waterfall 828948 640

Afstemmen op je eigen wijsheid 

In deze workshop gebruik je de dagenergie om de brug te slaan van denken naar voelen, van hoofd naar hart en ziel, en van kennis naar jouw eigen wijsheid.

Voor wie?

Ben je geraakt door de dagenergie, nieuwsbrieven, blogs. Nieuwsgierig om meer te ervaren van deze bijzondere wijsheid om zo de brug te slaan naar jouw eigen wijsheid? Dan is deze inspirerende workshop voor jou! 

Voorkennis over de Tzolkin kalender is voor deze workshop niet nodig. Als je wel veel kennis hebt is dat ook prima. Het gaat namelijk niet over kennis in deze workshop, maar over jouw eigen wijsheid. En over hoe je de Tzolkin voor jou kan laten werken om precies die wijsheid in jezelf aan te boren die je nu nodig hebt en waar je misschien nét niet bij kunt.

Je werkt met een persoonlijke vraag of een thema dat voor jou actueel is en waarover je graag helderheid en aanwijzingen zou krijgen. Je laadt je zelf op met inspiratie, nieuwe inzichten en kunt verbonden met jezelf weer verder op je pad. Iedereen kan het!

Inhoud

Elke kalenderdag heeft specifieke kwaliteiten die je op een praktische manier kunt toepassen om jezelf te coachen en in je eigen flow te komen. Via de dagenergie maak je rechtstreeks verbinding en sla je de brug tussen universele wijsheid en jouw eigen wijsheid.

Door wie?

Deze krachtige en inspirerende workshops worden georganiseerd en verzorgd door Maya wijsheid facilitators op verschillende plekken in het land. Geplande data en locaties vind je in de AGENDA. Klik op de link in de agenda voor meer informatie en aanmelden bij de desbetreffende facilitator.

Je kunt de facilitators ook benaderen als je zelf een groep hebt voor een workshop of als je je wilt aanmelden voor een workshop op een nader te plannen datum.

Gelderland

Dieren – Nicole Boeijink

Foto Nicole Boeijink

Met AtelierHartKompas nodig ik jou uit om je connectie met je Natuurlijke Zelf te herontdekken en te helen. Je Natuurlijke Zelf kennen helpt je vol vertrouwen en verbonden midden in het leven te staan zodat je licht vol kan schijnen en jij je plek in kan nemen. De wijsheid van de Tzolkinkalender, natuurcoaching, krachtvoorwerpen maken, kaartopstellingen, mantra’s en de helende klanken van mijn harp zijn elementen die ik gebruik. Samen creëren we een veilige bedding voor jouw ontdekkingsreis waar nieuwsgierigheid, plezier, diepgang en liefdevolle aandacht centraal staan.

  

Rumpt - Paulette van Hezik

Foto Paulette van Hezik Vanuit Coeurage, gevestigd in een oude inspirerende boerderij gesitueerd tussen fruitbomen en paarden, begeleid ik mensen die het verlangen hebben om vanuit authenticiteit hun mooiste leven te leven. Op deze magische ontdekkingsreis van leiderschap en transformatie spiegelt het paard onze kracht en de patronen die ons nog hiervan afhouden. Mijn andere passie, de Tzolkin Dreamspellkalender brengt je in contact met je authentieke kwaliteiten, zodat je je kan herinneren wie jij ten diepste bent en mag zijn! Ik ben altijd nieuwsgierig wat de combinatie van oude wijsheid, de paarden als boodschappers naar bewustzijn en mijn onbevangen, vernieuwende energie jou kan brengen.

 

Warnsveld – Marinda van Hierden

Foto Marinda van HierdenAls een creatieve generalist en schildensysteem coach heb ik inmiddels een grote schatkist vol lichte, speelse, inspirerende, inzicht gevende, activerende, helende, krachtige, magische en zingevende tools en methodes. Zie mij als een luisterende ruggensteun, een bevlogen coach en inspirator. Een facilitator die jouw essentie verbindt met nog niet zichtbare en onbewuste schakels. Jij hebt, jouw groep, jouw team, jouw relatie heeft een ontwikkelvraag, een probleem, een droom. Ik geloof in jouw, jullie wijsheid, creatiekracht en zelfhelend vermogen. Ik heb systemische werkvormen, coaching, mayawijsheid, hypnotherapie, beeldtaal en/of SoulCollage®️ kaarten. Ik laat me graag uitnodigen…

Noord Brabant

Boxmeer – Ans van Summeren

Ans6j9x4e0

Maya wijsheid trainer/facilitator, natuurgeneeskundig therapeut, enneagram integratiekunde coach, orthomoleculair therapeute i.o., verpleegkundige np. Bij mij mag je jezelf zijn. Ik luister zonder oordeel. Ik spiegel en reflecteer. Ik stel intuïtief vragen, soms van de hak op de tak. Altijd gericht op de kern; daar waar jij kunt, wilt en mag zijn wie je bent. Inzichten en helderheid ontstaan.

 

Hank – Anita van Bommel

Anita mayawijsheid

Mag ik je helpen met het jezelf beter leren kennen, het verwezenlijken van je dromen en lichter leven? Als Dromenvanger help ik je met je (online) zichtbaarheid, het jezelf beter leren kennen, het verwezenlijken van je dromen en lichter leven. Ik ben altijd op zoek naar en alert op hoe verschillende methodes elkaar kunnen versterken. Ik geloof in het goede van twee werelden: de wereld waarin we leven en de spirituele wereld. Naast Mayawijsheid gebruik ik vooral de human impactgame TweeKracht om te zien waar jij energie van krijgt: 1+1=3.

Hooge Mierde - Janneke Vollebergh

 

Uden – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto HettyMayawijsheid is een passie van mij. Een passie die ik graag combineer met een andere passie van mij: klankschalen. Daar ligt mijn gave en kracht, het verbinden van de Maya kalender met klank. Iedereen heeft zijn eigen plek in de Maya kalender. Graag laat ik het je voelbaar worden en resoneren door middel van mijn klankschalen en met kristallen voor extra ondersteuning. Deze combinatie: Maya wijsheid, klankschalen en kristallen kan je helpen om je eigen plek in de Maya kalender eigen te maken en het laten integreren in je leven.

 

Noord-Holland

Amsterdam – Petra van Dieren

Foto Petra van DierenAls ervaren coach en facilitator ben ik jouw gids op een reis van diepgaande ontdekking en transformatie. Mijn benadering is elegant, nieuwsgierig, en magisch, doordrenkt met integriteit en zorgvuldigheid. Ik breng warmte en speelsheid in elke sessie, waardoor mensen zich gedragen voelen terwijl ze groeien. Mijn sessies bieden bevestiging en voeding voor persoonlijke ontwikkeling, en ze begeleiden deelnemers naar een staat van flow en bewustzijn. Ik deel niet alleen mijn kennis, maar ook een diepgaande passie voor de ontdekkingsreis van het leven.

 

Overijssel

Steenwijk – Geke Wagensveld

Geke WagensveldIn mijn praktijk voor zelfbewuster leren leven gebruik ik de Tzolkin als (zelf) coach instrument in combinatie met de de Egyptische healingmethode en Touch of Matrix®. Door middel van trainingen, workshops en individuele sessies help ik jou om blokkades op te heffen, verbindingen te herstellen en de energie weer te laten stromen in alle aspecten van je leven. Zo komt er een betere balans op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Deze methodieken zet ik zowel individueel als in groepen in.

 

Zalk – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deventer – Gerda Ippel

 

Utrecht

Polsbroekerdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zuid-Holland

Hillegom – Petra Meiburg

Foto Petra MeiburgMet behulp van de informatie uit de Maya Tzolkin-kalender help ik jou om weer letterlijk en figuurlijk in beweging te komen als je vastloopt. Zodat je weer energie krijgt en doet wat je echt wilt in je leven. Je ervaart weer meer verbinding met jezelf, met wie jij in wezen bent. Het werken met Maya wijsheid combineer ik met coaching binnen óf buiten in de natuur, familie-opstellingen, energetisch werk en SoulCollage®. Op mijn agenda staan regelmatig Maya Inspiratie Wandelingen die ik organiseer in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

 

 

 

's Gravenzande - Nicoline Nieuwenhuizen

 

Oegstgeest - Angélique van der Zijden

Angelique van der Zijden Veelzijdig Ontwikkelen Coaching Training 50 kopie

Graag begeleid ik je met behulp van de Maya Tzolkin Dreamspell-kalender op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik op een veelzijdige manier waarbij lichaamsgericht werk, systemische ervaringsoefeningen (opstellingen), NLP (hoe praat jij met jezelf), werken met SoulCollage® en het ondersteunen van jouw emoties met essentiële oliën elkaar afwisselen. De ene keer werk ik met de ene tool en de andere keer met een van de andere tools. Heb je een verzoek om met behulp van één van de tools uit mijn gereedschapskoffer de kalender voor je te laten werken dan kan dat natuurlijk.

 

België

Kapellen – Petra Elberse

Foto Petra ElberseVanuit Joia & Vida draag ik bij aan jouw welzijn en in verbinding komen met jezelf. O calor humano of de menselijke warmte vormt daarbij de basis voor een kleurrijk en vervuld leven. Via integrale yogalessen, Maya wijsheid en Soulcollage®gatherings ondersteun ik je om zo meer vanuit je vrouwelijke energie te stralen. Er ontstaat meer flow om moeiteloos te leven en te creëren. Hoe zou het voor jou zijn om je meer te verbinden en af te stemmen op je innerlijke wijsheid? Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen in je ontdekkingsreis met Maya wijsheid.

 

Zelf facilitator worden?

Ben je werkzaam als professioneel begeleider van anderen in hun ontwikkeling en heb je interesse om zelf facilitator te worden? Hier vind je meer informatie over de facilitatortraining.

 

 

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl