Maya wijsheid voor je levensreis - het Tzolkin levenspadenboek

het Tzolkin levenspadenboek

   

Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek door Elvira van Rijn met collages van Geertje Mol en zegelillustraties van Patricia Mooren

1e druk 2014, 2e druk 2020

Afmeting: 21x21 cm

Inhoud: 192 pagina's

Uitgeverij: A3 boeken

Prijs: € 29,50

"Wat een prachtig boek, echt een aanwinst met een schat aan wijsheid zo mooi weerspiegeld door de mensen die geboren zijn op al die verschillende levenspaden."

"Ontroerend mooi! En heel inspirerend. Dank daarvoor. Ik lees er elke dag in. Het voelt een beetje als een verslaving, maar wel een fijne."

"Wat een inspirerend boek. Zowel de tekst als de afbeeldingen. Er is nog geen dag dat ik er niet in gelezen heb. Echt een aanrader voor meer zelfkennis, inzicht in situaties in je leven, als naslagwerk voor coaches. En door de bijzondere verzen over de energie van de dag kun je heel makkelijk je afstemmen op de dag, een prachtig ochtend ritueel! Dit boek wil je gewoon hebben."

"Als je nog niet zoveel over zegels, tonen en levenspaden weet, dan helpt dit boek je om het niet alleen te begrijpen, maar het nodigt je ook uit om het te gaan beleven en daar heb ik zelf het meeste van geleerd het afgelopen jaar. Elk levenspad te ervaren. De Tzolkin van alle kanten bekijken en te voelen wat er bij mij speelt."

Hoe zou het zijn als je naar je leven kijkt alsof het een grote reis is. Met je rugzak vol verlangens en wensen ga je op pad. Je hebt er ook mooie cadeaus in zitten om onderweg uit te delen. Je wilt van alles beleven, ervaren en ontdekken. Geen idee waar de reis naartoe gaat. Je hebt een open ticket geregeld, een eerste verblijfplaats uitgekozen en daar ga je. Op avontuur. Helaas ben je onderweg je lijstje met wensen kwijtgeraakt. En misschien ben je zelfs wel helemaal vergeten dat jouw leven een reis is, een groot avontuur.

Vraag jij je wel eens af wie je bent, wat je wilt met je leven en wat je hier nu eigenlijk komt doen? De Maya Tzolkin kalender is een prachtig instrument dat je helpt herinneren wat je van plan was, wat er op jouw wensenlijstje stond en wat je hebt meegebracht om uit te delen. Deze eeuwenoude kalender laat dagelijks zien welke energie er beschikbaar is om jou te ondersteunen op je levensreis. Aan de hand van je aankomstdatum ofwel je geboortedatum ontdek je wat er in jouw rugzak zit aan wensen en cadeaus in de vorm van kwaliteiten en talenten. En ook hoe jij hiermee een bijdrage levert aan de wereld.

Dit boek brengt de Tzolkin tot leven. Je maakt kennis met bekende levenspadgenoten als Herman Finkers, Tijn Touber en Martin Bril en krijgt een kijkje in hun manier van kijken, denken en voelen aan de hand van inspirerende citaten. De levenspadcollages van Geertje Mol en de Tzolkin zegels van Patricia Mooren spreken rechtstreeks tot je hart en maken het onzichtbare zichtbaar.

Gebruik je dit boek elke dag als kompas voor je leven, dan stem je af op de tijd als spiraal die je steeds weer nieuwe kansen biedt om te groeien en creëren. De oefeningen en handvatten die Elvira van Rijn je aanreikt, geven inzicht in jezelf. Stap voor stap ontdek je hoe je jouw kwaliteiten op een constructieve manier kunt inzetten om te worden wie je werkelijk bent, het beste uit jezelf te halen en te genieten van je levensreis.

Downloads

Klik hier om de gratis invulformulieren te downloaden

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl