Vervolgaanbod

vervolgaanbod zonnebloemen

Wil je lichter leven vanuit jouw potentieel? Ontdek wat jouw kwaliteiten, drijfveren en valkuilen zijn en hoe jij optimaal kunt meebewegen op de energie van de dag. Met het vervolgaanbod leer je jezelf én de Tzolkin kalender beter kennen en ga je op ontdekkingsreis in jezelf.

Persoonlijke profielen

Met je persoonlijke profielwerkboekjes heb je een kompas in handen dat je bij de antwoorden in jezelf brengt. Elk profiel helpt je om in je kracht te staan en het beste uit jezelf te halen vanuit een specifieke invalshoek in de Tzolkin.

GEBOORTEPROFIEL kernkwaliteiten en relaties
✮✮ VERJAARDAGSPROFIEL kompas voor je levensjaar
✮✮✮ LEVENSPADPROFIEL groeien op je levenspad

Online cursus leven en groeien met de dagenergie: e-Wenscursus 

Leef en groei met de dagenergie in de Dreamspell telling. Leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 


Workshop Afstemmen op je potentieel 

Je leert hoe je het gereedschap van je je geboortezegel, toon, gids en levenspad dagelijks kunt op een praktische manier die je dichter bij jezelf brengt? Deze dag is als Startcursus geaccrediteerd door Stichting KTNO.

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Maya wijsheid, Velp

Deelname 137,- incl. materiaal, koffie, thee met iets lekkers. Ga naar de agenda voor data of meld je direct aan via het aanmeldformulier.


Workshop Afstemmen op je eigen zaak 

Zodra je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft jouw eigen zaak een eigen energie. In deze themaworkshop, stem je af op deze energie. Zo ontdek je wat jij op dit moment voor je onderneming kunt betekenen en andersom.

Tijd: 13:00 - 17:00

Locatie: Maya wijsheid, Velp

Deelname 97,- incl. workshopmateriaal, koffie, thee met iets lekkers. 

Let op: vermeld bij je aanmelding ook de naam en oprichtingsdatum van je onderneming. Ga naar de agenda voor data of meld je direct aan via het aanmeldformulier.


Nieuwjaarsworkshop 

Aan het begin van het nieuwe jaar staan we rechtstreeks in verbinding met de jaarenergie. In de Nieuwjaarsworkshop krijg je helderheid over je koers. Wat heeft het komend jaar jou persoonlijk te brengen? Hoe maak je optimaal gebruik van de hulpbronnen en wat zijn mogelijke valkuilen? Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. Lees meer

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Maya wijsheid, Velp

Deelname 127,- incl. workshopmateriaal, koffie, thee met iets lekkers. Ga naar de agenda voor data of meld je direct aan via het aanmeldformulier.

Dagenergie

8 mei 2021

Rode Slang
Rode Slang

Toon 2
Toon 2

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl