SoulCollage® inspiratieworkshop - www.mayawijsheid.nl

Afstemmen op je eigen wijsheid

met Maya wijsheid & SoulCollage® 

In een tijd waarin we meer en meer durven vertrouwen op wat we voelen en intuïtief weten, kun je de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Elke kalenderdag heeft specifieke kwaliteiten die je op een praktische manier kunt toepassen om jezelf te coachen en in je eigen flow te komen.

In deze workshop gebruiken we de dagenergie van de Maya Tzolkin kalender om af te stemmen op jouw innerlijke wijsheid. Vervolgens laat je op magische wijze de stem van je ziel spreken door met tijdschriftafbeeldingen je eigen SoulCollage® te maken. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. Iedereen kan het!

257 Dag buiten de tijdDe eerstvolgende workshop valt op een bijzondere dag: 25 juli Dag buiten de tijd, Gele Ster toon 12. Het is de dag voordat het nieuwe Maya zonnejaar start. Een dag om stil te staan bij oud-en-nieuw. Een dag om af te stemmen op wat geweest is in afgelopen zonnejaar en wat gaat komen in het nieuwe zonnejaar. Een perfecte dag om met de energie van kunstzinnigheid (Gele Ster) inzicht en overzicht te krijgen en samen te komen met gelijkgestemden (toon 12).

Nieuwsgierig? Download alvast de Maya wijsheid app om de dagenergie te volgen.

facilitator logo slogan H2v1 2 LR

Praktisch

Datum: 25 juli DAG BUITEN DE TIJD.

Tijd: 9:30 - 16:00, inloop vanaf 9:15.

Programma 25 juli:

  • Workshop bij Home of Zen 9:30 - 12:30, 
  • EXTRA: Na afloop van de workshop gaan we naar het naastgelegen park Angerenstein voor een relaxt vervolg. Neem kleden en picknick mee om samen te delen en voor een vervolg op het ochtendprogramma.

Locatie: Arnhem, Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem. Goed bereikbaar vanaf Station Arnhem of Arnhem Velperpoort, gratis parkeren.

Deelname 47,- inclusief cursusmateriaal, koffie, thee met iets lekkers. Breng je eigen picknick mee om te delen.

Aanmelden

 

Dagenergie

9 februari 2023

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl