De reis van je leven 

Samen groeien bergDe reis van je leven is een persoonlijke reis die je maakt onder begeleiding per mail. Alle twintig levenspaden helpen jou met hun energie stap voor stap in je kracht te komen of blijven. Ze gidsen je om het beste uit jezelf te halen en helpen je overbodige ballast overboord te gooien.

In 'De reis van je leven' slaan we samen de brug van de dagenergie en de levenspaden naar jouw persoonlijke levenspad en levensloop. 

Bij elk levenspad ontvang je een reisdocument met informatie, inspiratie, ondersteuning en kleine opdrachten:

  • Wat heeft dit levenspad jou persoonlijk te brengen?
  • Hoe haal jij het beste uit jezelf deze dertien dagen?
  • Welke dagen in het levenspad zijn voor jou persoonlijke poorten naar verleden of toekomst? Deze dagen zijn extra geschikt om je eigen heelheid te bekrachtigen, belemmeringen uit het verleden los te laten, kracht vanuit de toekomst naar je toe te halen.

Aan het eind van elk levenspad stuur je mij een kort verslag van je ervaringen en eventuele vragen. Daarop krijg je van mij feedback. Ik laat je vanuit de Tzolkin zien wat er speelt, zodat je bewuster kunt kiezen en handelen.

Je maakt de reis per vier levenspaden (52 dagen). Is de Tzolkin voor jou nog nieuw terrein, dan adviseer ik je eerst een of meer rondes van de e-wenscursus te doen.

LET OP! Tijdens deze persoonlijke reis ontvang je geen dagelijkse mails over de dagenergie. Wil je die wel blijven ontvangen, dan meld je je daarvoor apart aan.

VOOR DIT TRAJECT IS TIJDELIJK GEEN PLEK VOOR NIEUWE DEELNEMERS. HEB JE INTERESSE MELD JE DAN AAN VOOR DE INTERESSELIJST: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je al gestart met dit traject, dan kun je je gewoon aanmelden via onderstaande knop.

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl