Persoonlijke begeleiding  

Elvira consult 2021

Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden.

De Dreamspell Tzolkin en de klassieke Tzolkin kalender hebben mij in de loop der jaren daarvoor vele sleutels aangereikt. Aan de hand daarvan gaan we samen rechtstreeks naar de kern van jouw vraag of thema.

In een 1-op-1 sessie hebben we alle tijd om de diepte in te gaan. Niet om jou te leren hoe de kalender werkt, maar om de kalender te ervaren én voor jou te laten werken. 

Het resultaat is dat je meer gaat vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid bij bijvoorbeeld:

 • het maken van keuzes over je werkrichting,
 • samenwerking met en begeleiding van anderen,
 • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Werkwijze

In mijn sessies gaat het om voelen en ervaren. Ik werk graag met het lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen en de kracht van beelden en woorden. Zo ontvang je precies wat jij op dit moment nodig hebt om een volgende stap te kunnen maken op jouw pad.

 Persoonlijke begeleiding kan zowel online via Zoom als live in mijn werkruimte in Velp (Gld). 

 Misschien heb je een specifieke vraag of een onderwerp waarmee je de diepte in wilt. Boek dan een online of 1-op-1 sessie en vermeld je wens in het opmerkingenveld.

 Je kunt ook kiezen voor een thema zoals:

  • jaarenergie sessie
  • logboeksessie over jouw ervaringen met dagenergie
  • de helende kracht van je voorouders
  • stap in je bestemming als wijze 52+

Online sessie

In een online sessie gaan we de diepte in aan de hand van een persoonlijk verlangen. Waarover wil je helderheid? Bij welke stap wil je graag meer kracht en wijsheid ervaren? Vermeld bij je aanmelding de aanleiding of je vraag en je geboortedatum en -tijd (ongeveer is genoeg). Het tarief voor een sessie van drie kwartier online is 97,-.


1-op-1 Mini workshop

Een mini workshop kan zowel over een persoonlijke ontwikkelvraag als inhoudelijk over de kalender gaan. Bij een ontwikkelvraag is er ruimte voor een energetische werkvorm, een opstelling of het maken/lezen van een SoulCollage. Bij een inhoudelijke vraag neem je je boeken en aantekeningen mee en gaan we samen aan de slag.

Vermeld bij je aanmelding je wens en je geboortedatum en -tijd (ongeveer is genoeg). Het tarief voor een workshop van 1,5 uur is 194,-

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.


Logboek sessie

Alle paden en alle dagen van de kalender ondersteunen jou elk op hun eigen manier in je proces van groei en creatie. Heb je ontdekt dat sommige paden, zegels, tonen of kleuren lastiger voor je zijn dan andere? Heb je een vraag over wat je de afgelopen 52 dagen hebt ervaren? In een logboeksessie onderzoeken we samen wat de schat is die daarin verborgen ligt voor jou.

Het tarief voor een sessie van drie kwartier is 97,-. Geef bij je aanmelding aan of je de afspraak live of online wilt. Als je live bij mij in Velp (Gld) komt, is het ook mogelijk een mini workshop van 1,5 uur te boeken. Je rekent dan bij je aanmelding twee sessies af. Vermeld bij je aanmelding je geboortedatum en tijd (ongeveer is genoeg).


Jaarenergie sessie

Een jaarenergie sessie geeft je zicht op waar je nu staat, welke hulpbronnen op dit moment voorhanden zijn en op welke valkuilen je alert mag zijn. In de sessie nemen we zowel de algemene jaarenergie als je persoonlijke jaarenergie mee.

Het tarief voor een sessie van drie kwartier is 97,-. Geef bij je aanmelding aan of je de afspraak live of online wilt. Als je live bij mij in Velp (Gld) komt, is het ook mogelijk een mini workshop van 1,5 uur te boeken. Je rekent dan bij je aanmelding twee sessies af.


Helende kracht van je voorouders

Wat jou weerhoudt om je stralende zelf te zijn, is vaak terug te voeren op vorige generaties. Misschien herken je hoe jij de trauma’s van je ouders en hun (grootouders) op een of andere manier voortzet, ondanks je voornemens om dat juist niet te doen. Bij de voorouders die je niet kent is hiervoor veel helende kracht aanwezig. Ook al ken je ze niet, ze zijn er voor jou en wensen het allerbeste voor je.

In twee sessies online of één sessie live bij mijn in Velp activeren we de helende kracht van deze voorouders. Zodat de energie in jouw familielijn kan stromen en jij jouw eigen plek inneemt.

Geef bij je aanmelding aan of je de afspraak live (binnen of buiten in de natuur) of online wilt.


52+ traject: Stap in je bestemming als wijze

Je 52e verjaardag gaat volgens de Tzolkin gepaard met een omslag in je leven. Vanaf dat moment wordt er een nieuwe energie actief die te maken heeft met jouw nalatenschap: dat wat je doorgeeft aan volgende generaties. Voor wie binnenkort 52 wordt én voor wie 52+ of ++ is, heb ik een speciale vorm van persoonlijke begeleiding ontwikkeld. 

LEES MEER

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl