Afstemmen op 2024 met de jaarenergie

De jaarenergie brengt je telkens weer nieuwe handvatten om ondanks alle onrust in de wereld een stabiele koers te varen, zonder duwen of trekken. Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

Rode Hemelwandelaar toon 82024 is een nieuwe start in een cyclus van vier jaren. Het is het jaar waarin we energie ontvangen van Rode Hemelwandelaar toon 8 in het Witte Wereldoverbrugger levenspad. Deze jaarenergie geeft energie voor een nieuwe start, voorbij de grenzen van het bekende. Er breekt een nieuwe creatiecylus van vier jaar aan. Dus jouw koers voor de komende vier jaar begint hier. Een jaar om daadwerkelijk stappen te nemen op het pad waarin jij écht gelooft.

Ga je mee op avontuur?

Ook dit jaar is er weer een mooi programma rondom de jaarenergie. We gaan samen ontdekkingen doen. Daar gaat de Rode Hemelwandelaar als ontdekkingsreiziger ons zeker bij ondersteunen. 

Is de dagenergie in de Dreamspell telling voor jou gesneden koek en ben je op zoek naar verdieping? Dan ben je van harte welkom bij een speciale editie van de e-Creatiecursus. Laat je stap voor stap meevoeren in de flow van het Witte Wereldoverbrugger jaarpad in alle Tzolkin tellingen. Ze ondersteunen jou elk op hun eigen manier bij jouw intentie voor het nieuwe jaar.

Er is een individueel deel waarvoor je per mail instructies ontvangt en een gezamelijk deel waarin we vier keer bijeenkomen via Zoom om te verdiepingen en ervaringen te delen.

Creatiedriehoek Witte Wereldoverbrugger levenspadDrie rondes, vier zoomsessies

We beleven de jaarenergie en het hele Witte Wereldoverbrugger jaarpad tussen 25 december - 23 februari in alle Tzolkin tellingen. We ontmoeten elkaar tijdens vier verdiepende zoom sessies.

  • woensdag 27 december: Introductie ronde 1 en intentie neerzetten
  • vrijdag 5 januari: terugblik ronde 1 en vooruitblik ronde 2
  • zaterdag 27 januari: terugblik ronde 2 en vooruitblik ronde 3
  • vrijdag 23 februari: terugblik ronde 3 en afsluiting

Tijd: 9.30 - 10.30 (of je kijkt de opname terug via de online cursusomgeving)

Voor wie?

Ik ga ervan uit dat je bekend bent met de dagenergie en die al geruime tijd volgt. Daarover krijg je in dit programma geen extra dagelijkse uitleg. Je hoeft geen specifieke voorkennis over de andere tellingen te hebben. Al doende en via het cursusmateriaal leer je hoe het werkt.

Wat heb je nodig?

creatiekaartenWe werken in dit programma met:

  • de Maya wijsheid creatiekaarten (1e of 2e druk). Daarmee doe je elke ronde een dagelijkse intuïtieve (korte) schrijf(be)oefening. 
  • Een (helemaal leeg) Maya wijsheid logboek en/of eigen schrift (als je van wat meer schrijfruimte houdt).

Heb je de kaarten en het logboek nog niet in huis, bestel ze dan snel, voordat de kerstdrukte aanbreekt.

Praktisch

  • Je kunt live meedoen of op jouw eigen tijd inloggen via de online cursusomgeving, de zoom opnames terugkijken en aanvullend materiaal downloaden.
  • Je houdt het hele jaar toegang tot de online cursusomgeving.
  • Deelname: 137,- (Deelnemers aan het Heilige Nachten programma van Karin Haanappel ontvangen na aanmelding uiterlijk op 5 januari bericht over gratis deelname aan de online workshop Jaarenergie 2024 op 6 januari.)

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je betaling via mail (check je spambox mocht je niets ontvangen) en in een aparte mail ontvang je het startdocument met verdere instructies voor je deelname. Je kunt dus direct na aanmelding van start met de voorbereidingen.

Naam:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl