Cirkel van wijsheid online 2024 - 13 Nieuwe manen

Maanfasen 350 x 200

In de Cirkel van wijsheid 2024 krijg je handvatten om de koers die jij dit jaar wilt varen te blijven voeden. Daarbij volgen we de 13 Nieuwe manen die we in 2024 beleven en werk je met jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing: je levenspad.

Nieuwe maan is een echte creatiemaan die het begin van een gloednieuwe maancyclus markeert. Daarom planten we een heel jaar lang tijdens de geboorte van de nieuwe maan de zaadjes van onze dromen, zodat ze kunnen meegroeien met de maan. Hoe je dat doet, hangt af van jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing, het levenspad waarin jij bent geboren. En daarmee ga je werken in dit programma.

Voed je met de Creatiekracht van 13 Nieuwe Manen

In programma laten we ons - geheel in lijn met de Rode Hemelwandelaar jaarenergie van 2024 - stap voor stap inspireren en voeden. Samen zijn we spirituele ontdekkingsreizigers, de voeten van de hemel op aarde. Elke nieuwe maan focussen we op de bijbehorende toon en wat die voor jou persoonlijk betekent. 

Door mee te doen aan dit programma ontwikkel je je bewustzijn over jouw creatiekracht en de 13 tonen van creatie van de Tzolkin kalender. Je versterkt je intuïtie en eigen wijsheid en bent alerter op de signalen die op je pad komen. Zo kun je gemakkelijker keuzes maken in lijn zijn met wie je werkelijk bent en wat je echt gelukkig maakt.

Hoe werkt het?

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een link naar de online cursusomgeving die zich in de loop van het jaar zal vullen met materiaal.

Telkens aan de vooravond van Nieuwe Maan ontvang je nieuw inspirerend materiaal om je af te stemmen op de komende Nieuwe Maan en de manier waarop jij de energie daarvan kunt gebruiken. In de online cursusomgeving vind je een inspirerende tekst en een video of audiocoaching. Soms is er een live zoom sessie waaraan je kunt deelnemen. Andere keren is het materiaal vooraf opgenomen. Of er een Live Zoom sessie zal zijn, hoor je telkens een maan(d) van te voren.

De online omgeving is een heel jaar toegankelijk: vanaf je aanmelding tot de eerste Nieuwe maan in 2025. 

Nieuwe Maan 2024

Hoewel de maan tijdens deze fase voor ons op aarde niet te zien is, geeft de energie ervan je een heldere kijk op je verlangens en intenties. Nieuwe maan is een krachtig moment om vooruit te kijken, plannen te smeden en nieuwigheden uit te nodigen in je leven.

 • Ansichtkaart 13 tonen(13 december 2023 - toon 1: De eerste stap)
 • 11 januari - toon 2: Uitdaging, evenwicht
 • 9 februari - toon 3: Beweging, actie
 • 10 maart - toon 4: Vorm, begrenzing
 • 8 april - toon 5: Bekrachtiging
 • 8 mei - toon 6: Gelijkheid regelen
 • 6 juni - toon 7: Afstemmen
 • 6 juli - toon 8: Harmoniseren
 • 4 augustus - toon 9: Intentie realiseren
 • 3 september - toon 10: Manifesteren
 • 2 oktober - toon 11: Bevrijden, vrijgeven
 • 1 november: toon 12: Essentie, begrijpen
 • 1 december: Toon 13: Voleinding, bestemming
 • 30 december: toon 1: De eerste stap

De deur staat voor je open om de eerste stap te nemen. 

Aanmelden kan tot en met 8 februari, vlak voor de volgende Nieuwe maan en de eerste live zoom sessie op 10 februari.

Aanmelden

Deelname 397,-

BELANGRIJK! Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van je betaling per mail en een tweede mail met praktische informatie. Komt een van beide mails in je spambox terecht, voeg dan de afzender toe aan je adresboek om vervolgmails als reguliere mail te ontvangen.

AANMELDEN VOOR DIT PROGRAMMA IS INMIDDELS NIET MEER MOGELIJK

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl