IMG 1792 scaled 2Geke Wagensveld

Maya wijsheid trainer

Wat is je geboortezegel, -toon en levenspad?

Mijn geboortezegel is Rode Hemelwandelaar, toon 11. Deze valt in het levenspad Blauwe Nacht. Dat is dus mijn levenspad. Kin 193 in de Tzolkin kalender.

Wat is je professionele achtergrond?

Mijn achtergrond ligt in de zorg waar ik als verpleegkundig begeleider werkte met en voor mensen met een verstandelijke beperking. Na de lerarenopleiding Verpleegkunde werd ik praktijkopleider en begeleidde ik gedurende zo’n twintig jaar studenten en werkbegeleiders en gaf ik trainingen in de zorg.

Inmiddels werk ik al weer een aantal jaren in mijn eigen praktijk als bewustzijnscoach en Touch of Matrix® therapeut. Ik gebruik met name de Tzolkin & Touch of Matrix® als instrument om bewustzijn en potentieel te ontwikkelen. Ook verzorg ik als Mayawijsheid facilitator & trainer onder andere de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' en de jaartraining 'Tzolkin als kompas'.

Hoeveel Tzolkinrondes heb jij je logboek bijgehouden?

Het was eind oktober 2015 toen ik zelf voor het eerst de online cursus Leven en groeien met de dagenergie bij Mayawijsheid ging doen. De eerste drie rondes van 260 dagen Dreamspell Tzolkin dagenergie, dus drie maal twintig levenspaden hield ik bij in de Mayawijsheid logboekjes. Later in mijn eigen schriftjes, agenda en notebooks. Inmiddels doe ik dat in een digitaal dagboek. Dat zijn zo’n tien rondes in een tijdsbestek van zeven jaar. En ik schrijf nog steeds…

Waarvan maakt het bijhouden van je logboek je bewust?

Dat toeval niet bestaat! Ik kan me nog steeds oprecht verbazen en verwonderen over de natuurlijke samenhang die ik steeds meer zie tussen dagen, golven en thematiek in mijn eigen leven én dat van anderen.

Wat brengt het je of heeft het je gebracht om een logboek bij te houden?

Mijn logboeken brengen me bewuste verbinding met en reflectie op de (dag)energie. En hoe de dagenergie inwerkt op mijzelf en anderen. Ik zie patronen, herhalingen en grotere cycli in de tijd gekoppeld aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in het kader van een Tzolkin als Kompas opleidingsdag eens één levenspad eruit lichtte en deze tien rondes ging bekijken werd ik me bewust van de groeispiraal. Zo werkte ik in ronde 1 nog als kwaliteitsmedewerker en trainer in de zorg, ronde 2 was ik uit dienst en bezig mijn onderneming te startten, ronde 3 was mijn praktijk net een feit …en in de 10e ronde verzorgde ik als Maya wijsheid trainer een workshop die ik in de eerste ronde nog als deelnemer volgde.

Wat zou je nooit opgemerkt hebben zonder logboek om op terug te vallen?

Afgelopen week nog kreeg ik een berichtje van een klant die me meldde graag weer een afspraak te maken omdat een oud thema zich weer meldde en ze daar nu aan toe was om een laagje dieper te kijken. Toen ik in mijn agenda keek wanneer we de vorige sessie hadden was dat precies 9 maanden ervoor. Een Tzolkin ronde geleden dus.

 

Integreer de dagenergie in je leven

cover pakket boek en logboekenMet de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender.

Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Elke 52 dagen kun je instappen. Je doorloopt dan vier levenspaden en ontvangt een startdocument met uitleg en vervolgens elke dag een inspiratiemail.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl