Persoonlijke begeleiding  

Elvira consult 2021

Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Vertrekpunt

Je hebt een persoonlijke ontwikkelvraag of staat op een keerpunt in je leven en wilt opnieuw richting geven aan je leven en/of werk.

In een persoonlijk begeleidingstraject spreken we samen jouw eigen wijsheid aan. Je krijgt inzicht in je drijfveren en in mogelijk blokkerende patronen en ontdekt hoe jij zelf de voorwaarden kunt creëren om jouw intentie waar te maken. Het vertrekpunt is dus altijd jouw intentie.

Voor wie?

Persoonlijke begeleiding is geschikt voor jou als je al enigszins bekend bent met de Tzolkin kalender doordat je een (online) Tzolkin cursus of workshop hebt gevolgd of een profiel hebt uitgewerkt.

Wat deelnemers zeggen

"Top zoals je mij op weg helpt met wat je me aanreikt. Precies wat op dit moment bij mij past, eerst zelf onderzoeken en ontdekken en dan zien we wel weer verder wat ik nodig heb en wat jij dan te bieden hebt. Ik ervaar je als een inspirerende en stimulerende gids bij het vormgeven en realiseren van mijn (onbewuste) dromen. De spiegel die jij me voorgehouden hebt, zorgt voor een gigantische doorstroming die me in mijn kracht zet en veel helderheid geeft op mijn creatiepad naar een zichtbare zelfstandige professional (zzp-er nieuwe stijl). Ik ben je daar heel dankbaar voor!!"

"Een visualisatie, geleid door Elvira, gaf me inzichten. En het Tzolkin bedrijfsprofiel reikte mij een kader aan. Hoe ik kan handelen en wat mijn bewegingen mogen zijn. Het maken van de soulcollage zette dit alles kracht bij. Wat ben ik blij met dat inspirerende beeld en de affirmaties. Door de verinnerlijking voel ik weer waar ik voor wil gaan!!! Dit kernachtige 'pakketje' geeft me overzicht en rust.... En, hiermee kan ik nu ook thuís 'afstemmen op mijn zaak': focus zetten als waardevol beginritueel van de werkdag!" Carola Rossing

Werkwijze

Persoonlijke begeleiding kan zowel online via Zoom als live in mijn werkruimte in Velp (Gld). Het is ook mogelijk om een van de verdiepingsworkshops individueel te volgen. Meld je direct aan of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me voor een traject op maat. Vermeld bij je aanmelding de aanleiding, geboortedatum en -tijd (ongeveer is genoeg).

Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.


 

Ontwikkeltraject

Het basistarief voor een ontwikkeltraject van twee sessies van drie kwartier in combinatie met een van de Maya wijsheid profielen is 237,-.


 

Jaarenergie sessie

Een jaarenergie sessie geeft je zicht op waar je nu staat, welke hulpbronnen op dit moment voorhanden zijn en op welke valkuilen je alert mag zijn. In de sessie nemen we zowel de jaarenergie voor het collectief als je persoonlijke jaarenergie mee.

Het tarief voor een sessie van drie kwartier is 97,-. Geef bij je aanmelding aan of je de afspraak live of online wilt. Als je live bij mij in Velp (Gld) komt, is het ook mogelijk een mini workshop van 1,5 uur te boeken. Je rekent dan bij je aanmelding twee sessies af.


Integratiesessie Helende kracht van de voorouders

Deze sessie kun je boeken nadat je bent deelgenomen aan de online workshop 'De helende kracht van de voorouders'. Het vertrekpunt voor deze sessie is wat er in jou is aangeraakt tijdens de workshop. Vanuit jouw Levensboom in de Klassieke Tzolkin kalender krijgen we meer zicht op wat er voor jou speelt in relatie tot je voorouders en jouw plek in de generaties.

Het tarief voor een sessie van drie kwartier is 97,-. Geef bij je aanmelding aan of je de afspraak live of online wilt. Als je live bij mij in Velp (Gld) komt, is het ook mogelijk een mini workshop van 1,5 uur te boeken. Je rekent dan bij je aanmelding twee sessies af.


52+ traject: Stap in je bestemming

Je 52e verjaardag gaat volgens de Tzolkin gepaard met een omslag in je leven. Vanaf dat moment wordt er een nieuwe energie actief die te maken heeft met jouw nalatenschap: dat wat je doorgeeft aan volgende generaties. Voor wie binnenkort 52 wordt én voor wie 52+ is, heb ik een speciale vorm van persoonlijke begeleiding ontwikkeld. 

LEES MEER

Dagenergie

25 mei 2022

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl