaren we aan de lijve waar ze ons in de weg zitten. Iedereen heeft zijn zijn eigen manier om daarop te reageren en komt ook daarin oude patronen tegen. Ben je aan het vechten, vluchten of bevries je?

Van 24 oktober tot 14 december doorlopen we de laatste vier paden van deze Tzolkinronde: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en tot slot het Gele Ster levenspad. Hoe profiteer je van de energie van deze periode?

Systemen en structuren ontstijgen

De energie van de komende vier paden helpt je om zowel boven de collectieve als jouw persoonlijke oude structuren en systemen uit te stijgen, zodat je vanuit je vrije zelf kunt verbinden en delen met anderen, op weg naar een duurzame toekomst waarin we leven in harmonie met onszelf en met elkaar.

  • Het Rode Maan pad ondersteunt je om je te herinneren wie je werkelijk bent.
  • Het Witte Wind pad ondersteunt je om met hart en ziel de wereld in te gaan.
  • Het Blauwe Adelaar pad geeft energie voor een duurzame toekomst waarin we samen sterk staan.
  • Gele Ster pad geeft energie om je eigen plek in te nemen en je licht en warmte te delen met anderen.

In je eigen flow blijven

Misschien verlang je naar rust en duidelijkheid en wil je dat het 'klaar' is. Als je loslaat dat iets ooit klaar hoeft te zijn, geeft dan enorm veel verlichting. Zelfs nu! De Tzolkin kalender helpt je om in de flow te blijven, signalen op te vangen, de stroom te herkennen die je verder brengt op je levenspad. Het leven gaat door.

Juist nu er zoveel onrust en onzekerheid is, is het belangrijk om bewust te leven, rustig te blijven waarnemen hoe het met je gaat. Met aandacht jouw intenties te voeden en oude patronen achter je te laten. Vertragen helpt daarbij om uit je automatismen te stappen.

Een boost aan inspiratie

Hoe passend is het dat juist in het de komende twee paden van 1 - 11 november het jaarlijkse Innerlijk Licht e-festival wordt georganiseerd! Vorig jaar deed ik voor het eerst mee aan het festvial en ook dit jaar ben ik er weer bij, als workshopgever en natuurlijk ook als deelnemer.

Tijdens dit online festival kun je 11 dagen lang, vanuit je eigen huis, workshops volgen die je ​helpen vertrouwen op ​jouw innerlijke licht. Gegeven door 15 verschillende sprekers, waaronder ikzelf! 

​Onze intentie is om je tijdens het e-festival, via de verschillende sessies waar je uit kunt kiezen, ​te laten zien hoe je jouw allermooiste leven kunt creëren dat echt past bij wie jij bent. ​Om je de inspiratie te geven om echt helemaal voor jouw zielsmissie te gaan en je  al het vertrouwen te geven dat jij nodig hebt om helemaal JA te zeggen tegen een leven vanuit wie jij werkelijk bent. Dit is - meer dan ooit - de tijd om ​de stappen te gaan zetten die je daar​ naartoe brengen.

Laat je licht schijnen

Op 4 november om kun je meedoen aan mijn festvialworkshop 'Laat je licht schijnen'. Het is dan Gele Zon toon 12 in het Rode Maan levenspad. In de workshop ga ik uitgebreid met je terugblikken op het Rode Maan levenspad en vooruit kijken naar het Witte Wind levenspad. Ik geef je extra handvatten om deze periode in een heel nieuwe flow terecht te komen. Een flow die voorbij gaat aan je denken, waarin je samenwerkt met de kosmos en waarin je natuurlijke zelf kan opbloeien. En natuurlijk doen we een oefening die jou helpt om vrij baan te geven aan jouw creatie energie.

Je kun je gratis aanmelden en gedurende het festival ook alle workshops op je eigen tijd terugkijken als je er niet live bij kunt zijn.

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA EN MELD JE AAN VOOR HET INNERLIJK LICHT E-FESTVAL

Alert zijn op de signalen

De ideale combi met dit festival is natuurlijk de Online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' die op 24 oktober van start gaat. De dagelijkse extra info, praktische tips en opdrachtjes helpen je om af te stemmen op jezelf. Doorat je je eigen logboek bijhoudt, ben je nog alerter op valkuilen en meer afgestemd op de signalen die jou dichter bij je nieuwe zelf brengen. En je haalt het beste uit de workshop die ik op 4 november geef.

Stem af op de vier paden van 24 oktober - 14 december op weg naar de laatse dag van deze Tzolkin kalenderronde Gele Zon toon 13 en meld je aan voor de online cursus. 

INFO EN AANMELDEN ONLINE CURSUS MET DE DAGENERGIE

Ik wens je een mooie tijd toe en zie je graag op het festival!

Elvira van Rijn

PS 1: Ik ga zelf tijdens het festival zeker meedoen aan de workshop van Tijn Touber, die nota bene in zijn eigen geboortepad een workshop geeft! Hoe cool is dat :-) In 'Maya wijsheid voor je levensreis het Tzolkin levenspadenboek' beschrijf ik het Rode Maan levenspad aan de hand van citaten uit zijn boek 'Het geheim van genialiteit'.

PS 2: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het festival ook waardevol zou kunnen zijn.

Dagenergie

8 mei 2021

Rode Slang
Rode Slang

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "24 oktober - 14 december: Tijd om je licht te laten schijnen!"

Gravatar
Marja Nieuwveld
Wat een mooie input ivm het vechten, vluchten of bevriezen. Dit maakt het heel erg duidelijk dat deze tactieken van het sympatische zenuwstelsel nu beter door het ZIJN geleefd kunnen worden. Balans en een ultieme vrijdheid is de staat waarin ik leef sinds ik mij op alle vlakken van licht, prana, universele energie gevoed voel. Wij zijn licht en liefde. I AM U  

Plaats een reactie