Persoonlijke begeleiding  

Elvira consult 2021

Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Maar ook inhoudelijk help ik je graag verder. Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen en geef  mijn kennis en ervaring graag door aan jou.

Persoonlijke of zakelijke ontwikkelvraag

In een sessie of begeleidingstraject over een persoonlijke of zakelijke ontwikkelvraag spreken we samen jouw eigen wijsheid aan. Je krijgt inzicht in je drijfveren en in mogelijk blokkerende patronen en ontdekt hoe jij zelf de voorwaarden kunt creëren om jouw intentie waar te maken. Het vertrekpunt is altijd jouw intentie.

Het resultaat is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Tzolkin inhoudelijke vraag

Wil je Tzolkin inhoudelijk de diepte in? Dat kan ook. Misschien heb je zelf al veel uitgezocht in de boeken en wil je graag met mij de losse puzzelstukjes verbinden of een onderwerp uitdiepen. In een mini workshop hebben we alle tijd om de diepte in te gaan.

Wat deelnemers zeggen

"Top zoals je mij op weg helpt met wat je me aanreikt. Precies wat op dit moment bij mij past, eerst zelf onderzoeken en ontdekken en dan zien we wel weer verder wat ik nodig heb en wat jij dan te bieden hebt. Ik ervaar je als een inspirerende en stimulerende gids bij het vormgeven en realiseren van mijn (onbewuste) dromen. De spiegel die jij me voorgehouden hebt, zorgt voor een gigantische doorstroming die me in mijn kracht zet en veel helderheid geeft op mijn creatiepad naar een zichtbare zelfstandige professional (zzp-er nieuwe stijl). Ik ben je daar heel dankbaar voor!!"

"Een visualisatie, geleid door Elvira, gaf me inzichten. En het Tzolkin bedrijfsprofiel reikte mij een kader aan. Hoe ik kan handelen en wat mijn bewegingen mogen zijn. Het maken van de soulcollage zette dit alles kracht bij. Wat ben ik blij met dat inspirerende beeld en de affirmaties. Door de verinnerlijking voel ik weer waar ik voor wil gaan!!! Dit kernachtige 'pakketje' geeft me overzicht en rust.... En, hiermee kan ik nu ook thuís 'afstemmen op mijn zaak': focus zetten als waardevol beginritueel van de werkdag!" Carola Rossing

Werkwijze

Persoonlijke begeleiding kan zowel online via Zoom als live in mijn werkruimte in Velp (Gld). Misschien heb je een specifieke vraag of een onderwerp waarmee je de diepte in wilt. Je kunt ook kiezen voor een thema zoals:

  • jaarenergie sessie
  • de helende kracht van je voorouders
  • stap in je bestemming als wijze 52+

Online sessie

In een online sessie gaan we de diepte in aan de hand van een persoonlijk verlangen. Waarover wil je helderheid? Bij welke stap wil je graag meer kracht en wijsheid ervaren? Vermeld bij je aanmelding de aanleiding of je vraag en je geboortedatum en -tijd (ongeveer is genoeg). Het tarief voor een sessie van drie kwartier online is 97,-.


Mini workshop

Een mini workshop kan zowel over een persoonlijke ontwikkelvraag als inhoudelijk over de kalender gaan. Bij een ontwikkelvraag is er ruimte voor een energetische werkvorm, een opstelling of het maken/lezen van een SoulCollage. Bij een inhoudelijke vraag neem je je boeken en aantekeningen mee en gaan we samen aan de slag.

Vermeld bij je aanmelding je wens en je geboortedatum en -tijd (ongeveer is genoeg). Het tarief voor een workshop van 1,5 uur is 194,-

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.


Jaarenergie sessie

Een jaarenergie sessie geeft je zicht op waar je nu staat, welke hulpbronnen op dit moment voorhanden zijn en op welke valkuilen je alert mag zijn. In de sessie nemen we zowel de algemene jaarenergie als je persoonlijke jaarenergie mee.

Het tarief voor een sessie van drie kwartier is 97,-. Geef bij je aanmelding aan of je de afspraak live of online wilt. Als je live bij mij in Velp (Gld) komt, is het ook mogelijk een mini workshop van 1,5 uur te boeken. Je rekent dan bij je aanmelding twee sessies af.


Helende kracht van je voorouders

Wat jou weerhoudt om je stralende zelf te zijn, is vaak terug te voeren op vorige generaties. Misschien herken je hoe jij de trauma’s van je ouders en hun (grootouders) op een of andere manier voortzet, ondanks je voornemens om dat juist niet te doen. Bij de voorouders die je niet kent is hiervoor veel helende kracht aanwezig. Ook al ken je ze niet, ze zijn er voor jou en wensen het allerbeste voor je.

In twee sessies online of één sessie live bij mijn in Velp activeren we de helende kracht van deze voorouders. Zodat de energie in jouw familielijn kan stromen en jij jouw eigen plek inneemt. Vanuit jouw Levensboom in de Klassieke Tzolkin kalender krijgen we meer zicht op wat er voor jou speelt in relatie tot je voorouders en jouw plek in de generaties.

Geef bij je aanmelding aan of je de afspraak live of online wilt.


52+ traject: Stap in je bestemming als wijze

Je 52e verjaardag gaat volgens de Tzolkin gepaard met een omslag in je leven. Vanaf dat moment wordt er een nieuwe energie actief die te maken heeft met jouw nalatenschap: dat wat je doorgeeft aan volgende generaties. Voor wie binnenkort 52 wordt én voor wie 52+ is, heb ik een speciale vorm van persoonlijke begeleiding ontwikkeld. 

LEES MEER

Dagenergie

9 februari 2023

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl