Teamworkshop 

team 3826559 640Elk team heeft zijn eigen unieke kracht en potentieel. Als je deel uitmaakt van een team, haalt dat het beste in jezelf naar boven. Samen ben je meer dan de som der delen. Hoe zorg je ervoor dat je een krachtig team bent en blijft? Wat kan ieder daaraan bijdragen en hoe blijf je bij jezelf? Welke rol hebben jullie samen en ieder afzonderlijk in dit team? 

In de maatwerk Teamworkshop vind je samen met jouw geliefde, samenwerkingspartner of familie antwoorden in jezelf met de Tzolkin kalender en SoulCollage® als instrument. Ze wijzen je de weg naar je eigen antwoorden, brengen helderheid en geven energie aan jullie gezamenlijke groeiproces.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt als je als geliefden, samenwerkende partners of op een andere manier een team vormt en samen een stap vooruit wilt maken. Ieder is bereid om daaraan vanuit eigen kracht zijn of haar bijdrage te leveren. Ieder kent zijn of haar eigen geboortezegel- en toon, en volgt de dagenergie.

Inhoud

In deze maatwerk workshop onderzoeken we samen hoe jullie ieder afzonderlijk bijdragen aan het gezamenlijke potentieel. Welke hulpbronnen staan jullie vanuit de Tzolkin ter beschikking en welke valkuilen vragen om erkenning, zodat jullie samen een krachtig team vormen. 

De workshop is exclusief voor jouw team. Je bereidt je voor op de workshop door een gezamenlijke ontwikkelvraag met korte toelichting op papier te zetten, samen met jullie geboortedata en eventueel andere belangrijke data zoals trouwdatum, oprichting van de samenwerking of onderneming. Op basis van deze vraag en de opgegeven data bereid ik de inhoud van de workshop voor.

Praktisch

De basis voor deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten van een halve dag voor 2 - 4 personen. 

Wil je meer informatie of direct aanmelden? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 026-8400610.

Dagenergie

29 oktober 2020

Witte Tovenaar
Witte Tovenaar

Toon 6
Toon 6

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl