creatiekaartenTraining Tzolkin als kompas 2 

De training Tzolkin als kompas 2 is een verbreding en verdieping van hetgeen is aangeboden in  Tzolkin als kompas 1. Deze training ondersteunt je om een eigen vorm van werken met de Tzolkin te creëren.

logoktno

De Startcursus en vervolgtrainingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KNTO) en wordt door diverse beroepsorganisaties erkend als nascholing.

Inhoud

 De training bestaat uit vier bijeenkomsten waarin je:

  • aanvullende kennis en handvatten krijgt aangereikt als vervolg op training 1,
  • jouw praktijkervaringen met de Tzolkin presenteert en evalueert,
  • een eigen manier van werken met de Tzolkin ontwikkelt.

Opzet

Het certificaat voor de training Tzolkin als kompas 1 geeft samen met minimaal een half jaar praktijkervaring, een professionaliseringsdag en een verdiepingsworkshop toegang tot de training Tzolkin als kompas 2.

De training bestaat uit vier bijeenkomsten. Daarnaast volg je de online e-Creatiecursus tijdens de looptijd van de training (3 rondes van 13 dagen) en houdt een logboek bij. Van je ervaringen maak je een kort verslag waarop je feedback krijgt van de trainer.

Schaf zelf vooraf aan: Maya wijsheid creatiekaarten. Bij aanvang van de training ontvang je een werkboek met niet eerder uitgegeven materiaal, opdrachten en werkbladen. Deelname aan de e-creatiecursus die loopt tijdens de trainingsduur is bij de training inbegrepen. Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor koffie, thee, lekkers en fruit.

Data

8 februari, 1 en 29 maart, 10 mei 2019 in Velp. Deelname: 527,-

Professionaliseringsdagen: data volgen. Lees meer

Dagenergie

27 juni 2019

Rode Slang
Rode Slang

Toon 11
Toon 11

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl