waterfall 828948 640

Afstemmen op je eigen wijsheid 

In deze workshop gebruik je de dagenergie om de brug te slaan van denken naar voelen, van hoofd naar hart en ziel, en van kennis naar jouw eigen wijsheid.

Voor wie?

Ben je geraakt door de dagenergie, nieuwsbrieven, blogs. Nieuwsgierig om meer te ervaren van deze bijzondere wijsheid om zo de brug te slaan naar jouw eigen wijsheid? Dan is deze inspirerende workshop voor jou! 

Voorkennis over de Tzolkin kalender is voor deze workshop niet nodig. Je werkt met een persoonlijke vraag of een thema dat voor jou actueel is en waarover je graag helderheid en aanwijzingen zou krijgen. Je laadt je zelf op met inspiratie, nieuwe inzichten en kunt verbonden met jezelf weer verder op je pad. Iedereen kan het!

Inhoud

Elke kalenderdag heeft specifieke kwaliteiten die je op een praktische manier kunt toepassen om jezelf te coachen en in je eigen flow te komen. Via de dagenergie maak je rechtstreeks verbinding en sla je de brug tussen universele wijsheid en jouw eigen wijsheid.

Door wie?

Deze krachtige en inspirerende workshops worden georganiseerd en verzorgd door Maya wijsheid facilitators op verschillende plekken in het land.  

Geplande data en locaties vind je in de AGENDA. Klik op de link in de agenda voor meer informatie en aanmelden bij de desbetreffende facilitator.

Zelf facilitator worden?

Ben je werkzaam als professioneel begeleider van anderen in hun ontwikkeling en heb je interesse om zelf facilitator te worden, meld je dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan om op de hoogte gehouden te worden van de facilitatortraining die begin 2022 van start gaat.

Dagenergie

25 oktober 2021

Blauwe Adelaar
Blauwe Adelaar

Toon 3
Toon 3

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl