Cursus en trainingen 'Tzolkin als kompas'

'Tzolkin als kompas' reikt je praktische handvatten aan om bewust te worden van je kwaliteiten en drijfveren. Met de Tzolkin als kompas kun je dagelijks zowel privé als in je werk groeien en creëren vanuit je eigen kracht en wijsheid.

  • logoktnoStartcursus Tzolkin als kompas 
  • Training Tzolkin als kompas 1 
  • Training Tzolkin als kompas 2 
  • Verdiepingsworkshop: Levensloop en 52 jarenpad als krachtbron 
  • Verdiepingsworkshop: Sleutels voor persoonlijk leiderschap - levenspadvierdaagse 
  • Professionaliseringsdagen na de trainingen ✮ en 

De Startcursus en trainingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KNTO) en wordt door diverse beroepsorganisaties erkend als nascholing.

boeken en kaarten

Wat?

De cursus en trainingen helpen je om je eigen kracht en wijsheid te ontwikkelen en leven, zodat je van daaruit ook optimaal kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Je krijgt een manier van kijken, denken en ervaren aangereikt waarmee je sneller doordringt tot de kern van een persoonlijke ontwikkelingsvraag en de richting waarin je het antwoord kunt vinden. 

Je leert een systematische aanpak waarmee je:

1. onbewuste krachtbronnen en mogelijke belemmeringen bewust maakt,
2. reflecteert op datgene wat bewust is geworden,
3. verkregen inzichten vertaalt in de richting waarin je verder kunt groeien en creëren.

Voor wie?

Tzolkin als kompas is voor iedereen die zelfstandig wil leren werken met de Tzolkin kalender en door een optimale persoonlijke ontwikkeling wil bijdragen aan het welzijn van anderen. Deze cursus en trainingen passen helemaal bij jou als je bereid bent voor te leven wat je uitdraagt in leven en in je werk. Het is fijn als je ervaring hebt met zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Opzet

'Tzolkin als kompas' is modulair opgezet. Zo kun je je in je eigen tempo verdiepen en verbinden met de Tzolkin. Ruimte tussen de modules is nodig om het geleerde daadwerkelijk te integeren in je leven en jouw eigen weg te vinden. Je kunt zo telkens opnieuw bepalen hoe je jouw weg wilt vervolgen. Na elke module is er gelegenheid om je samen met andere deelnemers te verbinden en ervaringen uit te wisselen. Na de trainingen komt daar ook professionalisering bij, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontdekkingen en toepassingen.

De tijden zijn voor alle bijeenkomsten 10.00 - 16.00. De Startcursus wordt gegeven op verschillende locaties. De locatie voor Training 1 is Loenen en voor training 2 Velp (Gld.)

Startcursus Tzolkin als kompas 

Met de Startcursus leg je een stevige inhoudelijke basis voor dagelijks leven en werken met de Tzolkin. Je ervaart de verschillende manieren om de Tzolkin praktisch te gebruiken en ontdekt welke manier het beste bij jou past. De cursus is voor beginners en gevorderden die graag overzicht én een stevig fundament willen voor leven en groeien met de Tzolkin. Lees meer

image.png

Training Tzolkin als kompas 1 

Je gaat gedurende drie maanden intensief aan de slag met je eigen ontwikkeling vanuit de verschillende invalshoeken in de Tzolkin. Na de training kun je je bewuster verbinden met jezelf en anderen, bewuster groeien in relaties, zowel privé als in je werkpraktijk met cliënten, collega’s, leidinggevenden en/of medewerkers. Deze training bereidt je grondig voor op het toepassen van de Tzolkin als kompas voor cliënten in de eigen werkpraktijk. Het certificaat van de Startcursus geeft toegang tot deze training. Lees meer

Training Tzolkin als kompas 2 

De training is een verbreding en verdieping van Tzolkin als kompas 1 en ondersteunt je gedurende drie maanden om een eigen vorm van werken met de Tzolkin te creëren en toe te passen. Je kijkt terug op je eigen ontwikkeling met de Tzolkin en geeft en ontvangt feedback op ieders zelf ontwikkelde werkvormen en krijgt nieuwe kennis en handvatten aangereikt. Het certificaat voor de training Tzolkin als kompas 1 geeft samen met minimaal een half jaar praktijkervaring en een professionaliseringsdag toegang tot de training Tzolkin als kompas 2. Het is aan te bevelen om een of meer verdiepingsmodules te volgen tussen training 1 en training 2. Lees meer

creatiekaarten

Professionaliseringsdagen

Voor beide trainingen worden twee maal per jaar professionaliseringsdagen georganiseerd. Deze dagen krijg je een update over de nieuwste ontwikkelingen, inzichten en werkvormen, deel je jouw praktijkervaringen met de andere deelnemers en krijg je hierop feedback. Alle dagen zijn anders van inhoud.Lees meer

Dagenergie

18 december 2018

Witte Tovenaar
Witte Tovenaar

Toon 2
Toon 2

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl