Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek

het Tzolkin profielenboek

   

Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek door Elvira van Rijn
met tekeningen van Patricia Mooren, 2e druk

Afmeting: 17x24 cm

Inhoud: 128 pagina's

ISBN: 978 90 77408 89 6

Uitgeverij: A3 boeken

Prijs: € 19,50

Dit boek is niet meer leverbaar. De uitgebreide en herziene uitgave verschijnt najaar 2020.

Wie ben je? Wat heeft je gevormd? Waar sta je en waar ga je heen? Alle antwoorden op deze vragen liggen in jou besloten. De wijsheid van de Maya's helpt je om ze te vinden. Je te herinneren wie je werkelijk bent en je eigen wijsheid te volgen op je levenspad.

Dit is een handboek voor iedereen die bewust wil leven. Het is gebaseerd op oude wijsheid van de Maya's uit Midden-Amerika die toegankelijk is gemaakt voor de tijd waarin wij nu leven. Een tijd die de Maya's en veel andere indianenvolken al duizenden jaren geleden noemden in hun profetieën: een turbulente tijd van chaos, transformatie en herinneren wie je werkelijk bent.

Inhoud

De belangrijkste Maya kalender, de heilige Tzolkin, heeft een omloop van 260 dagen en elke dag heeft een eigen karakter en energie. Deze kalender laat je elke dag opnieuw zien dat er zeer krachtige energie is die jou ondersteunt en bijdraagt aan jouw welzijn.

Met dit Tzolkin profielenboek kun je heel eenvoudig jouw persoonlijke profiel samenstellen: jouw kwaliteiten, jouw talenten en de blauwdruk van je levenspad. Wat je zo te weten komt over jezelf en je leven kun je dagelijks toepassen. Je kunt je levenspad tot nu toe beter begrijpen en ontdekken waar je staat onderweg naar de nieuwe tijd. Bovendien krijg je de sleutel aangereikt waarmee je je potentieel kunt activeren.

Door de Tzolkin in je leven te integreren, word je je bewust van de energie die elke dag beschikbaar is vanuit de Kosmos voor jouw creaties: je projecten, plannen, wensen, relaties. Kortom, voor je hele leven.

Met dit boek biedt Elvira van Rijn zowel voor beginners als mensen die al bekend zijn met de Tzolkin nieuwe kennis en inzichten. Je vindt in dit boek toegang tot:

- de wijsheid van je ziel over je passie, missie en visie;
- een nieuwe kijk op de tellingen die tot nu toe worden gehanteerd: Dreamspell en Quiché;
- de recentelijk geopenbaarde Kosmische telling.

Downloads

Klik hier om de gratis invulprofielen te downloaden

Reacties

"Ik vind het boek echt geweldig, want door alle kwartjes die vallen lijk ik binnen een paar dagen uit een behoorlijk diep dal te komen waar ik bijna anderhalf jaar ingezeten heb. Alles wordt ineens zo duidelijk dat ik met regelmaat hardop zit te lachen bij het ontrafelen van van alles terwijl dit eerder juist heel zwaar voelde. Geweldig! En, het zal je niet verbazen, precies op het moment dat ik het aankan, er aan toe ben."

"Dit boek is een handboek en niet een boek dat je even leest en weer weglegt. Dit boek neem  ik mee in mijn leven als gids. Het voelt als een ware zoektocht naar je 'zelf' en dagene wat ik er voor mijzelf tot nu toe heb kunnen uithalen is zo mooi dat ik heb besloten het nooit uit te lenen."

"Feitelijk heb ik door mijn huidige vriend en het boek van Elvira van Rijn mezelf teruggevonden en sta daardoor veel fijner in het leven en ben mijn doel na gaan streven."

"Wat is het boek geweldig! Herken veel in zowel de dreamspell, klassieke als kosmische zegels en tonen. Super die schema's!  Zo heb je in ene een beschrijving van jezelf in handen."

"Ik lig in mijn hangmat en ben aan je boek begonnen. Wat een feest! Ik hoor mezelf regelmatig lachen of hardop 'ja' roepen als ik iets raaks herken." Vooral de Kosmische telling en de activering van je potentieel maken me erg blij. Het profiel dat daaruit begint te ontstaan past gevoelsmatig veel beter bij mijn 'zijnskwaliteiten'."

"Heb wanhopige zoon nu al kunnen helpen met het boek, zit er nu boven mee te werken, met tranen van (h)erkenning: eindelijk gerechtigheid voor hem!

"Vanochtend in je boek begonnen en tegen je advies in ;-) toch in 1x doorgelezen. Erg mooi, inzichtelijk en begrijpelijk. Ondanks dat de Tzolkin niet nieuw voor me is, geeft het boek mooie nieuwe inzichten in de kalender en in mijzelf. "

"Ik voel me enorm aangetrokken tot dit alles sinds een paar maanden en het is dan ook erg fijn een begrijpelijk (werk)boek te hebben."