Energie update Witte Tovenaarpad 28 december 2020 - 9 januari 2021: Jaarpad 2021

Het afgelopen jaar hebben we gezien hoe vele systemen in onze samenleving niet meer voorzien in wat we werkelijk nodig hebben. Hoe heeft het Rode Draak pad jou geholpen om oude patronen te doorbreken zodat er ruimte komt voor nieuwe, beter functionerende systemen?

Het Witte Tovenaarpad helpt je nu om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog ondergesneeuwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Jaarpad 2021

Het Witte Tovenaarpad is een belangrijk pad om bewust te beleven, omdat we in dit pad op 1 januari de jaarenergie van 2021 aangereikt krijgen: Witte Spiegel toon 5. En daarmee is dit pad tevens het jaarpad van 2021.De jaarenergie reikt ons handvatten aan om spiritueel te groeien, JA te zeggen tegen het nieuwe, tegen wat jij en wij allemaal zo heel hard nodig hebben in deze tijd om het nieuwe te laten groeien terwijl het oude nog zo aanwezig is dat het ons gemakkelijk afleidt.

Innerlijke groei is jouw waardvolle bijdrage aan het grote geheel. Het wordt steeds belangrijker om jezelf en je eigen waarheid goed te kennen. Een oude indianenwijsheid zegt: We are the ones we've been waiting for. Jij bent degene op wie je hebt gewacht. Een uitspraak die helemaal past bij Witte Tovenaar.

Laat de Tovenaar door jou heen werken

Witte Tovenaar geeft je de wijsheid om vanuit jouw essentie je bijdrage te leveren aan het grote geheel. Dat is precies waarover het komend jaar zal gaan: jouw bijdrage leveren vanuit je eigen kracht en wijsheid. De beste bijdrage die je aan de wereld kunt leveren, is doen waar je een volmondig JA bij voelt. En alles wat je weerhoudt om het spoor van jouw JA te volgen, geeft je aanwijzingen waar je jouw potentie nog meer vrij kunt maken.

Wanneer je je realiseert dat jij werkelijk het verschil kunt maken, gaat de Witte Tovenaar als vanzelf door jou heen werken. Je hoeft niets te forceren, niets of niemand te redden. Zodra jij iets positiefs toevoegt, gaat jouw energie zich verspreiden en trekt nog meer moois aan. Dat is de magie van de Tovenaar. Hoe klein je bijdrage ook lijkt vanuit je denken, vanuit het hart bezien is het altijd groots.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk?

De wijsheid van Witte Tovenaar is niet de intellectuele kennis waaraan we zoveel waarde hechten in onze westerse cultuur. Het is de wijsheid en het weten dat voortkomt uit een afstemming van je geest en je hart. Het is niet voor niets dat er de zoveel hartzeer wordt aangeraakt en verwerkt, want het weten van de Tovenaar komt tot je via een open hart dat vol vertrouwen is.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk voor de magie van Witte Tovenaar? We hebben een heel jaar de tijd om de werking van Magie te leren kennen, dus neem je tijd. Ik geef je graag drie tips:

TIP 1: Sta jezelf toe ​​'niet te weten'. Zo opent de deur van je geest zich naar een weten dat voorbij je denken gaat.

TIP 2: Leer jezelf en jouw potentie beter kennen. Zo maak je de verbinding met jouw eigen wijsheid krachtiger.

TIP 3: Maak ruimte voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen. 

Dit jaar heb ik een online programma ontwikkeld Afstemmen op 2021. Daarin reik ik je in vier workshops handvatten aan om een heldere koers uit te zetten voor 2021. Niet door doelen te stellen, maar door bewust te worden van wat wel en niet gaat werken voor jou komend jaar in afstemming op de nieuwe jaarenergie.

Je kunt je heel 2021 aanmelden en direct aan de slag met een programma van vier online workshops over de jaarenergie en het Witte Tovenaarpad. De jaarenergie is immers niet alleen rond de jaarwisseling maar het hele jaar door actief. Hier lees je hoe het werkt.

Ik wens je een mooie jaarwisseling toe en een magische start van het nieuwe jaar.

Elvira van Rijn

PS: Overweeg je in februari in te stappen in het Jaarprogramma 'Je eigen plek innemen' dan is 'Afstemmen op 2021' een mooie tussenstap voordat je je definitieve keuze maakt.

DNAfirmaties Witte Tovenaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte tovenaar

Dag 1. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 2. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 3. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 4. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 5. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 6. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 7. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 8. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 9. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 10. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 11. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 12. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 13. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus Leven en groeien met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 5 februari 2021. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

26 juli 2021

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 3
Toon 3

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Tovenaarpad 28 december 2020 - 9 januari 2021: Jaarpad 2021"

Plaats een reactie