'Afstemmen op je potentieel'

sunflower 3536155 640In deze workshop krijg je praktische handvatten om dichter bij jezelf te komen en word je bewuster van jouw potentieel en dat van anderen.

Na de workshop kun je de Tzolkin kalender zelfstandig gebruiken om in je dagelijks leven én op belangrijke momenten keuzes te maken en te handelen vanuit je eigen kracht en wijsheid.

Ook krijg je handvatten om anderen (nog) meer te erkennen in hun eigen kracht en de wijsheid van de ander aan te sprekenen in samenwerking, relaties en begeleiding.

Je legt deze dag een stevige basis om zelfstandig te werken met de Tzolkin. In de groep ervaar je de krachtige energie van de zegels, tonen en je eigen levenspad. Je combineert denken, voelen en ervaren tot een waardevol kompas voor lichter leven.

keurmerk KTNO

Inhoud

De cursus geeft kennis, inzicht en bewustwording op over jouw potentieel. Na de cursus kun je:

• ervaringen in het dagelijks leven verbinden aan de dagenergie en de levenspaden;
• ervaringen in het persoonlijk leven verbinden aan je kernkwaliteiten en creatiekracht van je geboortedag en levenspad.
• zelfstandig werken met de DNAfirmaties bij de 20 zegels als instrument voor zelfheling en harmonisering.

Opzet

cover tzolkin levenspadenboek

Tijdens deze dag ontvang je een map met handouts en werkbladen. Schaf zelf vooraf aan: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en download gratis de Maya wijsheid app als hulpmiddel bij het boek. Neem zelf je lunch mee¹.

Data

  • zo 23 februari 
  • zo 17 mei 

Locatie: bij De Spiraal, Burggraaf 26, 7371 CX Loenen (Gld)

Deelname 137,- inclusief cursusmateriaal, koffie en thee.

Bij beide locaties gratis parkeren in de omliggende straten. Velp: bereikbaar met openbaar vervoer via Station Arnhem CS en bus 1 (2 min lopen) of Station Velp (10 min lopen). Loenen: bereikbaar met openbaar vervoer via Station Dieren of Apeldoorn en bus 42 (6 min lopen).

Dagenergie

22 februari 2020

Rode Slang
Rode Slang

Toon 4
Toon 4

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl