Stel je eigen opleiding samen: 'Tzolkin als kompas'

'Tzolkin als kompas' reikt je praktische handvatten aan om bewust te worden van je kwaliteiten en drijfveren. Met de Tzolkin als kompas kun je dagelijks zowel privé als in je werk groeien en creëren vanuit je eigen kracht en wijsheid.

keurmerk KTNO

Voor wie?

Dit programma past helemaal bij jou als je bereid bent voor te leven wat je uitdraagt in leven en in je werk. Het is fijn als je ervaring hebt met zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Programma onderdelen

Na de workshop 'Afstemmen op je potentieel' van 1 dag (of de Startcursus) heb je een stevige basis gelegd om zelfstandig met de Tzolkin te werken als kompas voor je leven. Je kunt dan doorgaan met een verdiepingsmodule of direct instappen in de training Tzolkin als kompas. De volgorde kies je in overleg. 

Wat brengt het je?

Tzolkin als kompas helpt je om je eigen kracht en wijsheid te ontwikkelen en leven, zodat je van daaruit ook optimaal kunt bijdragen aan het welzijn van anderen.

Je leert een systematische aanpak waarmee je:

  • onbewuste krachtbronnen en mogelijke belemmeringen bewust maakt,
  • reflecteert op datgene wat bewust is geworden,
  • verkregen inzichten vertaalt in de richting waarin je verder kunt groeien en creëren.

Je krijgt een manier van kijken, denken en ervaren aangereikt waarmee je sneller doordringt tot de kern van een persoonlijke ontwikkelingsvraag en de richting waarin je het antwoord kunt vinden.

Na de workshop Afstemmen op je potentieel, kies je je eigen vervolg en volgorde. Wil je advies bij het maken van je keuze uit het aanbod, mail dan je vraag naar info@mayawijsheid.

Dagenergie

27 januari 2021

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl