Dag Buiten de Tijd en start Zonnejaar 

Activeer de nieuwe jaarenergie 2021-2020

geel zaad

Wil je de energie van het nieuwe zonnejaar voor jou laten werken? Meld je dan aan voor de serie van drie online workshops waarin we de energie in beweging zetten.

  • Zaterdag 24 juli - Start Witte Wind levenspad - zonnejaarpad 2021-2022

  • Zondag 25 juli - Dag buiten de Tijd: afsluiten en loslaten in dankbaarheid

  • Maandag 26 juli - Start Geel Zaad toon 3 zonnejaar

Drie dagen achtereen starten we de dag met een online workshop van een uur. Ik neem je drie dagen achtereen mee in de energie die jou het komend zonnejaar groeikracht geeft. Ook kijken we naar het grote plaatje van de cyclus van 13 zonnejaren waarin we ons bevinden. En natuurlijk activeer je de energie van het nieuwe zonnejaar in jezelf, zodat je ruimte maakt voor groei en bloei van jouw onbegrensde mogelijkheden.

In drie stappen

Op zaterdag 24 juli begint het Witte Wind levenspad waarin dit jaar de start van het Zonnejaar valt. Het is het pad dat energie geeft om met hart en ziel te leven, terug te keren naar je hartswijsheid waar alle antwoorden op jouw vragen te vinden zijn. 

Op zondag 25 juli vieren we de Dag Buiten de Tijd. Elk jaar is 25 juli een dag tussen twee zonnejaren in: een dag buiten de tijd. Een dag om het oude los te laten, dankbaar terug te kijken en even niets te hoeven.

barley field 1684052 640Op maandag 26 juli start het nieuwe zonnejaar met de enegie van Geel Zaad toon 3. Deze dagenergie ondersteunt je een heel jaar lang bij alles wat mag groeien en bloeien in je leven. 

Geel Zaad zet jou in beweging om om de oogst van de afgelopen vier jaar binnen te halen én om nieuwe zaden te planten voor de toekomst.

Praktisch

TIJD: De workshops zijn op zaterdag en zondag van 9.30 - 10.30 en op maandag van 9.00 - 10.00 live via Zoom. Maak alvast ruimte in je agenda voor jezelf tijdens deze dagen. Want je ontvangt inspiratie die de hele dag doorwerkt.

OPNAME: Kun je er niet live bij zijn, dan is de opname telkens beschikbaar in de loop van de ochtend. Je kunt deze dan bekijken op een moment dat jou past.

DEELNAME: 97,- inclusief toegang tot de online cursusomgeving met de opname en aanvullend materiaal.

Let op! Direct na aanmelding ontvang je twee mails: een met de betaalgegevens voor je administratie en een tweede mail met praktische info. Check je spambox. Het blijkt dat deze mail bij sommigen daar terecht komt.