Blauwe Nacht levenspad 21 april - 4 mei 2024: Laat je dromen werken

Hoe heb jij het Witte Hond pad beleefd? Ondanks de zachte energie van Witte Hond, kan de energie van dit pad voor behoorlijk wat onrust zorgen. Soms moet het eerst even erger worden voordat het beter wordt. Juist om dichter bij jezelf te komen zodat je de stem van je ziel (weer) kunt horen. 

Het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat, brengt je terug naar binnen, naar de droomwereld waar geen beperkingen zijn en alles mogelijk is. Waar je volledig recht kunt doen aan jouw ziel en handelen naar wat je ziel goed doet. Gesteund door de kracht en vrij van de ballast van je voorouders: je bent dan je unieke zelf verbonden met in plaats van gebonden aan het verleden.

Huis van je ziel

Blauwe Nacht staat symbool voor de plek waar je ziel woont. De energie van het Blauwe Nacht pad helpt je om je thuis te voelen bij jezelf, vrij te zijn en te geloven in een overvloed aan mogelijkheden voor de toekomst. Aan welke beperkingen ben jij in je leven gewend geraakt? Misschien wel zo gewend dat je ze niet eens opmerkt, bijvoorbeeld omdat ze verweven zitten in jouw familiesysteem. Dit pad geeft je energie om jezelf te bevrijden van innerlijke beperkingen, zodat je weer vrijuit kunt dromen.

Dromen die niet doorgingen

Je binnenwereld is behalve de plek van dromen ook de plek waar je vervelende ervaringen zoals teleurstellingen en mislukkingen met eerdere dromen opbergt: jouw dromen of die van je voorouders. Je hebt het verdriet of de boosheid daarover veilig opgeborgen of voor een ander gedragen omdat je deze gevoelens niet eerder kon of wilde aanzien. Misschien ben je loyaal aan je voorouders en heb je onbewust besloten om geen stap verder te komen dan zij zijn gekomen. Durf je jouw toekomstdromen echt voor mogelijk te houden?

Als je merkt dat je geen contact kunt maken met je dromen, dan is het tijd om alsnog je opgeborgen ervaringen liefdevol aan te kijken, zodat je de bijbehorende ballast kunt laten gaan. Zo krijgt je ziel weer ruimte om in jouw lichaam te wonen en te dromen van overvloed en een duurzame toekomst. Onrust nodigt je uit, laat jou weten: je bent er klaar voor. Dus verwelkom alles wat je tegenkomt, het dient zich aan zodat je in de stilte die daarna ontstaat beter contact kunt maken met jouw dromen.

Laat je dromen werken

Blauwe Nacht is het moment dat de dageraad ontwaakt. De zon is nog niet op maar het donker is voorbij. De stap om jouw dromen daadwerkelijk waar te maken is ze te delen met anderen! Het is een teken dat je in mogelijkheden gelooft in plaats van beperkingen. En dat is wat de wereld nodig heeft. Spreek erover met anderen, schrijf erover voor anderen. Delen maakt je tot een magneet voor alles wat nodig is om beperkingen te ontstijgen en van mogelijkheden kansen te maken.

Ik begeleid je graag om de kalender voor jouw dromen te laten werken. In mei en juni organiseer ik voor het eerst Tzolkin opstellingendagen. In mijn jaartrajecten en 1-op1 sessies werk ik al langere tijd systemisch met zowel de Dreamspell kalender als de Klassieke Tzolkin. Tijdens Tzolkin opstellingen verbinden we de helende kracht van de kalender, jouw heelheid en je potentieel. Opstellingen brengen je in beweging om helemaal jezelf te kunnen zijn en je eigen plek in te nemen. Zodat jij meer ontspannen jezelf kunt zijn en doen wat écht bij je past. LEES MEER

Je bent welkom om je dromen te delen!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Blauwe Nacht levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe nacht

Dag 1. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 2. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 3. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 4. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 5. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 6. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 7. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 8. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 9. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 10. Gele Mens - Ik creëer

Dag 11. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 12. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 13. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

De DNAfirmaties zijn afkomstig van de Maya wijsheid creatiekaarten, Elvira van Rijn en Patricia Mooren, A3 Boeken.

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 17 mei en gaat over de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde: Rode MaanWitte WindBlauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Blauwe Nacht levenspad 21 april - 4 mei 2024: Laat je dromen werken"

Plaats een reactie