Gratis van Maya wijsheid

E-book

e book coverDit E-book is een cadeautje waarmee je jezelf en de kalender beter leert kennen. Het helpt je om te ontdekken of Maya wijsheid en de Tzolkin kalender bij je passen: voor jezelf of voor je werk als professional in mensenwerk.App

De Maya wijsheid app is gratis te downloaden voor Apple en Android toestellen. Met de app volg je de dagenergie en bereken je voor elke geboortedatum het zegel, de toon en het levenspad met een korte omschrijving in de verschillende Tzolkin tellingen.

Maya wijsheid voor je levenspad      Get it on Google Play


Dagenergie banner

Wil je aan bezoekers van jouw website dagelijks het bericht van de dagenergie laten zien? Maak dan gebruik van onze gratis dagenergie banner. Eenvoudig te plaatsen, nooit meer naar omkijken. Lees meer

Ansichtkaarten met de DNAfirmaties

Een gratis ansichtkaart met de DNAfirmaties ontvang je bij alle webwinkelbestellingen en workshops. Wil je een set van 10 exemplaren ontvangen, dan betaal je alleen de verzendkosten.

Aanvragen (alleen) binnen Nederland: Stuur een enveloppe voorzien van drie Nederlandse nummer 1 postzegels en geadresseerd aan jezelf in een andere enveloppe aan: Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG Velp. Je ontvangt dan een setje van 10 ansichtkaarten.

Workshopmateriaal

Werk je zelf met de Tzolkin en wil je een handig hulpmiddel voor je cursisten? Vraag dan gratis workshop materiaal aan. Een pakketje van:

  • 10 ansichtkaarten met full color Tzolkin afbeelding,
  • 10 ansichtkaarten met de twintig DNAfirmaties

Aanvragen (alleen) binnen Nederland: stuur een A4 formaat enveloppe voorzien van vier Nederlandse nummer 1 postzegels en geadresseerd aan jezelf in een andere enveloppe aan: Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG Velp. Wil je er een gratis exemplaar van het tijdschrift HEUS bij ontvangen, plak dan geen 4 maar 5 nummer 1 zegels op de retourenveloppe.


Downloads

het Tzolkin profielenboek

   

Download hier de werkbladen

 

Maya wijsheid voor je levensreis

   

Download de invulformulieren

 

het Tzolkin profielenboek

   

Download de geactualiseerde omrekentabel

 

het Tzolkin profielenboek

   

Creatiekracht drie tellingen (p. 40)
Zegel drie tellingen (p. 51)
Invulprofiel van je eigen weg (p. 79)
Invulprofiel innerlijk kompas (p.89)
Je spirituele profiel (p. 95)
Je manifestatieprofiel (p. 99)
Relationeel profiel (p. 101)
Je bewustwordingsprofiel (p. 104)

Andere downloads

Wie ben jij in de Maya kalender
Systemisch werken met de Tzolkin.pdf

Dagenergie

23 april 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 13
Toon 13

Gratis E-Book

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl