'Afstemmen op je potentieel'

Startcursus*

sunflower 3536155 640Weet jij hoe je je geboortezegel, toon, gids en levenspad dagelijks kunt gebruiken als kompas voor je leven? Niet alleen door erover te lezen, maar op een praktische manier die je dichter bij jezelf brengt?

Deze dag krijg je de basiskennis aangereikt over de Tzolkin kalender en ervaar je praktische tools waarmee je jouw potentieel aanboort. Je combineert denken, voelen en ervaren tot een waardevol kompas voor lichter leven.

Je legt een stevige basis om dagelijks zelfstandig te werken met de Tzolkin kalender als kompas. In de groep ervaar je de krachtige energie van de zegels, tonen en levenspaden.

* Deze workshop vervangt vanaf juli 2019 de Startcursus Tzolkin als kompas. Certificaten voor de Startcursus blijven gewoon geldig.

keurmerk KTNO

Inhoud

De cursus geeft kennis, inzicht en bewustwording op over jouw potentieel. Na de cursus kun je:

• ervaringen in het dagelijks leven verbinden aan de dagenergie en de levenspaden;
• ervaringen in het persoonlijk leven verbinden aan je kernkwaliteiten en creatiekracht van je geboortedag en levenspad.
• zelfstandig werken met de DNAfirmaties bij de 20 zegels als instrument voor zelfheling en harmonisering.

Door het geleerde op deze manier te integreren in het dagelijks leven ga je steeds bewuster vanuit eigen kracht en wijsheid kiezen, handelen en creëren. Van daaruit kun je anderen nog beter erkennen in hun eigen kracht en wijsheid en daarmee hun zelfhelend vermogen aanspreken.

Opzet

cover tzolkin levenspadenboek

Tijdens deze dag ontvang je een map met handouts en werkbladen. Schaf zelf vooraf aan: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en download gratis de Maya wijsheid app als hulpmiddel bij het boek. Neem zelf je lunch mee¹.

Data

  • vrij 24 mei in Amsterdam.¹ 
  • wo 26 juni in Velp. 
  • vrij 13 september in Velp

Deelname 137,- inclusief cursusmateriaal, koffie en thee.

1. Centrum de Roos in Amsterdam heeft een fijn theehuis waar je kunt lunchen. Het is op deze locatie niet toegestaan in de cursusruimte of in het theehuis zelfmeegebrachte consumpties mee te nemen. Je eigen lunch gebruiken kan natuurlijk wel tijdens een wandeling in het Vondelpark, de 'voortuin' van Centrum de Roos.

Dagenergie

27 juni 2019

Rode Slang
Rode Slang

Toon 11
Toon 11

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl