Online persoonlijke begeleiding  

Elvira consult 2021

Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Vertrekpunt

Je hebt een persoonlijke ontwikkelvraag of staat op een keerpunt in je leven en wilt opnieuw richting geven aan je leven en/of werk.

In een persoonlijk begeleidingstraject spreken we samen jouw eigen wijsheid aan. Je krijgt inzicht in je drijfveren en in mogelijk blokkerende patronen en ontdekt hoe jij zelf de voorwaarden kunt creëren om jouw intentie waar te maken. Het vertrekpunt is dus altijd jouw intentie.

Je 52e verjaardag gaat volgens de Tzolkin gepaard met een omslag in je leven. Vanaf dat moment wordt er een nieuwe energie actief die te maken heeft met jouw nalatenschap: dat wat je doorgeeft aan volgende generaties. Voor wie binnenkort 52 wordt én voor 52+ is, heb ik een speciale vorm van persoonlijke begeleiding ontwikkeld. LEES MEER

Voor wie?

Online begeleiding is geschikt voor jou als je al enigszins bekend bent met de Tzolkin kalender doordat je een (online) Tzolkin cursus of workshop hebt gevolgd of een profiel hebt uitgewerkt.

Wat deelnemers zeggen

"Top zoals je mij op weg helpt met wat je me aanreikt. Precies wat op dit moment bij mij past, eerst zelf onderzoeken en ontdekken en dan zien we wel weer verder wat ik nodig heb en wat jij dan te bieden hebt. Ik ervaar je als een inspirerende en stimulerende gids bij het vormgeven en realiseren van mijn (onbewuste) dromen. De spiegel die jij me voorgehouden hebt, zorgt voor een gigantische doorstroming die me in mijn kracht zet en veel helderheid geeft op mijn creatiepad naar een zichtbare zelfstandige professional (zzp-er nieuwe stijl). Ik ben je daar heel dankbaar voor!!"

"Een visualisatie, geleid door Elvira, gaf me inzichten. En het Tzolkin bedrijfsprofiel reikte mij een kader aan. Hoe ik kan handelen en wat mijn bewegingen mogen zijn. Het maken van de soulcollage zette dit alles kracht bij. Wat ben ik blij met dat inspirerende beeld en de affirmaties. Door de verinnerlijking voel ik weer waar ik voor wil gaan!!! Dit kernachtige 'pakketje' geeft me overzicht en rust.... En, hiermee kan ik nu ook thuís 'afstemmen op mijn zaak': focus zetten als waardevol beginritueel van de werkdag!" Carola Rossing

Werkwijze

Online begeleiding is een combinatie van schriftelijk contact via een online cursusomgeving en mondeling via Zoom. Meld je direct aan of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me voor een traject op maat. Vermeld bij je aanmelding de aanleiding, geboortedatum en -tijd (ongeveer is genoeg).

Het basistarief voor twee sessies van drie kwartier in combinatie met een van de Maya wijsheid profielen is 237,-. 

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Dagenergie

29 november 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl