'Afstemmen op je potentieel'

sunflower 3536155 640In deze workshop krijg je praktische handvatten om dichter bij jezelf te komen en word je bewuster van jouw potentieel en dat van anderen.

Na de workshop kun je de Tzolkin kalender zelfstandig gebruiken om in je dagelijks leven én op belangrijke momenten keuzes te maken en te handelen vanuit je eigen kracht en wijsheid.

Ook krijg je handvatten om anderen (nog) meer te erkennen in hun eigen kracht en de wijsheid van de ander aan te sprekenen in samenwerking, relaties en begeleiding.

Je legt deze dag een stevige basis om zelfstandig te werken met de Tzolkin. In de groep ervaar je de krachtige energie van de zegels, tonen en je eigen levenspad. Je combineert denken, voelen en ervaren tot een waardevol kompas voor lichter leven.

keurmerk KTNO

Inhoud

De cursus geeft kennis, inzicht en bewustwording op over jouw potentieel. Na de cursus kun je:

• ervaringen in het dagelijks leven verbinden aan de dagenergie en de levenspaden;
• ervaringen in het persoonlijk leven verbinden aan je kernkwaliteiten en creatiekracht van je geboortedag en levenspad.
• zelfstandig werken met de DNAfirmaties bij de 20 zegels als instrument voor zelfheling en harmonisering.

Opzet

cover tzolkin levenspadenboek

Schaf zelf vooraf aan: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en download gratis de Maya wijsheid app als hulpmiddel bij het boek.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen aan de workshop via Zoom.us. Je kunt deze workshop dus vanuit huis volgen. Het aantal deelnemers is beperkt. We kunnen elkaar zien en horen en zelfs in subgroepjes overleggen en opdrachten uitvoeren.

Data

  • zo 13 september - tijd: 10.00 - 16.00 en een extra Vraag & Antwoord sessie op zo 4 okt van 14.00 - 15.30
  • Locatie: ONLINE via zoom, dus vanuit je eigen huis te volgen.

Deelname 137,- inclusief cursusmap. Deze ontvang je vooraf per post.

Dagenergie

13 augustus 2020

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 7
Toon 7

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl