Maya wijsheid academie

cover tzolkin profielen boek 3eWil je zelf leren werken met de Tzolkin als kompas voor leven en werk? In de Maya wijsheid academie leer je op jouw eigen manier werken met de kalender, krijg je de techniek mee en verrijk je jezelf doordat je het geleerde toepast in je eigen leven. Misschien wel zodat je uiteindelijk zelf consulten, workshops of trainingen kunt gaan geven op jouw eigen unieke manier.

Online info avond

GRO erkend

Heb je interesse in het aanbod van de Maya wijsheid academie? Je bent van harte welkom bij onze gratis info avond via Zoom.

7 februari 19.30 - 20.45 via zoom

MELD JE HIER AAN om gratis deel te nemen.

Het opleidingsprogramma 'Tzolkin als kompas' reikt je praktische handvatten aan om privé, professioneel en zakelijk te groeien en creëren vanuit je eigen kracht en wijsheid. De kalender vormt een brug tussen universele wijsheid en jouw eigen wijsheid en helpt om meer te vertrouwen op wat je intuïtief weet en aanvoelt.

De opzet van het programma geeft je de mogelijkheid om je te verdiepen in en verbinden met de Maya wijsheid in je eigen tempo. Je combineert opgedane kennis en ervaring/beleving stap voor stap tot een waardevol kompas voor lichter leven.

Voor wie?

Dit programma past helemaal bij jou als je bereid bent voor te leven wat je uitdraagt in je leven en als je professioneel begeleider bent ook in je werk als (aankomend) coach, therapeut of anderszins.

Is de kalender helemaal nieuw voor je en ben je benieuwd of de training wat voor je is? Kies dan eerst voor de Startcursus Tzolkin als kompas van 1 dag.

keurmerk KTNO

 

Wat brengt het je?

In dit opleidingsprogramma krijg je een manier van kijken, denken en ervaren aangereikt waarmee je sneller doordringt tot de kern van een persoonlijke ontwikkelingsvraag en de richting waarin je het antwoord kunt vinden.

Je voed je eigen kracht en wijsheid, zodat je van daaruit ook optimaal kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Je leert een systematische aanpak van werken met de Tzolkin waarmee je:

 • onbewuste krachtbronnen en mogelijke belemmeringen bewust maakt,
 • reflecteert op datgene wat bewust is geworden,
 • verkregen inzichten vertaalt in de richting waarin je verder kunt groeien en creëren.

Startcursus Tzolkin als kompas

Wil je ontdekken wat de Tzolkin voor jou kan betekenen als instrument om jezelf en/of anderen te coachen? Deze beginnerscursus helpt je op weg in 1 dag. Je zet de eerste stappen om zelf te leren werken met de Tzolkin kalender.

Onderwerpen:

 • De opbouw en werking van de kalender
 • De betekenis van de zegels en tonen
 • Je geboortezegel, -toon en gids ervaren

LEES MEER

Jaartraining Tzolkin als kompas 1

In de jaartraining leg je een stevige basis om zelfstandig met de Tzolkin te werken als persoonlijk en zakelijk kompas. Het programma is opgebouwd 8 trainingsdagen en een individueel online programma.

Onderwerpen: 

 • Wiel van creatie
 • Dagenergie en reis door de levenspaden
 • Aardefamilies, Levenslessen en verborgen potentieel
 • Gereedschap voor groei (geboorteprofiel, verjaardagsprofiel, levenspad)
 • Relaties en samenwerking

LEES MEER

Jaartraining Tzolkin als kompas 2 

Het tweede jaar is een verdieping van twee onderwerpen en bestaat uit twee blokken. Onderwerpen:

 • Blok 1: Levensloop en patronen in het 52 jarenpad (2 dagen)
 • Blok 2: De kleuren en niveau's van ontwikkeling in je levenspad. 

LEES MEER

Jaartraject Je eigen plek innemen

In dit jaartraject staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt praktische werkvormen en handvatten aangereikt vanuit de Tzolkin. Je kunt dit jaar gebruiken als startjaar of als tussenjaar in de opleiding om je opgedane kennis te verdiepen.

LEES MEER

Masterclasses moeiteloos creëeren

In de masterclasses werk je met praktische werkvormen en handvatten op basis van de Dreamspell kalender én of de klassieke Tzolkin kalender. 

 • Levensboom 1
 • Levensboom 2
 • Creatiedriehoek
 • Passie Missie Visie driehoek

MEER INFO VOLGT

Facilitator training

Ben je werkzaam als professioneel begeleider van anderen in hun ontwikkeling? Dan kun je jouw gereedschapskist uitbreiden met een krachtige workshop. In deze training word je ingewerkt om de Maya wijsheid workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' te faciliteren: een workshop van twee uur met mogelijkheden voor uitbreiding met jouw eigen creatieve/ervarings-werkvorm. Deze training is erkend door GATregisteropleidingen

LEES MEER

Wil je advies bij het maken van je keuze uit het aanbod, mail dan je vraag naar info@mayawijsheid.

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl