Energie update Gele Zon levenspad 23 januari - 4 februari 2020: Verbindingen versterken

Heb jij ondanks alle onrust en onzekerheid in de wereld natuurlijke harmonie ervaren deze 13 dagen? De aangename verrassingen en ook het ongemak lieten je precies weten waar je in harmonie bent en waar nog transformatie nodig was.

Voor heel veel mensen is er momenteel veel ongemak en dat betekent dat er ook veel kansen zijn om te transformeren. Hoe kun je de energie van het Gele Zon pad daarvoor gebruiken?

De vruchten plukken

Het Gele Zon levenspad is het vierde levenspad in de Tzolkin kalender. In dit pad ga je allereerst de vruchten plukken van de afgelopen drie paden waarin je hebt geoefend in: ZIJN met een open hart vol vertrouwen, achteroverleunen en ontvangen wat nodig is voor transformatie.

  • Sta eens stil bij wat er van het toneel is verdwenen en wat er over is gebleven.
  • En vraag jezelf eens af waaraan jij nu bewust aandacht wilt geven zodat het verder kan gaan groeien.

Alles is perfect zoals het is

Gele Zon is de universele liefde die ons verbindt met alles wat leeft en staat symbool voor de perfectie van het bestaan. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Voelen dat we altijd verbonden zijn, ook al zien we elkaar minder?

Aan het eind van dit pad vinden we Gele Mens: de bewuste mens. De mens die midden in het leven staat en geniet van het leven. De mens die zich verbonden weet met alles en iedereen. Dat bewustzijn hebben we nu heel hard nodig en wordt ons in dit pad aangereikt op toon 13, de toon van aanwezigheid, de toon van boven jezelf uitstijgen naar een nieuw niveau van verbonden zijn.

Liefdevolle aandacht

Het Gele Zon levenspad geeft je de ruimte werkelijk te doen wat jou krachtig maakt. Soms voel je zoveel liefde voor alles en iedereen dat je veel te laat ontdekt dat je jezelf ongemerkt in de kou hebt laten staan. Dan is het tijd om jezelf te verwarmen en op te laden, je eigen behoeften te vervullen, zodat je weer kunt stralen. Wat je verwarmt met jouw licht, liefde en warmte, groeit als kool. Versterk je eigen kracht, zorg dat je stevig bent verbonden met jezelf, met de aarde en laat je licht schijnen op alles wat er is, en kies bewust waaraan jij jouw liefdevolle aandacht wilt geven.

Verbinden en delen

Geel is de kleur van samen creëren, verbinden en delen. Een kleur die momenteel extra belangrijk is. Ik kijk er enorm naar uit om in februari weer te starten met het Jaartraject 'Je eigen plek innemen'. In dit programma kom jij als professioneel begeleider, coach, therapeut dichter bij jezelf. Je hebt meer te geven en ontvangen als je jouw eigen plek inneemt, tijd voor jezelf maakt en stilstaat bij jezelf.

De focus ligt in dit traject op drie verbindingen:

  • de verbinding met jezelf - die de kwaliteit van je verbinding met anderen bepaalt.
  • de sleutels in de Tzolkin die je dichter bij je eigen wijsheid en potentieel brengen,
  • de verbinding met elkaar die voor helende, verwarmende en magische ontmoetingen zorgt.

Aan het eind van het traject heb jij jouw intentie voor 2021 waargemaakt en een stevig fundament gelegd om op verder te bouwen. Oude patronen die aan het begin nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. Je hebt daadwerkelijk jouw eigen plek ingenomen en leeft ernaar.

Dit traject is een enorme kans om jezelf op te laden, te verbinden met krachtige, creatieve energie. Ben jij erbij?

MEER INFO EN AANMELDEN

DNAfirmaties Gele Zon levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele zon

Dag 1. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 2. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 3. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 4. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 5. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 6. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 7. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 8. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 9. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 10. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 11. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 12. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 13. Gele Mens - Ik creëer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een hartverwarmende tijd toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 5 februari en gaat over het Rode Hemelwandelaarpad, het Witte Wereldoverbruggerpad, het Blauwe Stormpad en het Gele Mens pad.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 maart 2021

Witte Wind
Witte Wind

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Zon levenspad 23 januari - 4 februari 2020: Verbindingen versterken"

Plaats een reactie