Modulaire opleiding 'Tzolkin als kompas'

cover tzolkin profielen boek 3eHet opleidingsprogramma 'Tzolkin als kompas' reikt je praktische handvatten aan om privé, professioneel en zakelijk te groeien en creëren vanuit je eigen kracht en wijsheid.

De kalender vormt een brug tussen universele wijsheid en jouw eigen wijsheid en helpt om meer te vertrouwen op wat je intuïtief weet en aanvoelt. In de opleiding krijg je praktische handvatten aangereikt om met de Tzolkin vanuit je eigen kracht te groeien en creëren in je leven en werk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen kun je zo meer betekenen.

De modulaire opzet van het opleidingsprogramma geeft je de mogelijkheid om je te verdiepen in en verbinden met de Maya wijsheid in je eigen tempo. Je combineert opgedane kennis en ervaring/beleving stap voor stap tot een waardevol kompas voor lichter leven.

Voor wie?

Dit programma past helemaal bij jou als je bereid bent voor te leven wat je uitdraagt in leven en in je werk als (aankomend) coach, therapeut of professionele begleider anderszins.

keurmerk KTNO

Programma

GRO erkendJe stelt je eigen programma samen en kiest je eigen tempo. De volgorde van het programma kies je in overleg. Na de basismodule neem je deel aan een of meer verdiepingsmodules of je start direct met het trainingsprogramma.

Tip: Begin met een of meer inspiratie en vervolgworkshops voordat je in het opleidingsprogramma stapt. Hoe meer je de zegels en tonen van de kalender zelf hebt ervaren, des te meer je uit de opleiding haalt.

Jaartraining Tzolkin als kompas ✮✮

In de jaartraining leg je een stevige basis om zelfstandig met de Tzolkin te werken als persoonlijk en zakelijk kompas. Het programma is opgebouwd uit 8 trainingsdagen en een individueel online programma.

LEES MEER

Verdiepingsmodules✮✮

In de verdiepingsmodules staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt praktische werkvormen en handvatten aangereikt vanuit de Tzolkin.

  • Levensloop en 52 jarenpad als krachtbron - vierdaagse
  • Sleutels voor persoonlijk leiderschap - twee losse dagen
  • Moeiteloos creëren - vier losse dagen (nog te accrediteren)
  • Jaarprogramma 'Je eigen plek innemen' (nog te accrediteren)
  • Facititatortraining - erkend door GATregisteropleidingen

Wat brengt het je?

In dit opleidingsptramma krijg je een manier van kijken, denken en ervaren aangereikt waarmee je sneller doordringt tot de kern van een persoonlijke ontwikkelingsvraag en de richting waarin je het antwoord kunt vinden.

Je voed je eigen kracht en wijsheid, zodat je van daaruit ook optimaal kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Je leert een systematische aanpak van werken met de Tzolkin waarmee je:

 • onbewuste krachtbronnen en mogelijke belemmeringen bewust maakt,
 • reflecteert op datgene wat bewust is geworden,
 • verkregen inzichten vertaalt in de richting waarin je verder kunt groeien en creëren.

Wil je advies bij het maken van je keuze uit het aanbod, mail dan je vraag naar info@mayawijsheid.

Dagenergie

9 februari 2023

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl