De reis van je leven 

Samen groeien bergDe reis van je leven is een persoonlijke reis door de levenspaden. Alle twintig levenspaden helpen jou met hun energie om in je kracht te komen of blijven. Ze gidsen je om het beste uit jezelf te halen en helpen je overbodige ballast overboord te gooien.

In 'De reis van je leven' sla je de brug van de dagenergie en de levenspaden naar jouw persoonlijke levenspad en levensloop. 

Voor wie?

Dit programma is voor jou als je een grote stap wilt maken in je ontwikkeling. Het is een vervolg op de online cursus met de dagenergie. Is de Tzolkin voor jou nog nieuw terrein, dan adviseer ik je eerst een of meer rondes van de e-wenscursus te doen. Twijfel je of wil je graag even overleggen of dit programma de juiste keuze is, maak dan een afspraak voor een online intakegesprek.

Wat levert het op?

Deze reis is een proces dat je dichter bij jezelf brengt. Het is een reis die jou niet alleen bewust maakt van dat proces maar je ook een zetje geeft om daadwerkelijk datgene te doen of laten wat past bij jouw intentie.

  • Je merkt dat je meer ontspannen kunt zijn wie je werkelijk bent.
  • Je vergroot je gemak in omgaan met wat er op je pad komt.
  • Je laat oude ballast los en beweegt je vrijer in contact met jezelf en anderen.

Bovendien leer je werken met de energie van de paden zoals ze jou persoonlijk ondersteunen. Daardoor kun je deze reis in een volgende Tzolkinronde zelfstandig voortzetten.

Programma

Een complete reis duurt een hele Tzolkinronde plus 13 dagen. Je maakt deze reis in stappen van zeven levenspaden. Dat is telkens een periode van ongeveer drie maanden. Na zeven paden beslis je verder wilt met de volgende 7 paden. In totaal bestaat de reis dus uit 21 achtereenvolgende levenspaden. Met het 21e pad maak je de cirkel rond. Je eindigt met het pad waarin je bent gestart.

Wat krijg je?

De reis van je leven is een maatwerk traject. Daarom is er geen standaard programma. Bij een ronde van 7 paden krijg je in totaal 3,5 uur persoonlijke begeleiding, in overleg te plannen en besteden. Begeleiding kan in verschillende vormen: online sessies via zoom, live afspraken, schriftelijke feedback of een combinatie daarvan. 

Je ontvangt per serie van 7 paden een reiswerkboek van ongeveer 52 pagina's. Dit is een werkboek met informatie, inspiratie, ondersteuning en kleine opdrachten dat je in deze periode gebruikt om te focussen op:

  • Wat dit levenspad jou persoonlijk kan brengen.
  • Hoe jij het beste uit jezelf haalt deze dertien dagen.
  • Specifieke dagen in het levenspad die voor jou persoonlijke poorten naar verleden of toekomst zijn. Deze dagen zijn extra geschikt om je eigen heelheid te bekrachtigen, belemmeringen uit het verleden los te laten, kracht vanuit de toekomst naar je toe te halen.

Begeleiding

In de eerste sessie (live of online) bespreken we jouw intentie voor het traject en de manier waarop de begeleiding vorm zal krijgen.Tijdens de begeleiding krijg je uitleg over het traject, koppel je jouw ervaringen terug en ontdek je vanuit de Tzolkin kalender bezien wat er speelt, zodat je bewuster kunt kiezen en handelen.

LET OP! Tijdens deze persoonlijke reis ontvang je geen dagelijkse mails over de dagenergie. Wil je die wel blijven ontvangen, dan meld je je daarvoor apart aan.

Deelname: 397,- per serie van 7 levenspaden (ongeveer drie maanden)

Dagenergie

29 september 2023

Blauwe Storm
Blauwe Storm

Toon 5
Toon 5

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl