Je eigen plek innemen 

sky 2667455 640jaarprogramma - keerpunt in je leven 

In dit programma kom je dichter bij jezelf en sla je de brug tussen wie je was en wie je wilt zijn.

Je hebt meer te geven en ontvangen als je jouw eigen plek inneemt, tijd voor jezelf maakt en stilstaat bij jezelf.

Voor wie?

Je bent op zoek naar je eigen plek. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik? Je wilt ontdekken hoe je kunt doen waar je blij van wordt en hoe jij met jouw kwaliteiten van betekenis kunt zijn voor de wereld. Misschien weet je wel wat je plek is maar heb je om allerlei redenen nog niet de stap genomen om er echt te gaan staan. Hoe dan ook...

 • Je weet dat het tijd is om in beweging te komen.
 • Je weet dat je het zelf moet doen, maar niet alleen hoeft te doen.
 • Je bent bereid om in jezelf te investeren en in de spiegel te kijken.
 • Je hebt er zin in om dat samen met anderen te doen.

Je hebt de Tzolkin omarmd als kompas voor je leven. In de Startcursus Tzolkin als kompas heb je daarvoor de basis gelegd. Of je hebt je op een andere manier de basis van je geboortezegel, -toon en levenspad eigengemaakt.

Wat haal je eruit?

Aan het eind van het jaar heb jij jouw intentie voor 2019 concreet gemaakt. Oude patronen die aan het begin van het jaar nog overheersten hebben hun kracht definitief verloren. Je hebt de brug geslagen tussen wie je was en wie je wilde zijn. Kortom: je hebt daadwerkelijk jouw eigen plek ingenomen.

Is het wat voor mij?

Of het bij je past om mee te doen aan dit traject, laat ik je graag zelf ervaren. Op 1 februari ben je van harte welkom bij de Nieuwjaarsworkshop 2019 in Nuenen en op 25 januari is er nog 1 plek vrij in Arhnem. Ook is de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' Op 27 februari in Arnhem heel geschikt om te ontdekken of dit traject bij je past. Je bent van harte welkom. 

Programma

Het programma bestaat uit zes groepsbijeenkomsten. We gebruiken de Tzolkin kalender en creatieve werkvormen zoals schrijven en SoulCollage® om nieuwe inzichten te krijgen en oude patronen te doorbreken. Zo vind je zelf de antwoorden die jou verder helpen op je pad.

Je volgt gedurende de looptijd van dit programma de dagenergie en houdt in je logboek bij hoe het staat met jouw intentie.

Daarnaast wordt je ook individueel begeleid. Jouw persoonlijke intentie voor dit programma bespreek je tijdens het intake gesprek via Skype of telefoon. Daarnaast krijg je een strippenkaart voor extra Skype- of telefonische consulten. Samen houden we de vinger aan de pols via je update per mail voorafgaand aan een bijeenkomst. Je kunt daarin ook je vragen inbrengen voor de komende bijeenkomst.

Dag 1 en 2: Opnieuw geboren worden

Je eigen plek innemen begint bij het begin: jouw geboorte. Je verbind je opnieuw met jouw geboorterecht, bestaansrecht en creatierecht. Je neemt mee wat bij je past en laat achter wat je weerhoudt om jouw eigen plek in te nemen.

Dag 3 en 4: Afstemmen op jezelf

We leren al vroeg in ons leven om af te stemmen op onze omgeving: doe ik het goed, hoor ik erbij, mag ik er zijn? Je neemt je eigen plek in door opnieuw afstemmen op jezelf, op jouw verbinding met je eigen wijsheid en je hoger zelf. Zo creëer je de voorwaarden om vanuit jouw eigen plek met gemak te delen wat je te geven hebt.

Dag 5 en 6: Je talent en gave delen

Wat heb je meegekregen? Je hebt een enorme bron aan talenten waaruit je kunt putten. Het is je tweede natuur om ze te gebruiken. Toch heb je niet altijd gemakkelijk toegang tot deze bron. We openen de poort tot jouw talenten zodat je ze kunt doorgeven vanuit jouw eigen plek. Gewoon door te zijn wie je bent.

Zomerstop of vierdaagse

In de zomer heb je twee opties: je kiest voor een zomerstop om alles wat je hebt beleefd en geleerd de ruimte te geven en te laten bezinken. Of... je maakt jouw jaar compleet door deel te nemen aan de vierdaagse workshop met je levenspad: Sleutels voor persoonlijk leiderschap. Daarin krijg je de handvatten aangereikt om de regie te nemen over je werk, carriëre, persoonlijke ontwikkeling. Jouw persoonlijke handvatten om richting te geven aan je leven, elke dag opnieuw. Kies je voor de zomerstop, dan kun je ook een ander jaar apart deelnemen aan deze vierdaagse. 

Planning

Voorbereiding

Startcursus Tzolkin als kompas:

 • 24 mei Amsterdam
 • 26 juni Arnhem

Bijeenkomsten

- Groep 2019: 3 april, 8 mei, 5 juni, 11 september, 2 oktober, 6 november

- Groep 2019/2020: vrijdag 20 september, 18 oktober, 15 november 2019, 10 januari, 7 februari, 20 maart

Optie voor beide groepen: vierdaagse in de zomer

 • 14 - 17 augustus 2019
 • 18 - 21 augustus 2019

Praktisch

Tijden: 10.00 – 16.00

Locatie: Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG, Velp (Gld). 

Maximaal aantal deelnemers: 8

Meld je aan voor 1 juli en betaal 907,- daarna 1.007,-

 • inclusief: intake, Tzolkin en SoulCollage® materiaal, 3 persoonlijke consulten.
 • exclusief Startcursus Tzolkin als kompas.
 • gratis extra: 5 rondes online cursus met de dagenergie tijdens de looptijd van de groep.

Dagenergie

22 mei 2019

Rode Maan
Rode Maan

Toon 1
Toon 1

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl