Je eigen plek innemen 

sky 2667455 640jaarprogramma - keerpunt in je leven 

In dit programma kom je dichter bij jezelf en sla je de brug tussen wie je was en wie je wilt zijn.

Je hebt meer te geven en ontvangen als je jouw eigen plek inneemt, tijd voor jezelf maakt en stilstaat bij jezelf.

Voor wie?

Je bent op zoek naar je eigen plek. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik? Je wilt ontdekken hoe je kunt doen waar je blij van wordt en hoe jij met jouw kwaliteiten van betekenis kunt zijn voor de wereld. Misschien weet je wel wat je plek is maar heb je om allerlei redenen nog niet de stap genomen om er echt te gaan staan. Hoe dan ook...

 • Je weet dat het tijd is om in beweging te komen.
 • Je weet dat je het zelf moet doen, maar niet alleen hoeft te doen.
 • Je bent bereid om in jezelf te investeren en in de spiegel te kijken.
 • Je hebt er zin in om dat samen met anderen te doen.

Je hebt de Tzolkin omarmd als kompas voor je leven. In de Startcursus Tzolkin als kompas of de workshop Afstemmen op je potentieel heb je daarvoor de basis gelegd. Of je hebt je op een andere manier de basis van je geboortezegel, -toon en levenspad eigengemaakt.

Wat haal je eruit?

Aan het eind van het traject heb jij jouw intentie concreet gemaakt. Oude patronen die aan het begin nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. Je hebt de brug geslagen tussen wie je was en wie je wilde zijn. Kortom: je hebt daadwerkelijk jouw eigen plek ingenomen.

Reactie van een deelnemer:

"Ik had gewenst dat ik werk heb wat bij me past, waar ik me blij en ontspannen voel. En nu komen er allemaal dingen op mijn pad (tegelijk) die ofwel met werk dat bij me past te maken of met ontspanning of met blij zijn. Haha dus het is best veel (niet te veel of vervelend) en dan denk ik af en toe oh ja dit bedoelt Elvira met bewust wensen en zo werkt het dus. Zo letterlijk. Tegelijkertijd zo'n ontzettende wauw van hoe het werkt en dat ik dat zomaar terug mag krijgen. Het werkt gewoon voor mij en dat besef doet me veel. Ik heb dat nog niet eerder zo gevoeld dat iets zo werkt. Vaak met workshops of cursussen met het doel om vooruit te komen of bijv. te ontspannen dan werkt het even of alleen daar en vervolgens ga ik weer verder met het volgende maar dat heb ik nu niet. Het werkt gewoon... ook voor mij!” Manon

Is het wat voor mij?

Of het bij je past om mee te doen aan dit traject, laat ik je graag zelf ervaren. Je bent van harte welkom bij een van de (thema) workshops 'Afstemmen op ...' Ze zijn heel geschikt om te ontdekken of dit traject bij je past. Je bent van harte welkom. 

Programma

Het programma bestaat uit zes groepsbijeenkomsten. We gebruiken de Tzolkin kalender en creatieve werkvormen zoals schrijven en SoulCollage® om nieuwe inzichten te krijgen en oude patronen te doorbreken. Zo vind je zelf de antwoorden die jou verder helpen op je pad.

Je volgt gedurende de looptijd van dit programma de dagenergie en houdt in je logboek bij hoe het staat met jouw intentie.

Daarnaast wordt je ook individueel begeleid. Jouw persoonlijke intentie voor dit programma bespreek je tijdens het intake gesprek via Skype of telefoon. Daarnaast krijg je een strippenkaart voor extra Skype- of telefonische consulten. Samen houden we de vinger aan de pols via je update per mail voorafgaand aan een bijeenkomst. Je kunt daarin ook je vragen inbrengen voor de komende bijeenkomst.

Dag 1, 2 en 3: Opnieuw geboren worden

Je eigen plek innemen begint bij het begin: jouw geboorte. Je neemt mee wat bij je past en laat achter wat je weerhoudt om jouw eigen plek in te nemen.

Dag 4, 5 en 6: Afstemmen en delen

We leren al vroeg in ons leven om af te stemmen op onze omgeving: doe ik het goed, hoor ik erbij, mag ik er zijn? Je neemt je eigen plek in door opnieuw afstemmen op jezelf, op jouw verbinding met je eigen wijsheid en je hoger zelf. Zo creëer je de voorwaarden om vanuit jouw eigen plek met gemak te delen wat je te geven hebt. We openen de poort tot jouw talenten zodat je ze kunt doorgeven vanuit jouw eigen plek. Gewoon door te zijn wie je bent.

Extra optie in de zomer

In de zomer heb je nog een extra optie om aanvullend deel te nemen aan de vierdaagse workshop Sleutels voor persoonlijk leiderschap. Daarin krijg je extra handvatten aangereikt om de regie te nemen over je werk, carriëre, persoonlijke ontwikkeling. Deze workshop past zowel aan het begin van het traject (bij een start in september) als halverwege (bij een start in april) en is aanvullend. Je kunt er ook voor kiezen om deze workshop pas na het traject te doen. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw behoeften en persoonlijke planning, is deze workshop niet opgenomen in het geheel.

Planning

Voorbereiding

Dagworkshop Afstemmen op je potentieel: 13 september Velp. Voor meer data zie de agenda.

Bijeenkomsten

- Groep 2019: woensdag 3 april, 8 mei, 5 juni, 11 september, 2 oktober, 6 november

- Groep 2019/2020: vrijdag 20 september, 18 oktober, 15 november 2019, 10 januari, 7 februari, 20 maart

- Groep 2020: april tot november (data volgen).

Extra optie voor verdieping: vierdaagse in de zomer

 • 14 - 17 augustus 2019
 • 18 - 21 augustus 2019

Praktisch

Tijden: 10.00 – 16.00

Locatie: Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG, Velp (Gld). 

Maximaal aantal deelnemers: 8

Deelname 1.007,- Als je wilt, kun je betalen in zes maandelijkse termijnen.

Inclusief:

 • intake via Skype of telefoon
 • Handouts en SoulCollage® materiaal
 • drie persoonlijke consulten
 • zes groepsbijeenkomsten van een dag 
 • 5 rondes (1 Tzolkinronde) Online cursus met de dagenergie tijdens de looptijd van het traject ter waarde van 235,- (niet te verrekenen met eventueel eerder gevolgde cursusrondes).

Eerst een vrijblijvende intake en dan beslissen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je vraag, intentie of eventuele twijfel, geboortedatum en telefoonnummer. Dan maken we een afspraak en bel ik je binnenkort.

Dagenergie

17 juli 2019

Rode Slang
Rode Slang

Toon 5
Toon 5

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl